Wat en wie is de oudercommissie?
Iedere locatie heeft een eigen oudercommissie. De oudercommissie bestaat uit ouder(s) / verzorger(s) van kinderen die gebruik maken van onze kinderopvang. Als uitgangspunt voor de samenstelling wordt geprobeerd om van iedere leeftijdsgroep vertegenwoordiging te bewerkstelligen.

De oudercommissie adviseert over tal van zaken, zoals bijvoorbeeld het pedagogisch beleid, kwaliteitsbeleid en de tarieven.

Doelstelling
Het doel van de oudercommissie is de belangen van de kinderen en de ouders zo goed mogelijk te behartigen bij het management en de ouders te vertegenwoordigen.

Taken
De oudercommissie in de gelegenheid om (verzwaard) advies uit te brengen.

Werkwijze
De oudercommissie komt ongeveer acht keer per jaar bijeen. Hierbij is tevens de locatiemanager aanwezig. Van de vergaderingen worden notulen gemaakt. Deze zijn voor alle ouder(s)/ verzorger(s) inzichtelijk.

De vergaderdata zijn op de website te raadplegen. Iedere ouder/ verzorger heeft, mits van tevoren aangemeld bij de voorzitter van de oudercommissie, als toehoorder toegang tot de vergaderingen. Hij/zij kan inspreken na toestemming van de voorzitter.

BOinK
De oudercommissie is lid van BOinK. Dit is de belangenvereniging van ouders in de kinderopvang. Dit betekent dat alle ouder(s)/ verzorger(s) automatisch lid zijn.

 

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn naam is Xander de Jong, getrouwd en vader van 2 kinderen die beiden naar de dagopvang van De Teddybeer gaan. Wij hebben diverse kinderdagverblijven bezocht en bewust de keuze gemaakt voor De Teddybeer (ondanks dat deze verder weg is voor ons). Onze kinderen hebben het nog steeds goed naar hun zin en daarom wil ik ook wat terug doen en ben ik lid geworden van de Oudercommissie.

Ik ben werkzaam als bedrijfsfiscalist bij CM.com in Breda.

 

 

 

 

Bianca en Marjolein

Wij zijn Bianca en Marjolein Schraven en wonen samen met onze dochter Fleur in de Reeshof. Onze dochter Fleur gaat 2 dagen in de week naar de opvang bij De Teddybeer, waar ze met heel veel plezier naartoe gaat.
Sinds 2019 zijn wij allebei lid geworden van de Oudercommissie. Aangezien wij De Teddybeer een hele fijne opvang vinden willen we op deze manier een steentje bijdragen in de aandachtspunten die ouders hebben m.b.t. De Teddybeer. Dus hebben jullie vragen en/of opmerkingen m.b.t. De Teddybeer dan horen wij het graag.
Wie zijn wij? Naast dat we de moeders van Fleur zijn en lid zijn van de oudercommissie ben ik, Bianca, werkzaam bij Defensie als Stafmedewerker Milieu en werkt Marjolein als Adviseur Online Marketing & Communicatie bij de Grote Clubactie.

 

 

 

 

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ingrid SweegersIk ben Ingrid Sweegers, moeder van Tobi en Gijs. Tobi en Gijs gaan op vrijdag- en dinsdagochtend naar DuimelijnTje. Als ik niet werk bij CZ of druk ben met duplo of voetballen (of koken, strijken of opruimen) ga ik graag paardrijden. Samen met mijn gezin ga ik graag naar de bossen, de speeltuin of het Safaripark.

 

 

 

 

Manuela

Ik ben Manuela Scholten, moeder van Julíe. Julíe wordt 17 december één jaar en gaat elke dinsdag en donderdag naar DuimelijnTje. Naast mijn werk in de opleidings- en uitzendbranche doe ik graag leuke dingen (lezen, bos, duinen, strand, koken, films, etc.) met Julíe, het gezin, familie en/of vrienden.

 

 

 

 

Gaby

Mijn naam is Gaby van Vugt - Naumann, moeder van Romée (dec ‘18). Sinds Romée elf weken is gaat ze vier dagen per week naar Duimelijntje. Ze vindt het geweldig! Het is mooi om te zien dat je dochter een band heeft met alle leidsters. Als een echte Bourgondiër ga ik door het leven en sta ik graag zelf in de keuken of bezoek ik de (verborgen) pareltjes in de Tilburgse horeca. Dit doe ik het liefst met vrienden of mijn gezin. Ik krijg energie van mensen om mij heen en zoek daarom graag de drukte op. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als beleidsontwikkelaar op het gebied van Economie & Arbeidsmarkt binnen de overheid en dit doe ik met veel plezier!

 

 

 

 

 

Ik ben Saskia Felix en samen met Sander heb ik een zoontje van zeven maanden oud; Julius. Julius bezoekt sinds augustus twee dagen in de week met veel plezier Duimelijntje. Behalve dat ik woonachtig ben in Tilburg, ben ik ook werkzaam in Tilburg als intern begeleider. Op mijn vrije dagen vind ik het heerlijk om samen met Julius te zijn en gezellige dingen te doen met ons gezin, familie en vrienden

 

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lonneke

Mijn naam is Lonneke Wielders en ik ben sinds begin 2016 lid van de oudercommissie waar ik de rol van voorzitter op me heb genomen. Ik ben de moeder van Loek en Ties en ik woon samen met Ralf Vermeer in het centrum van Tilburg. Ik vind het erg prettig om via mijn rol in de oudercommissie te kunnen meepraten/denken over alles dat komt kijken bij goede en fijne kinderopvang. Loek gaat op de dinsdag, woensdagochtend en donderdagochtend naar het Stadsbeertje.

 

 

IMG 20210613 WA0002

Hoi! Mijn naam is Izaak Kluit, geboren in Nijmegen maar al meer dan 25 jaar woonachtig in Kruikenstad. Blije partner van Eva, trots vader van Anneroos & Sofia. Op dinsdag, donderdag en vrijdag zijn de kids bij het Stadsbeertje te vinden. Naast ondernemer ook fanatiek carnavalsvierder, na Raad van XI nu voorzitter Jeugd commissie bij CST. Naast het groen oranje virus ook een passie voor horeca, zowel voor als achter de bar.

Mocht je vragen/opmerkingen hebben, spreek me dan gerust aan of neem contact met ons op via de brievenbus in de hal, of via het contactformulier op de website.

 

 

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Thomas en Samantha