Zoek jij een baan of stageplek?

 

Werken bij de teddybeer Bij Kinderopvang De Teddybeer ligt de nadruk op het spelenderwijs stimuleren van kinderen in hun ontwikkeling. Op dit gebied heeft onze kinderopvang zich de laatste jaren dan ook sterk ontwikkeld. Zo zijn alle pedagogisch medewerkers bijgeschoold op het gebied van taal en voorschoolse programma’s.

Wil jij kinderen spelenderwijs verder helpen in hun ontwikkeling? Samen spelen, leren, groeien? Vind jij kinderparticipatie en ouderbetrokkenheid, net als wij, erg belangrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kinderopvang De Teddybeer heeft een goed doordachte visie en ruimte om te groeien voor medewerkers. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed en onze medewerkers vallen onder de cao Kinderopvang.

Van sollicitanten pedagogisch medewerker verwachten wij minimaal een mbo-3 opleiding, taalniveau 3F en een VVE-deelcertificaat.

Klik hier voor openstaande vacatures. Klik hier voor een open sollicitatie. Onze stages bieden wij aan op stagemarkt.nl, klik hier voor beschikbare stageplaatsen.