Ook bij Kinderopvang De Teddybeer doen we mee met De Kinderboekenweek. Locatie DuimelijnTje is bij de opening op OBS Panta Rhei geweest en ze hebben een bezoek aan de Bibliotheek Midden-Brabant gebracht. Locatie FonkelbeerTje is naar het openingstoneelstuk op OBS De Fonkel gaan kijken. De kinderen van locatie De Teddybeer hebben samen met de kleuters van Basisschool De Sporckt een vriendjes-bingo gedaan en zijn bij de opening geweest. Ook op locatie StadsbeerTje zijn ze op de eigen locatie druk geweest met De Kinderboekenweek.


Op donderdag 19 juli zijn de kinderen van 7 jaar en ouder bij het klimbos in Goirle geweest. Wat hebben we toch stoere kinderen!!


Vandaag hebben 15 collega’s de herhalingscursussen kinder-EHBO en BHV gehad. Eind deze maand heeft een tweede groep van 15 collega’s deze herhalingstraining. Dit alles voor de veiligheid van de kinderen.


Kermis in de stad! Alle kinderen van locatie DuimelijnTje (aan de Piushaven) zijn aan het begin van deze zonnige week samen met onze pedagogisch medewerkers een kijkje gaan nemen. Wat hebben ze genoten.

Volg ons!


Wij houden je op de hoogte van ons laatste nieuws en activiteiten!