Wat en wie is de oudercommissie?

Iedere locatie heeft een eigen oudercommissie. De oudercommissie bestaat uit ouder(s) / verzorger(s) van kinderen die gebruikmaken van onze kinderopvang. Als uitgangspunt voor de samenstelling wordt geprobeerd om van iedere leeftijdsgroep vertegenwoordiging te bewerkstelligen.

De oudercommissie adviseert over tal van zaken, zoals bijvoorbeeld het pedagogisch beleid, kwaliteitsbeleid en de tarieven.

Doelstelling

Het doel van de oudercommissie is de belangen van de kinderen en de ouders zo goed mogelijk te behartigen bij het management en de ouders te vertegenwoordigen.

Taken

De oudercommissie in de gelegenheid om (verzwaard) advies uit te brengen.

Werkwijze

De oudercommissie komt ongeveer acht keer per jaar bijeen. Hierbij is tevens de locatiemanager aanwezig. Van de vergaderingen worden notulen gemaakt. Deze zijn voor alle ouder(s)/ verzorger(s) inzichtelijk.

De vergaderdata zijn op de website te raadplegen. Iedere ouder/ verzorger heeft, mits van tevoren aangemeld bij de voorzitter van de oudercommissie, als toehoorder toegang tot de vergaderingen. Hij/zij kan inspreken na toestemming van de voorzitter.

BOinK

De oudercommissie is lid van BOinK. Dit is de belangenvereniging van ouders in de kinderopvang. Dit betekent dat alle ouder(s)/ verzorger(s) automatisch lid zijn.

Oudercommissie locatie Teddybeer

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

OC Femke

Mijn naam is Femke Baesjou en samen met mijn vriend Graham hebben wij 3 kinderen. Quinn en de tweeling Brent en Jasmijn. Onze kinderen gaan 2 dagen in de week naar de BSO en hebben het daar ontzettend naar hun zin. Ik werk 12 uur per week bij een training en adviesburo in Breda als Administrateur en daarnaast heb ik nog een eigen bedrijf ‘Administratie Kracht’. Diverse bedrijven in de regio ondersteun ik met hun financiële administratie en personeelszaken.

Sinds 2015 ben ik lid van de oudercommissie en sinds dit jaar voorzitter. Betrokkenheid bij de kinderopvang van onze kinderen vind ik erg belangrijk. Ik wil graag weten wat er speelt en helpen waar nodig. Ook ben ik graag klankbord voor andere ouders. Dus zit u met vragen of heeft u opmerkingen/vragen dan hoor ik dit graag!

 

OC WendyMijn naam is Wendy Arts, getrouwd en moeder van 2 kindjes: Vince en Tess. Ik ben accountant bij MOS Accountants & Adviseurs en Heijmans Advies in Rijen. Onze kinderen gaan 2 middagen per week naar de BSO. Daarom vind ik het belangrijk dat ik meer betrokken ben bij de Teddybeer. Ik wil me graag inzetten voor de belangen van al onze kinderen en tegelijkertijd de ouders vertegenwoordigen. Mocht je vragen hebben dan kun je me altijd aanspreken.

  

 

 

OC RonnieMijn naam is Ronnie van Dijk, getrouwd en vader van 2 jongens: Dylan en Bjorn. Zij gaan 2 dagen in de week naar de flexibele opvang van De Teddybeer, wat voor een prettige privé en werk verhouding zorgt.

Ik ben werkzaam bij Samsung als Quality & Performance controller, waarbij ik verantwoordelijk ben voor het waarborgen van de kwaliteit en de productiviteit in de logistieke tak binnen het bedrijf. Niet alleen in mijn werk, maar ook in de leer- en leefomgeving van mijn kinderen en andere kinderen vind ik dat belangrijk. Omdat De Teddybeer daar een belangrijk deel van uit maakt en zowel de kinderen zelf als ook de ouders van andere kinderen een klankbord en spreekbuis nodig hebben die daar op toe zien, doe ik met liefde en plezier mijn best daar een steentje aan bij te dragen. Spreek mij daarom ook gerust aan als je vragen en/of opmerkingen hebt.

 

OC DaphneMijn naam is Daphne Mes, getrouwd en moeder van 2 kindjes: Lewis en Estée. Ik ben directielid van Horeca Groothandel Tilburg B.V. Estée gaat twee dagen in de week naar De Teddybeer en Lewis gaat tijdens vakanties twee dagen naar de BSO. Ik ben in 2015 lid geworden van de oudercommissie omdat op De Teddybeer toch een groot deel van de ontwikkeling van mijn kinderen plaatsvindt. Door mijn deelname aan de oudercommissie heb ik gevoel dat ik iets terug kan doen voor De Teddybeer.

 

 

Oudercommissie locatie DuimelijnTje

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ingrid SweegersIk ben Ingrid Sweegers, moeder van Tobi en in december 2018 komt er een broertje bij. Tobi is twee jaar en gaat op vrijdag- en dinsdagochtend naar DuimelijnTje. Als ik niet werk bij CZ of druk ben met duplo of voetballen (of koken, strijken of opruimen) ga ik graag paardrijden. Samen met mijn gezin ga ik graag naar de bossen, de speeltuin of het Safaripark.

 

 

Remco van GilsIk ben Remco van Gils, vader van Julian, Thobin en Feline. Julian is bijna 4 en gaat nu 2 jaar naar DuimelijnTje. Als ik niet werk bij Achmea ben ik vooral druk met de kinderen. Lekker fietsen met de bakfiets of aan de wandel naar weer eens een andere speeltuin.

 

 

 

 

 

 

Manuela

Ik ben Manuela Scholten, moeder van Julíe. Julíe wordt 17 december één jaar en gaat elke dinsdag en donderdag naar DuimelijnTje. Naast mijn werk in de opleidings- en uitzendbranche doe ik graag leuke dingen (lezen, bos, duinen, strand, koken, films, etc.) met Julíe, het gezin, familie en/of vrienden.

 

   

 

Oudercommissie locatie StadsbeerTje

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

OC LoesGraag stel ik me eventjes aan jullie voor. Mijn naam is Loes Janssen en ik ben de moeder van Wies en Jet. Samen met mijn collega commissie leden denk ik mee over zaken die er binnen het StadsbeerTje spelen en draag ideeën aan. Spreek me gerust een keer aan als je vragen hebt of als je zelf een idee hebt dat je met ons wil delen. De ideeënbus bij de ingang en de website zijn altijd toegankelijk om contact met ons op te nemen. Tot ziens!

  

  

 

Lonneke

Mijn naam is Lonneke Wielders en ik ben sinds begin 2016 lid van de oudercommissie waar ik de rol van voorzitter op me heb genomen. Ik ben de moeder van Loek en Ties en ik woon samen met Ralf Vermeer in het centrum van Tilburg. Ik vind het erg prettig om via mijn rol in de oudercommissie te kunnen meepraten/denken over alles dat komt kijken bij goede en fijne kinderopvang. Loek gaat op de dinsdag, woensdagochtend en donderdagochtend naar het Stadsbeertje.

Mocht je vragen/opmerkingen hebben, spreek me dan gerust aan of neem contact met ons op via de brievenbus in de hal, of via het contactformulier op de website.

 

OC KimIk ben Kim Tulfer, moeder van Lieke en Stijn, en getrouwd met Paul. Onze kids zitten op het StadsbeerTje. Hier vind ik een fijne en gezellige sfeer hangen. Dat ze zich op hun gemak voelen, is voor mij het belangrijkste. Ik heb kinder- en jeugdpsychologie gestudeerd en ben nu werkzaam als psychotherapeut. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in sport en voeding. Geest en lichaam kun je niet los zien van elkaar. Vanuit deze visie volg ik de ontwikkelingen bij de Teddybeer en wil ik een bijdrage leveren in de oudercommissie.

 

 

 

Oudercommissie locatie FonkelbeerTje

Email: volgt nog

Anet

Mijn naam is Anet Asaturyan. Samen met mijn vriend Michiel van Gestel hebben wij 3 kinderen: Anna en tweeling Mika en Mila. Anna gaat 2 dagen naar het kinderdagverblijf en Mika en Mila 1 ochtend in de week. Alle 3 hebben ze het ontzetten goed naar hun zin en leren veel. Betrokken zijn bij het kinderdagverblijf van onze kinderen vind ik belangrijk, ik wil weten wat er speelt en wil graag helpen waar nodig.