Op 8 januari heeft wethouder Marcelle Hendrickx persoonlijk een taart overhandigd op locatie StadsbeerTje. Dankzij de inzet van de kinderopvangorganisaties samen met de gemeente Tilburg, krijgen alle Tilburgse peuters de kans om hun talenten te ontwikkelen en met een goede basis op school te starten. En dat moet natuurlijk gevierd worden. De kinderen en de pedagogisch medewerkers hebben ervan gesmuld, bedankt Marcelle!


Kinderopvang De Teddybeer heeft in goed gezamenlijk overleg met de Centrale Oudercommissie de tarieven 2018 besproken. De Centrale Oudercommissie heeft positief advies gegeven op de adviesaanvraag van de directie.
Dit heeft geresulteerd in het volgende besluit.


Wat hebben de kinderen op de BSO het naar hun zin gehad deze vakantie bij Kinderopvang De Teddybeer. Ze zijn o.a. naar Het Speelbos, De Vossenberg, Polderevents, D’n Boom, BestZoo, Pact Outdoor en Duinoord geweest. Ook hebben de kinderen een echte kinderbootcamp gehad en hebben ze koekjes gebakken. Eigenlijk hebben ze te veel gedaan om op te noemen! We wensen alle kinderen een fijn nieuw schooljaar toe!

Volg ons!


Wij houden je op de hoogte van ons laatste nieuws en activiteiten!