Wat en wie is de oudercommissie?
Iedere locatie heeft een eigen oudercommissie. De oudercommissie bestaat uit ouder(s) / verzorger(s) van kinderen die gebruikmaken van onze kinderopvang. Als uitgangspunt voor de samenstelling wordt geprobeerd om van iedere leeftijdsgroep vertegenwoordiging te bewerkstelligen.

De oudercommissie adviseert over tal van zaken, zoals bijvoorbeeld het pedagogisch beleid, kwaliteitsbeleid en de tarieven.

Doelstelling
Het doel van de oudercommissie is de belangen van de kinderen en de ouders zo goed mogelijk te behartigen bij het management en de ouders te vertegenwoordigen.

Taken
De oudercommissie in de gelegenheid om (verzwaard) advies uit te brengen.

Werkwijze
De oudercommissie komt ongeveer acht keer per jaar bijeen. Hierbij is tevens de locatiemanager aanwezig. Van de vergaderingen worden notulen gemaakt. Deze zijn voor alle ouder(s)/ verzorger(s) inzichtelijk.

De vergaderdata zijn op de website te raadplegen. Iedere ouder/ verzorger heeft, mits van tevoren aangemeld bij de voorzitter van de oudercommissie, als toehoorder toegang tot de vergaderingen. Hij/zij kan inspreken na toestemming van de voorzitter.

BOinK
De oudercommissie is lid van BOinK. Dit is de belangenvereniging van ouders in de kinderopvang. Dit betekent dat alle ouder(s)/ verzorger(s) automatisch lid zijn.

 

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn naam is Xander de Jong, getrouwd en vader van 2 kinderen die beiden naar de dagopvang van de Teddybeer gaan. Wij hebben diverse kinderdagverblijven bezocht en bewust de keuze gemaakt voor de Teddybeer (ondanks dat deze verder weg is voor ons). Onze kinderen hebben het nog steeds goed naar hun zin en daarom wil ik ook wat terug doen en ben ik lid geworden van de Oudercommissie.

Ik ben werkzaam als bedrijfsfiscalist bij CM.com in Breda.

 

 

 

 

Bianca en Marjolein

Wij zijn Bianca en Marjolein Schraven en wonen samen met onze dochter Fleur in de Reeshof. Onze dochter Fleur gaat 2 dagen in de week naar de opvang bij de Teddybeer, waar ze met heel veel plezier naartoe gaat.
Sinds 2019 zijn wij allebei lid geworden van de Oudercommissie. Aangezien wij de Teddybeer een hele fijne opvang vinden willen we op deze manier een steentje bijdragen in de aandachtspunten die ouders hebben m.b.t. de Teddybeer. Dus hebben jullie vragen en/of opmerkingen m.b.t. de Teddybeer dan horen wij het graag.
Wie zijn wij? Naast dat we de moeders van Fleur zijn en lid zijn van de oudercommissie ben ik, Bianca, werkzaam bij Defensie als Stafmedewerker Milieu en werkt Marjolein als Adviseur Online Marketing & Communicatie bij de Grote Clubactie.

 

 

 

  

Mijn naam is David Dols, getrouwd met Jessica en vader van 2 meisjes die naar de BSO van de Teddybeer gaan. We hebben de keuze gemaakt voor de Teddybeer vanwege de prettige sfeer en flexibiliteit en onze kinderen hebben het er altijd erg naar hun zin! Ik ben lid geworden van de Oudercommissie omdat ik namens de ouders graag iets bijdraag. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als marketing manager bij de DTI Group in Wijk en Aalburg. Mocht je vragen of opmerkingen hebben over of voor de Oudercommissie: laat het me weten!  

 

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ingrid SweegersIk ben Ingrid Sweegers, moeder van Tobi en in december 2018 komt er een broertje bij. Tobi is twee jaar en gaat op vrijdag- en dinsdagochtend naar DuimelijnTje. Als ik niet werk bij CZ of druk ben met duplo of voetballen (of koken, strijken of opruimen) ga ik graag paardrijden. Samen met mijn gezin ga ik graag naar de bossen, de speeltuin of het Safaripark.

 

 

 

 

Remco van GilsIk ben Remco van Gils, vader van Julian, Thobin en Feline. Julian is bijna 4 en gaat nu 2 jaar naar DuimelijnTje. Als ik niet werk bij Achmea ben ik vooral druk met de kinderen. Lekker fietsen met de bakfiets of aan de wandel naar weer eens een andere speeltuin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Manuela

Ik ben Manuela Scholten, moeder van Julíe. Julíe wordt 17 december één jaar en gaat elke dinsdag en donderdag naar DuimelijnTje. Naast mijn werk in de opleidings- en uitzendbranche doe ik graag leuke dingen (lezen, bos, duinen, strand, koken, films, etc.) met Julíe, het gezin, familie en/of vrienden.

 

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

OC LoesGraag stel ik me eventjes aan jullie voor. Mijn naam is Loes Janssen en ik ben de moeder van Wies en Jet. Samen met mijn collega commissie leden denk ik mee over zaken die er binnen het StadsbeerTje spelen en draag ideeën aan. Spreek me gerust een keer aan als je vragen hebt of als je zelf een idee hebt dat je met ons wil delen. De ideeënbus bij de ingang en de website zijn altijd toegankelijk om contact met ons op te nemen. Tot ziens!

 

 

 

 

  

 

Lonneke

Mijn naam is Lonneke Wielders en ik ben sinds begin 2016 lid van de oudercommissie waar ik de rol van voorzitter op me heb genomen. Ik ben de moeder van Loek en Ties en ik woon samen met Ralf Vermeer in het centrum van Tilburg. Ik vind het erg prettig om via mijn rol in de oudercommissie te kunnen meepraten/denken over alles dat komt kijken bij goede en fijne kinderopvang. Loek gaat op de dinsdag, woensdagochtend en donderdagochtend naar het Stadsbeertje.

Mocht je vragen/opmerkingen hebben, spreek me dan gerust aan of neem contact met ons op via de brievenbus in de hal, of via het contactformulier op de website.

 

 

OC KimIk ben Kim Tulfer, moeder van Lieke en Stijn, en getrouwd met Paul. Onze kids zitten op het StadsbeerTje. Hier vind ik een fijne en gezellige sfeer hangen. Dat ze zich op hun gemak voelen, is voor mij het belangrijkste. Ik heb kinder- en jeugdpsychologie gestudeerd en ben nu werkzaam als psychotherapeut. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in sport en voeding. Geest en lichaam kun je niet los zien van elkaar. Vanuit deze visie volg ik de ontwikkelingen bij de Teddybeer en wil ik een bijdrage leveren in de oudercommissie.

 

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Anet

Mijn naam is Anet Asaturyan. Samen met mijn vriend Michiel van Gestel hebben wij 3 kinderen: Anna en tweeling Mika en Mila. Anna gaat 2 dagen naar het kinderdagverblijf en Mika en Mila 1 ochtend in de week. Alle 3 hebben ze het ontzetten goed naar hun zin en leren veel. Betrokken zijn bij het kinderdagverblijf van onze kinderen vind ik belangrijk, ik wil weten wat er speelt en wil graag helpen waar nodig.