Ook wij hebben dit jaar carnaval gevierd bij onze locaties. 
Er was een optocht voor 3+ kinderen, een confettibad en alle kinderen mochten eierkoeken versieren. Wat een pret!
Het was enorm gezellig en alle kinderen hebben genoten.

 

 


Een aantal collega’s zijn op 26 oktober bezig geweest met de cursus BHV en kinder EHBO. Het was weer een leerzame én leuke dag. Onze collega's weten door de training hoe ze kunnen handelen bij ongevallen en hoe zij op tijd de juiste handelingen kunnen verrichten. Zo weten zij in geval van nood altijd hoe ze direct kunnen helpen!


Kinderopvang De Teddybeer heeft in goed gezamenlijk overleg met de Centrale Oudercommissie de tarieven 2020 besproken. De Centrale Oudercommissie heeft positief advies gegeven op de adviesaanvraag van de directie.
Dit heeft geresulteerd in het volgende besluit.


Bij de basisscholen de Bibit en de Sporckt en onze kinderopvanglocatie de Teddybeer in de Reeshof is op 22 oktober een start gemaakt met het vergroenen van de schoolpleinen. Dit is mogelijk gemaakt door een subsidie van de Provincie Noord Brabant. 

De tegels gaan er uit en er komt o.a. een moestuin en een modderkeuken. Op deze manier komen kinderen meer in aanraking met de natuur en leren zij er mee omgaan. Het volledige artikel leest u hier op de website van de gemeente Tilburg. 

Volg ons!


Wij houden je op de hoogte van ons laatste nieuws en activiteiten!