Vanaf 31 oktober bieden we op onze BSO huiswerkbegeleiding aan. Kinderen die naar de BSO komen, kunnen zich kosteloos inschrijven voor de huiswerkbegeleiding waar ze dan professionele begeleiding krijgen bij het maken en plannen van hun huiswerk. Ook kunnen ze hier extra uitleg krijgen die aansluit bij de huiswerkopdrachten. De huiswerkbegeleiding wordt aangeboden voor kinderen die huiswerk vanuit school mee krijgen, maar ook voor kinderen die extra werk mee krijgen van school omdat zij wat extra moeten oefenen met bepaalde lesstof.

Op maandag- en woensdagmiddag van 15.30 uur tot 16.30 uur wordt de huiswerkbegeleiding aangeboden in een groep van maximaal tien kinderen. Tijdens dit uur wordt er gebruik gemaakt van een klaslokaal, waardoor de kinderen even weg van de drukte bij de BSO zijn en zij hierdoor alle rust voor hun huiswerk krijgen. De groep bestaat maximaal uit tien kinderen en hierdoor is er meer ruimte voor individuele aandacht voor elk kind.

Doordat de kinderen tijdens het maken en plannen van hun huiswerk extra hulp en/of uitleg krijgen, groeien ze in hun ontwikkeling en doen ze extra kennis op. Ook is het mogelijk dat zij opdrachten in kleine groepjes maken, door met elkaar te overleggen en zo van elkaar te leren. Thuis houden de kinderen meer vrije tijd over, omdat ze hun huiswerk al bij de BSO hebben gemaakt. Tevens ontzorgen wij u als ouder(s) / verzorger(s) middels deze begeleiding.

 

Volg ons!


Wij houden je op de hoogte van ons laatste nieuws en activiteiten!