Wat en wie is de oudercommissie?
Iedere locatie heeft een eigen oudercommissie. De oudercommissie bestaat uit ouder(s) / verzorger(s) van kinderen die gebruik maken van onze kinderopvang. Als uitgangspunt voor de samenstelling wordt geprobeerd om van iedere leeftijdsgroep vertegenwoordiging te bewerkstelligen.

De oudercommissie adviseert over tal van zaken, zoals bijvoorbeeld het pedagogisch beleid, kwaliteitsbeleid en de tarieven.

Doelstelling
Het doel van de oudercommissie is de belangen van de kinderen en de ouders zo goed mogelijk te behartigen bij het management en de ouders te vertegenwoordigen.

Taken
De oudercommissie in de gelegenheid om (verzwaard) advies uit te brengen.

Werkwijze
De oudercommissie komt ongeveer 4 á 5 per jaar bijeen. Hierbij is tevens de locatiemanager aanwezig. Van de vergaderingen worden notulen gemaakt. Deze zijn voor alle ouder(s)/ verzorger(s) inzichtelijk.

De vergaderdata zijn op de website te raadplegen. Iedere ouder/ verzorger heeft, mits van tevoren aangemeld bij de voorzitter van de oudercommissie, als toehoorder toegang tot de vergaderingen. Hij/zij kan inspreken na toestemming van de voorzitter.

BOinK
De oudercommissie is lid van BOinK. Dit is de belangenvereniging van ouders in de kinderopvang. Dit betekent dat alle ouder(s)/ verzorger(s) automatisch lid zijn.

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mij naam is David Mambre. Papa van Keanu, Cainoa en recentelijk weer papa geworden van een derde zoon. Ik vind het leuk om met de oudercommissie mee te mogen doen. Als een werktuigbouwkundige is de oudercommissie een heel andere taak van expertise en daar kan ik nog veel meer in groeien. Ik hoop dat ik samen met de andere leden van de oudercommissie de stem van de ouders kan laten horen.

    

Ik ben Bianca Schraven en 1 van de moeders van Fleur en Jasper. De kinderen gaan naar de BSO en KDV. Sinds 2017 ben ik al lid van de oudercommissie van de Teddybeer. Ik vind het een hele fijne opvang en wil op deze manier een steentje bijdragen in aandachtspunten die de kwaliteit nog meer kunnen verbeteren van de opvang. Dus hebben jullie vragen en/of opmerkingen m.b.t. De Teddybeer dan hoor ik het graag. Zelf ben ik werkzaam als Adviseur Bedrijfsveiligheid Milieu bij de Landmacht.

 

 

Mijn naam is Reyhan Inceel en ik ben een nieuw lid binnen de oudercommissie.  Ik ben getrouwd met Volkan en moeder van Cihan, 4 jaar en Turkan 2 jaar. Beide zijn kort geleden gestart bij de Teddybeer. Ik ben zelf werkzaam binnen de kinderopvang, namelijk als vestigingsmanager bij Kibeo in Terheijden. De reden waarom ik in de oudercommissie wilde was omdat ik graag meedenk over de ontwikkelingen die toegepast kunnen worden. Ik ontmoet jullie graag op het schoolplein. Lijkt het jou het ook interessant om mee te denken? Wij zijn altijd op zoek naar meer leden.
Met vriendelijke groet, 
Reyhan Inceel 

 

 

Ik ben Remco van Gils en papa van Julian, Feline en Thobin. Ze komen al jaren bij de Teddybeer. Eerst bij de KDV en inmiddels alle drie bij de BSO. Op deze manier heb ik een goed beeld opgebouwd wat het betekent voor kinderen en ouders. Ik ben lid van de OC omdat ik het belangrijk vind dat ouders betrokken worden bij de ontwikkelingen.

Overdag ben ik aan het werk bij Achmea. Daarnaast ben ik ook lid van de wijkraad Reeshof.

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Corina en getrouwd met Maikel, wij zijn trotse ouders van onze dochter Sophie (2022). Ik ben 3 dagen per week werkzaam als docent Engels op een MBO school waar pedagogisch medewerkers worden opgeleid. Vorig jaar zijn wij op zoek gegaan naar een kleinschalige kinderopvang met een huiselijke sfeer en wij voelden ons meteen goed bij de Teddybeer locatie DuimelijnTje. Een rustige, veilige en gezellige omgeving waar onze dochter zich op haar eigen manier met andere kinderen mag ontwikkelen tot een zelfstandige, creatieve en kritische individu Ik wil graag actief betrokken zijn bij de ontwikkelingen binnen de oudercommissie van DuimelijnTje. Om zo bij te dragen aan opvang waar kinderen, ouders en alle medewerkers zich gezien en gehoord voelen. Groeten Corina Vlaminckx

 

Ik ben Saskia Felix en samen met Sander heb ik een zoontje van zeven maanden oud; Julius. Julius bezoekt sinds augustus twee dagen in de week met veel plezier Duimelijntje. Behalve dat ik woonachtig ben in Tilburg, ben ik ook werkzaam in Tilburg als intern begeleider. Op mijn vrije dagen vind ik het heerlijk om samen met Julius te zijn en gezellige dingen te doen met ons gezin, familie en vrienden

 

 

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Als moeder van Tjores, Veere en Rieke kon ik geen nee zeggen op de enthousiaste vraag of ik de oudercommissie wilde versterken. Ik vertegenwoordig met alle liefde alle ouders van het Stadsbeertje, dus mocht je ideeën, feedback, op- en/of aanmerkingen voel je vrij om het met mij te delen. Hoe herken je mij? Zie je iemand stoeien met 3 kids die niet luisteren en niet naar huis willen? Dat ben ik ;).

Groet, Robin van Zadelhoff

 

Mijn naam is Birgit Kemkes. Mama van Oscar (2022), een vrolijke jongen welke ontzettend veel plezier beleeft en leert op KDV het Stadsbeertje. Zijn kleine zusje is in aantocht (sept ’23) en we zijn blij dat ook zij vanaf Januari bij het Stadsbeertje terecht kan. Toen ik laatst werd gevraagd aan te sluiten bij de Oudercommissie kon ik geen nee zeggen. Ik wil graag dat ik mijn kinderen zorgeloos kan achter laten als ik een dag ben gaan werken & dat ze het daar naar hun zin hebben. Je mag mij altijd benaderen mocht je inbreng hebben voor de oudercommissie. 

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Ik ben Thomas van der Kruis, 34 jaar en papa van Zoë en Noya. In het dagelijks leven werk ik in de gehandicaptenzorg. Mijn motivatie om bij de OC te zijn, is dat ik graag betrokken wil zijn bij de opvang van mijn kinderen en ook inspraak wil hebben in de werkwijzen binnen het Fonkelbeertje. Vanuit de OC wil ik graag ieders belangen behartigen, dus schroom vooral niet om contact op te nemen of mij aan te spreken wanneer je mij ziet!

 


Hoi! Mijn naam is Tamara, bij de meesten binnen de kinderopvang beter bekend als 'de mama van Victor'. Victor is het eerste kindje van mijn man Chris en mij, en hij gaat drie dagen in de week naar 't Fonkelbeertje in de Reeshof. Wij werken allebei fulltime, en vinden een goede opvang voor ons heerlijke ventje erg belangrijk - een plek om te spelen, te leren, en samen te zijn met anderen van zijn leeftijd. Toen ik zag dat er ouders gezocht werden voor de oudercommissie, heb ik me dus ook snel aangemeld - mogen meepraten en meedenken over de invulling van de opvang voor een hele nieuwe generatie, lijkt me leuk! Mijn werk bestaat uit het aansturen van een team data analisten bij een groot, internationaal bedrijf, en daarnaast houd ik in mijn vrije tijd van leuke dingen doen met het gezin (hoeft niet altijd groots; het is ook genieten als we boekjes lezen en liedjes zingen!), lezen, verhalen schrijven, PC gaming, en af en toe een dagje wellness.

 

Hi, Mijn naam is Michelle, ik ben 32 jaar en werkzaam als douanedeclarant. Ik ben getrouwd met Yoram en in februari is onze zoon Jonah geboren, die nu sinds mei naar het Fonkelbeertje gaat. Op zijn eerste dag op de opvang hing er een briefje dat er nieuwe leden gezocht werden voor de oudercommissie. Hieraan deelnemen leek mij meteen een ideale kans om betrokken te zijn bij een organisatie die van groot belang gaat zijn voor de ontwikkeling van mijn kleine spruit. Ik wil hiermee graag mijn steentje bijdragen aan een kinderopvang die mij meteen trof door de blije en open uitstraling die ik hier ervaar bij de kinderen. En wat openheid betreft schroom dus zeker niet me aan te spreken indien je vragen hebt voor de OC. Wie weet zie ik je snel een keer bij het Fonkelbeertje!