Wat en wie is de oudercommissie?
Iedere locatie heeft een eigen oudercommissie. De oudercommissie bestaat uit ouder(s) / verzorger(s) van kinderen die gebruik maken van onze kinderopvang. Als uitgangspunt voor de samenstelling wordt geprobeerd om van iedere leeftijdsgroep vertegenwoordiging te bewerkstelligen.

De oudercommissie adviseert over tal van zaken, zoals bijvoorbeeld het pedagogisch beleid, kwaliteitsbeleid en de tarieven.

Doelstelling
Het doel van de oudercommissie is de belangen van de kinderen en de ouders zo goed mogelijk te behartigen bij het management en de ouders te vertegenwoordigen.

Taken
De oudercommissie in de gelegenheid om (verzwaard) advies uit te brengen.

Werkwijze
De oudercommissie komt ongeveer 4 á 5 per jaar bijeen. Hierbij is tevens de locatiemanager aanwezig. Van de vergaderingen worden notulen gemaakt. Deze zijn voor alle ouder(s)/ verzorger(s) inzichtelijk.

De vergaderdata zijn op de website te raadplegen. Iedere ouder/ verzorger heeft, mits van tevoren aangemeld bij de voorzitter van de oudercommissie, als toehoorder toegang tot de vergaderingen. Hij/zij kan inspreken na toestemming van de voorzitter.

BOinK
De oudercommissie is lid van BOinK. Dit is de belangenvereniging van ouders in de kinderopvang. Dit betekent dat alle ouder(s)/ verzorger(s) automatisch lid zijn.

 

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn naam is Remco van Gils, getrouwd en vader van 3 kinderen. Onze tweeling gaat naar het KDV en de oudste gaat naar de BSO KC Tuindorp. Vlak voor de corona ben ik verhuisd en lid geworden van de oudercommissie. Daarvoor was ik al lid van de oudercommissie van locatie Duimelijntje. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Achmea. Stel gerust je vragen en/of opmerkingen voor de oudercommissie.

    

Wij zijn Bianca en Marjolein Schraven en wonen samen met onze dochter Fleur in de Reeshof. Onze dochter Fleur gaat 2 dagen in de week naar de opvang bij De Teddybeer, waar ze met heel veel plezier naartoe gaat.
Sinds 2019 zijn wij allebei lid geworden van de Oudercommissie. Aangezien wij De Teddybeer een hele fijne opvang vinden willen we op deze manier een steentje bijdragen in de aandachtspunten die ouders hebben m.b.t. De Teddybeer. Dus hebben jullie vragen en/of opmerkingen m.b.t. De Teddybeer dan horen wij het graag.
Wie zijn wij? Naast dat we de moeders van Fleur zijn en lid zijn van de oudercommissie ben ik, Bianca, werkzaam bij Defensie als Stafmedewerker Milieu en werkt Marjolein als Adviseur Online Marketing & Communicatie bij de Grote Clubactie.

 

 

 

 

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gaby

Mijn naam is Gaby van Vugt - Naumann, moeder van Romée (dec ‘18). Sinds Romée elf weken is gaat ze vier dagen per week naar Duimelijntje. Ze vindt het geweldig! Het is mooi om te zien dat je dochter een band heeft met alle leidsters. Als een echte Bourgondiër ga ik door het leven en sta ik graag zelf in de keuken of bezoek ik de (verborgen) pareltjes in de Tilburgse horeca. Dit doe ik het liefst met vrienden of mijn gezin. Ik krijg energie van mensen om mij heen en zoek daarom graag de drukte op. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als beleidsontwikkelaar op het gebied van Economie & Arbeidsmarkt binnen de overheid en dit doe ik met veel plezier!

 

 

 

 

 

Ik ben Saskia Felix en samen met Sander heb ik een zoontje van zeven maanden oud; Julius. Julius bezoekt sinds augustus twee dagen in de week met veel plezier Duimelijntje. Behalve dat ik woonachtig ben in Tilburg, ben ik ook werkzaam in Tilburg als intern begeleider. Op mijn vrije dagen vind ik het heerlijk om samen met Julius te zijn en gezellige dingen te doen met ons gezin, familie en vrienden

 

 

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

IMG 20210613 WA0002

Hoi! Mijn naam is Izaak Kluit, geboren in Nijmegen maar al meer dan 25 jaar woonachtig in Kruikenstad. Blije partner van Eva, trots vader van Anneroos & Sofia. Op dinsdag, donderdag en vrijdag zijn de kids bij het Stadsbeertje te vinden. Naast ondernemer ook fanatiek carnavalsvierder, na Raad van XI nu voorzitter Jeugd commissie bij CST. Naast het groen oranje virus ook een passie voor horeca, zowel voor als achter de bar.

Mocht je vragen/opmerkingen hebben, spreek me dan gerust aan of neem contact met ons op via de brievenbus in de hal, of via het contactformulier op de website.

 

 

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Hoi, mijn naam is Samantha Timmermans 41 jaar, ik ben moeder van Israa. Israa komt al vanaf het begin van Fonkelbeertje naar de opvang, ze gaat de gehele week naar de BSO waar ze het super naar haar zin heeft. Ik werk als coördinator van een team bij een chemie bedrijf. Het is fijn dat je via de oudercommissie toch je stem kan laten horen over de opvang van je kind. Groetjes Samantha

 


Ik ben Thomas van der Kruis, 34 jaar en papa van Zoë en Noya. In het dagelijks leven werk ik in de gehandicaptenzorg. Mijn motivatie om bij de OC te zijn, is dat ik graag betrokken wil zijn bij de opvang van mijn kinderen en ook inspraak wil hebben in de werkwijzen binnen het Fonkelbeertje. Vanuit de OC wil ik graag ieders belangen behartigen, dus schroom vooral niet om contact op te nemen of mij aan te spreken wanneer je mij ziet!

 


Hoi! Mijn naam is Tamara, bij de meesten binnen de kinderopvang beter bekend als 'de mama van Victor'. Victor is het eerste kindje van mijn man Chris en mij, en hij gaat drie dagen in de week naar 't Fonkelbeertje in de Reeshof. Wij werken allebei fulltime, en vinden een goede opvang voor ons heerlijke ventje erg belangrijk - een plek om te spelen, te leren, en samen te zijn met anderen van zijn leeftijd. Toen ik zag dat er ouders gezocht werden voor de oudercommissie, heb ik me dus ook snel aangemeld - mogen meepraten en meedenken over de invulling van de opvang voor een hele nieuwe generatie, lijkt me leuk! Mijn werk bestaat uit het aansturen van een team data analisten bij een groot, internationaal bedrijf, en daarnaast houd ik in mijn vrije tijd van leuke dingen doen met het gezin (hoeft niet altijd groots; het is ook genieten als we boekjes lezen en liedjes zingen!), lezen, verhalen schrijven, PC gaming, en af en toe een dagje wellness.