fotovolgtnog

Christa

Locatiemanager Teddybeer

Mijn naam is Christa en sinds november 2021 ben ik werkzaam als locatiemanager. Samen met het team werk ik er dagelijks aan om invulling te geven aan onze missie en visie. Mijn rol is het implementeren en bewaken van het (pedagogisch) beleid. Binnen locatie de Teddybeer ben ik eindverantwoordelijk voor de medewerkers en begeleid ik hen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Met basisschool de Sporckt werken we nauw samen aan de verdere ontwikkeling van het Integraal Kindcentrum. Ik maak graag verbinding met ouders en onze partners. Zo weet ik wat er speelt en kunnen we inspringen op de behoeftes die aansluiten bij onze gezamenlijke uitgangspunten. Zoek me gerust op bij vragen!
Lieke

Lieke

Locatie Teddybeer
Groep Balou

Ik ben Lieke en ik werk sinds 2007 bij Kinderopvang De Teddybeer. Ik doe dit werk met veel liefde en plezier. Ik ben zelf ook moeder en weet maar al te goed hoe belangrijk en liefdevol je kindje is. Je kostbaarste bezit breng je weg en ik geef graag het vertrouwen om voor jullie kindje te zorgen. Ik kan nu al niet wachten om jullie en je kindje te ontmoeten! 

Shiraldin

Shiraldin

Locatie Teddybeer
Groep Balou

Ik ben Shiraldin en ik werk al een tijdje bij De Teddybeer en sta op de groep genaamd Balou. Ik heb het erg naar mijn zin en ik vind het heerlijk om met de kindjes te knuffelen. Ik zie de kinderen groeien en maak elke ontwikkeling mee. Elke dag maak ik weer iets anders mee. Ik leer elke keer weer van de kinderen en dat vind ik echt heel mooi. Heeft u vragen, stel ze gerust.

Ayleen

Ayleen

Locatie Teddybeer
Groep Balou

Hallo, mijn naam is Ayleen! Ik woon in Rijen en ik heb kinderen. Sinds 1 oktober 2018 versterk ik het gezellige team van De Teddybeer. Hiervoor heb ik al ruim vijf jaar ervaring opgedaan in de kinderopvang. Elke dag is voor mij een uitdaging, geen dag is hetzelfde. Dat maakt het werken met kinderen zo geweldig. Samen zorgen we ervoor dat ieder kind zich in zijn eigen tempo ontwikkelt. Ouders spelen hierin ook een grote rol, dus heeft u vragen stel ze gerust!

Ernesa

Ernesa

Locatie Teddybeer
Groep Balou

Hoi, mijn naam is Ernesa en sinds januari 2019 ben ik werkzaam bij Kinderopvang De Teddybeer. Ik woon in Tilburg met mijn man en mijn prachtige kinderen. In Zwitserland was ik als pedagogisch medewerker werkzaam. Daarna ben ik voor de liefde naar Nederland verhuisd. De reden waarom ik met veel plezier met kinderen werk, is omdat ik het fijn vind om ze een veilige en vertrouwde omgeving te bieden, waarin ze zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Uw vertrouwen als ouder is voor mij erg belangrijk. Als u nog vragen heeft, stel ze gerust.

Noortje

Locatie Teddybeer
Groep Balou

Mijn naam is Noortje en ik woon in Rijen. Met mijn diploma onderwijsassistent ben ik per toeval hier terecht gekomen. Iets wat ik altijd al heb willen doen is met kinderen werken, dat komt hier goed van pas. Ik vind het belangrijk om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren en ik geniet elke dag weer van het werken met de kinderen. Heeft u vragen, stel deze gerust.

Darcy

Darcy

Locatie Teddybeer
Groep Gummieberen

Hallo, ik ben Darcy en woon samen met mijn man en mijn kinderen in Tilburg.

Ik ben sinds 2011 werkzaam bij De Teddybeer. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken en ze in hun ontwikkeling te zien groeien. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met mijn gezin en onze honden. Wil je meer van mij weten, dan hoor ik dit graag.

Iona

Ilona

Locatie Teddybeer
Groep Gummieberen

Ik ben Ilona en werk 3 dagen per week op de groep 'Gummieberen''. Ik vind het leuk om de kinderen dingen te leren en om met ze bezig te zijn. Je krijgt er zoveel voor terug! Daarnaast ben ik ook nog BHV-er bij De Teddybeer.

 

KellyL

Kelly

Locatie Teddybeer
Groep Bruine beer

Hoi ik ben Kelly. Ik sta op de groep Bruine beer. Ik heb voor dit werk gekozen omdat ik het leuk vind om met kinderen te werken. Het kind zien ontwikkelen en groeien naar een eigen ik. Het helpen bij het leren van de dagelijkse activiteiten. De ontwikkeling te stimuleren met behulp van spel. Geen één dag is het zelfde. 

Nicole

Nicole

Locatie Teddybeer
Groep Bruine beer

Sinds november 2018 ben ik werkzaam bij Kinderopvang De Teddybeer op de groep Bruine Beer. Het leuke aan het werken met kinderen is dat geen één dag hetzelfde is. Ik geniet ervan om kinderen spelenderwijs te zien leren en groeien. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen manier en het geeft mij veel voldoening om ze hierbij te ondersteunen.

Eva

Locatie Teddybeer
Groep Bruine beer

Hoi mijn naam is Eva en sinds september 2020 ben ik werkzaam bij De Teddybeer. Ik vind het heel erg leuk om met kinderen te werken, omdat elke dag anders is. De kinderen ontwikkelen zich en groeien elke dag, dit vind ik mooi om te zien. Hierdoor geniet ik elke dag van het werken met kinderen!

Chelsea

Locatie Teddybeer
Groep Bruine beer

Hoi! Mijn naam is Chelsea en ik woon in Tilburg. Ik ben sinds maart 2019 werkzaam bij De Teddybeer. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken. Het mooie aan kinderen is hun eerlijkheid en het zien van hun ontwikkeling van jong tot wat ouder. Ook om het vertrouwen van ouders te krijgen om voor hun dierbaarste bezit te mogen zorgen waardeer ik nog elke dag.

Claudia

Claudia

Locatie Teddybeer
Groep Winnie de Poeh

Mijn naam is Claudia en ik ben pedagogisch medewerker bij Winnie de Poeh.

Jonge kinderen spelenderwijs uitdagen zodat ze zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen, vind ik een hele mooie uitdaging. Vaak gaat dit ook gepaard met een flinke dosis pret.

Joyce

Locatie Teddybeer
Groep Winnie de Poeh

Mijn naam is Joyce en ik ben sinds 2007 werkzaam in de kinderopvang. Met mijn diploma onderwijsassistente ben ik per toeval in de kinderopvang terecht gekomen. Dit bleek de beste beslissing die ik kon maken. Vanaf dag 1 heb ik me als een vis in het water gevoeld. Het is én blijft bijzonder om alle kinderen op hun eigen manier te zien ontwikkelen en dat ik ze mag helpen om "de wereld" en hun eigen vaardigheden te ontdekken. In mijn privé leven kies ik er zelf ook voor om die grote wereld verder te ontdekken, dat door middel van reizen en nieuwe dingen uitproberen, het liefst met fijne mensen om mij heen. Jong of "oud", wij blijven allemaal groeien. Heb je vragen of wil je nog meer van me weten?
Anouk

Anouk

Locatie Teddybeer
Groep Bolke de Beer

Mijn naam is Anouk, ik ben werkzaam bij De Teddybeer sinds 2014 en werk meerdere dagen bij Bolke de Beer. Dit doe ik met heel veel plezier. Ik geniet van het spelen met de kinderen, ze dingen te leren en ze te zien groeien. Ik hoop op een fijne samenwerking en tot snel! 

Karin

Karin

Locatie Teddybeer
Groep Bolke de Beer

Hallo allemaal, ik ben Karin. Ik werk al meer dan tien jaar in de kinderopvang. Sinds juli 2017 ben ik werkzaam bij De Teddybeer. Het kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van ieder kind geeft mij elke dag weer voldoening. Daarnaast vind ik het erg belangrijk om voor zowel de kinderen als ouders een vertrouwde plek te creëren. In mijn vrije tijd ga ik graag iets leuks doen met mijn gezin.

Pauline

Pauline

Locatie Teddybeer
Groep Bolke de Beer

Mijn naam is Pauline. Sinds juni 2017 ben ik werkzaam bij KDV De Teddybeer. Hetgeen wat ik leuk vind aan de kinderopvang is het feit dat geen dag hetzelfde is en ik het fijn vind om de kinderen een vertrouwde en veilige omgeving te bieden, waarin zij zich goed kunnen ontwikkelen. Mocht u nog vragen hebben, stel ze dan gerust!

 

 

 

Natasja

Natasja

Locatie Teddybeer
Groep Paddington

Hallo, mijn naam is Natasja. Ik woon in Tilburg en ik heb kinderen.

Na een aantal jaren als leerkracht in het onderwijs te hebben gewerkt, ben ik al enige tijd werkzaam bij De Teddybeer op de Paddington groep (2-4 jarigen)

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en vertrouwd voelen. Wanneer dat zo is, kan een kind zich optimaal ontwikkelen. Ik vind het erg leuk om spelenderwijs de kinderen voor te bereiden op de basisschool.

 

Sabine

Sabine

Locatie Teddybeer
Groep Paddington

Hallo mijn naam is Sabine, sinds 2017 ben ik werkzaam als invalskracht bij Kinderopvang De Teddybeer. Vanaf 2018 sta ik bij de groep Paddington. Iedere dag geniet ik er weer van om met de kinderen te spelen, ze spelenderwijs te stimuleren in hun ontwikkeling en ze te zien opgroeien. Ieder kind is uniek en dat is wat het werken met kinderen zo speciaal maakt. Ook is geen dag hetzelfde en iedere dag brengt weer andere avonturen met zich mee.

Manita

Manita

Locatie Teddybeer
Groep Paddington

Mijn naam is Manita en samen met mijn gezin woon ik in Tilburg.

Bij De Teddybeer loop ik al heel wat jaartjes rond en werk ik elke dag met veel plezier.

Het leukste aan mijn vak is de uitdaging! Kinderen zijn zo lekker onbevangen en zorgen dagelijks voor veel afwisseling. Maar ook krijg je veel liefde van ze. En om ze steeds weer te mogen ondersteunen naar de volgende stap in hun ontwikkeling maakt voor mij de uitdaging compleet. Het is mooi en dankbaar werk.

 

Mark

Mark

Locatie Teddybeer
BSO

Mijn naam is Mark. Ik ben werkzaam op BSO De Teddybeer. Ik ben 5 dagen in de week aanwezig en ben verantwoordelijk voor de sportactiviteiten en Kidsafety op de BSO. Als extra taken ben ik verantwoordelijk voor het taxirooster en ben ik lid van de OR.

Ik heb mijn opleiding Cios Sport en Bewegen afgerond, waarna ik heb gewerkt als fitnessinstructeur, zwemdocent, groepslesdocent en was ik verantwoordelijk voor de buitensport waaronder kinderfeestjes.

Het leuke aan het geven van sportactiviteiten en Kidsafety vind ik dat ik mijn kennis over kan dragen aankinderen om sportief en veilig in de grote wereld in te kunnen sturen. Buiten de sport draai ik ook de groep mee. Het leuke daaraan is het mee te kunnen gaan in de belevingswereld van een kind en die te stimuleren.

Sharon

Sharon

Locatie Teddybeer
BSO

Mijn naam is Sharon en ik ben werkzaam bij BSO De Teddybeer, 3 middagen per week.

Het werken met kinderen vind ik zo leuk omdat elk kind speciaal en anders is op zijn/haar manier. Ook is iedere dag anders en dat maakt het werken met kinderen zo leuk. Goed contact met de ouders/verzorgers vind ik erg belangrijk, dus heeft u vragen dan stel ze gerust.

 

Agnesa

Agnesa

Locatie Teddybeer
BSO

Mijn naam is Agnesa. Ik woon in Tilburg samen met mijn ouders en mijn zusje. Sinds 2016 ben ik werkzaam bij BSO De Teddybeer. Ik ben dol op kinderen en breng mijn dag het liefst heel de dag door samen met kinderen. In mijn vrije tijd shop ik veel met mijn vriendinnen en speel ik graag samen met mijn lieve neefjes en nichtje. Mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust!

 

 

 

Lindsey

Lindsey

Locatie Teddybeer
BSO

Hoi, Mijn naam is Lindsey. In 2019 ben ik als stagiaire gestart bij De Teddybeer. In 2020 ben ik officieel in dienst gekomen. Het belangrijkste vind ik dat kinderen zich gezien en gehoord voelen op de groep en dat ze zich in een vertrouwde omgeving kunnen ontwikkelen.

Carla

Carla

VSO en Invalpool
All-round

Mijn naam is Carla en ik ben sinds 2007 ben werkzaam in de kinderopvang. Ik vind het super om er iedere dag weer een leuke leerzame dag van te maken door de kinderen uit te dagen, te laten leren en te ontwikkelen, de mooie momenten die te zien zijn tijdens het leren en het ontwikkelen. Ook geef ik zwemles aan kinderen. Ik vind het belangrijk dat ook hier kinderen plezier hebben en dat ze daardoor ook meteen dingen leren en zich ontwikkelen. Mocht je nog vragen hebben stel ze dan gerust. 

 

Silvie

Silvie

Invalpool
All-round

Hoi mijn naam is Silvie! Ik kom uit Tilburg en ben in bezit van het diploma pedagogisch medewerker niveau 4. Al sinds ik klein was wist ik al precies wat ik later wilde gaan doen: met kinderen werken. Ik ben dol op het verzorgen en vermaken van kinderen en doe mijn werk ook met veel plezier! Ik werk vanaf november 2018 als invalkracht bij De Teddybeer en hoop u snel persoonlijk te ontmoeten!

fotovolgtnog

Moniek

Invalpool
All-round

Hallo, ik ben Moniek en woon samen met mijn vriend en kinderen in Kaatsheuvel.Ik ben sinds eind 2020 werkzaam bij De Teddybeer. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken, omdat ieder kind uniek in zijn doen en laten. Dat ik een steentje bij kan dragen aan de ontwikkeling en groei geeft mij dan ook veel voldoening. In mijn vrije tijd dans ik en ga ik graag wandelen met mijn gezin en onze hond. Wil je meer van mij weten, dan hoor ik dit graag.

fotovolgtnog

Iris

Invalpool
All-round

Hoi, Ik zal mezelf even voorstellen, ik ben Iris , 23 jaar en woon in Rijen. ik kom met veel plezier het team van de Teddybeer versterken. Ik heb altijd al gezegd dat ik later met kinderen wilde gaan werken en ik ben daar nooit meer vanaf geweken. Ik vind het fantastisch om de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en ze te zien groeien. Ik kijk er erg naar uit om te starten en jullie allemaal te ontmoeten. Tot snel!

fotovolgtnog

Tess

Invalpool
All-round

Hoi mijn naam is Tess! Ik kom uit Tilburg en ben in de lente van 2021 geslaagd voor mijn opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Vanaf Juli 2021 ben ik werkzaam bij de Teddyberen omdat ik graag met kinderen werk. Ik vind het erg leuk om ze te zien groeien en iets bij te dragen in hun ontwikkeling. Hopelijk tot snel!

fotovolgtnog

Roy

Invalpool
All-round

Hoi, ik ben Roy en ik woon in Tilburg. Ik heb gewerkt als onderwijsassistent en vind het leuk om met kinderen te werken. Het mooie aan het werk is, de groei en ontwikkeling te zien die de kinderen doormaken. Daarnaast vind ik het leuk om activiteiten en spelletjes met de kinderen te doen, zo kunnen ze onder het spelen dingen ontdekken en ook nieuwe dingen leren. Als je iets meer over mij wil weten dan hoor ik het graag!

Thomas

Thomas

Locatiemanager DuimelijnTje, StadsbeerTje en FonkelbeerTje / Manager beleid & kwaliteit

Mijn naam is Thomas. Ik werk als locatiemanager & manager beleid & kwaliteit voor Kinderopvang De Teddybeer. Als locatiemanager draag ik samen met het team van pedagogisch medewerkers zorg voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen op KDV & BSO StadsbeerTje en KDV DuimelijnTje. Hier ben ik o.a. verantwoordelijk voor het implementeren en bewaken van (pedagogisch) beleid. Ook onderhoud ik contacten met schooldirecteuren t.b.v. IKC-vorming. Als manager beleid & kwaliteit ontwikkel en bewaak ik de deskundige uitvoering in de praktijk van het beleid op het gebied van pedagogiek, VVE, veiligheid en gezondheid. Hiertoe maak ik beleidsplannen, werkplannen en borg ik onze interne kwaliteitscyclus. Binnen onze organisatie stuur ik de pedagogisch coaches en de kwaliteits- en aandachtsfunctionaris aan. Tevens geef ik beleidsmatige adviezen aan de directie, om interne en externe procedures m.b.t. beleid, kwaliteit en de uitvoering hiervan, te optimaliseren ten behoeve van een duurzame ontwikkeling.

Marisa

Marisa

Locatie DuimelijnTje
Groep Kleine Beer

Ik ben Marisa. Ik heb zelf een zoon en een dochter. Ik werk al sinds 1994 bij DuimelijnTje.
Ik werk voornamelijk op de babygroep (0-2jaar). Ik vind het leuk om bij te mogen dragen aan de ontwikkeling van de kinderen, die vooral bij deze leeftijd heel snel gaat.
Heb je nog vragen stel ze gerust.

 

Kim K

Kim

Locatie DuimelijnTje
Groep Kleine Beer

Mijn naam is Kim. Ik ben getrouwd en moeder van een dochter en een zoon.

Sinds 2002 ben ik werkzaam in de kinderopvang. Daarnaast heb ik ook in het basisonderwijs gewerkt, als groepsleerkracht en remedial teacher.

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en heb daarom de opleiding Master SEN gevolgd. Daardoor kan ik kinderen op verschillende manieren begeleiden. Ik werk graag met kinderen en vind het fijn dat ik een steentje bij kan dragen aan hun persoonlijke ontwikkeling, in hun eigen tempo. Met veel plezier werk ik bij de Teddybeer. Heeft u nog vragen, stel ze gerust!

Kim L

Kim

Locatie DuimelijnTje
Groep Grote Beer

Mijn naam is Kim en ik ben werkzaam op locatie DuimelijnTje op de peutergroep. Elke dag geniet ik weer van het werken met kinderen, omdat mijn werk wordt beloond met een brede glimlach wanneer de kinderen de deur in en uit stappen. 

 

Manuou

Manou

Locatie DuimelijnTje
Groep Kleine Beer en Grote Beer

Mijn naam is Manou en ik ben in 2016 begonnen als stagiaire bij DuimelijnTje op de peutergroep. DuimelijnTje voelde gelijk als een tweede thuis. Ondertussen heb ik veel certificaten behaald en ik ben momenteel mijn mbo niveau 4 aan het afronden. Vanwege mijn invalcontract kunt u me op verschillende locaties tegenkomen. Ik sta vooral bij de babygroep van DuimelijnTje. Ik haal plezier uit het verzorgen en bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. Ze elke dag met een lach de deur uit zien gaan is waar ik het voor doe! Heeft u verder nog vragen, stel ze dan gerust!

Bouchra

Bouchra

Invalpool
All-round

Mijn naam is Bouchra. Ik ben in 2015 begonnen als stagiaire bij de Teddybeer. Op dit moment werk ik als invalskracht. Ik ben ook nog studente niveau 4. Je kunt mij vinden op alle locaties, maar vooral bij DuimelijnTje. Elke dag is een nieuwe uitdaging met de kinderen. Ik geniet van elke sprong die ze maken en het voelt zo goed om daar ook een bijdrage aan te kunnen leveren. De glimlach op hun gezichten als ze weer iets hebben geleerd kan mijn dag echt goed maken. Mocht u nog vragen hebben stap dan gerust op mij af!

 

Maartje

Maartje

Invalpool
All-round

Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Maartje, 29 jaar oud en woon samen in Tilburg met mijn vriend. In augustus zal ik een nieuw gezicht zijn bij De Teddybeer als pedagogisch medewerker. Ik zal vooral aan de slag gaan bij het StadsbeerTje en DuimelijnTje. Hiervoor heb ik bij kinderdagverblijf De Kindereijk in Waalwijk op een babygroep en op de BSO gewerkt. Daarvoor heb ik enige tijd bij de Efteling gewerkt. Ik heb super veel zin een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en verzorging van de kinderen bij De Teddybeer. In mijn vrijetijd reis ik graag en ga lekker uiteten. Ik hoop snel met jullie kennis te mogen maken.

 

Lobke

Lobke

Invalpool
All-round

Hallo, mijn naam is Lobke. Ik ben sinds augustus 2019 werkzaam binnen de Teddybeer als invalkracht, voornamelijk op de locaties StadsbeerTje en DuimelijnTje. Ik heb oog voor de ontwikkeling van kinderen. Ik ben een voorstander van het uitdagen van kinderen met gepaste activiteiten. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat kinderen veel van elkaar kunnen leren en dat de kinderopvang een positieve aanvulling is voor de ontwikkeling van de kinderen. De pedagogisch medewerker is naast de ouder een onderdeel van de basis die in de eerste levensjaren wordt gelegd, vandaar dat het een belangrijke taak van de pedagogisch medewerker is om de kinderen zich op hun gemak te laten voelen en veilig te laten voelen. Mocht u nog iets van mij willen weten, ik sta altijd open voor uw vragen.

 

fotovolgtnog

Kiki

Invalpool
All-round

Mijn naam is Kiki en ik woon samen met mijn vriend in het hartje van Tilburg. Ik ben in de lente van 2021 geslaagd voor mijn opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik heb mijn stage bij Kinderopvang De Teddybeer gevolgd en ben nu doorgegroeid naar pedagogisch medewerker. Mijn passie heeft altijd al bij kinderen gelegen en de ontwikkeling die kinderen maken. Daarom vind ik het super leuk dat ik van deze passie nu mijn werk kan maken. In mijn vrije tijd ga ik graag op avontuur en wereld verkennen!

 

fotovolgtnog

Aileen

Invalpool
All-round

Hoi ik ben Aileen wonend in rijen. Ik werk sinds november 2020 bij de teddybeer. Mij kan je vooral als invalkracht zien bij Stadsbeertje en Duimelijntje. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken omdat ik het heel interessant vind om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen.

 

Thomas

Thomas

Locatiemanager DuimelijnTje, StadsbeerTje en FonkelbeerTje / Manager beleid & kwaliteit

Mijn naam is Thomas. Ik werk als locatiemanager & manager beleid & kwaliteit voor Kinderopvang De Teddybeer. Als locatiemanager draag ik samen met het team van pedagogisch medewerkers zorg voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen op KDV & BSO StadsbeerTje en KDV DuimelijnTje. Hier ben ik o.a. verantwoordelijk voor het implementeren en bewaken van (pedagogisch) beleid. Ook onderhoud ik contacten met schooldirecteuren t.b.v. IKC-vorming. Als manager beleid & kwaliteit ontwikkel en bewaak ik de deskundige uitvoering in de praktijk van het beleid op het gebied van pedagogiek, VVE, veiligheid en gezondheid. Hiertoe maak ik beleidsplannen, werkplannen en borg ik onze interne kwaliteitscyclus. Binnen onze organisatie stuur ik de pedagogisch coaches en de kwaliteits- en aandachtsfunctionaris aan. Tevens geef ik beleidsmatige adviezen aan de directie, om interne en externe procedures m.b.t. beleid, kwaliteit en de uitvoering hiervan, te optimaliseren ten behoeve van een duurzame ontwikkeling.

Patricia N

Patricia

Locatie StadsbeerTje
Groep Pipeloentjes

Mijn naam is Patricia. De reden dat ik in de kinderopvang ben gaan werken is dat ik kinderen erg leuk vind. Met ze knuffelen, lachen en gek doen maakt dat ik met een goed gevoel aan het einde van de dag naar huis ga. Daarnaast vind ik het erg leuk om kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling, ze een vertrouwd gevoel te geven en ze te stimuleren zodat ze met een fijn gevoel kunnen leren en groeien. Het is leuk te zien dat kinderen steeds een stapje verder en wijzer worden.

 

Steffanie

Steffanie

Locatie StadsbeerTje
Groep Pipeloentjes

Mijn naam is Steffanie. Ik werk met veel plezier op locatie StadsbeerTje, groep Pipeloentjes. Ik wil kinderen graag een plek van vertrouwen en veiligheid bieden, waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen tot vrolijke en gelukkige peuters. Het werken met kinderen geeft wederzijdse energie, liefde en waardering waardoor ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga.

 

 

Veerle

Veerle

Locatie StadsbeerTje
Groep Pipeloentjes

Mijn naam is Veerle. Sinds juli 2017 ben ik werkzaam bij Kinderopvang de Teddybeer. Ik vind het geweldig om met kinderen te werken. Ik zie de kinderen groeien en ontwikkelen en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Heeft u nog vragen, stel ze gerust!

Brigitte

Brigitte

Locatie StadsbeerTje
Groep BooBoo

Mijn naam is Brigitte en ik ben al heel wat jaartjes werkzaam in de kinderopvang.

Samen met mijn collega's ben ik het vaste gezicht van de groep BooBoo op locatie het StadsbeerTje.

Mijn vrije tijd breng ik graag met mijn gezin door. Het werken met kinderen doe ik met liefde en plezier. Hopelijk tot snel! 

 

 

Joyce H

Joyce

Locatie StadsbeerTje
Groep Yogi

Mijn naam is Joyce en ik ben sinds 2007 werkzaam in de kinderopvang. Ik werk met veel plezier in de kinderopvang omdat ik het fijn vind om kinderen een veilige en betrouwbare omgeving te bieden, waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ook vind ik het contact met de ouders erg belangrijk. Ik vind het erg fijn dat we werken met verticale groepen. Zo is er tijd om te knuffelen met de baby's maar is er ook tijd om activiteiten te doen met de peuters. Dit spreekt mij erg aan.

Emie

Emie

Locatie StadsbeerTje
Groep BooBoo en BSO

Mijn naam is Emie en ik woon samen met mijn vriend in Rijen. Ik ben sinds januari 2018 werkzaam bij de Teddybeer. Ik heb de opleiding onderwijsassistent afgerond en heb op verschillende scholen zowel regulier als speciaal (voortgezet) onderwijs gewerkt. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen en de ontwikkeling van het kind. Ik vind het erg leuk om als Pedagogisch medewerkster aan de slag te zijn. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk. Het is een genot om de kinderen te zien spelen en ze spelenderwijs te helpen met de ontwikkeling die ze doormaken en ze een veilig gevoel te geven dat ze altijd bij je terecht kunnen.

 

Maxime

Maxime

Locatie StadsbeerTje
Groep BSO

Hoi ik ben Maxime, sinds januari 2020 werk ik bij de Teddybeer als pedagogisch medewerker. Ik heb de opleiding onderwijsassistent gevolgd en mijn diploma behaald in juli 2019. Werken met kinderen is echt mijn ding. Ik vind het leuk om te zien hoe de kinderen groeien en zich ontwikkelen. Verder ben ik erg creatief. Ik heb meerdere creatieve hobby’s zoals: diamond painting, haken, knutselen en ook tekenen vind ik leuk. Ook ben ik actief bij de Reddingsbrigade Tilburg als vrijwilliger en help ik mee aan het geven van de zwemlessen aan kinderen die hun zwemdiploma abc willen halen. Zelf doe ik ook aan onderwaterhockey.

 

fotovolgtnog

Romy

Locatie StadsbeerTje
Groep BSO

Mijn naam is Romy en ik ben vanaf juli 2020 werkzaam bij de Teddybeer. Ik vind het heel leuk om met kinderen te werken. Het zien groeien en ontwikkelen van de kinderen vind ik bijzonder om mee te maken. Ik wil ze daar graag mee in begeleiden. Ik wil de kinderen een fijne, leerzame maar ook veilige plek bieden zodat ze zich kunnen ontwikkelen. Heeft u nog vragen, stel ze gerust.

 

Danine

Danine

Locatie StadsbeerTje
Groep BSO

Mijn naam is Danine en ik werk op de BSO Stadsbeertje. Ik vind het geweldig om met kinderen te werken, ze raken mij en maken mijn dag compleet! Ook vind ik de ontwikkelingen die ze doormaken heel interessant. Heeft u vragen? Stel ze gerust.

 

Maartje

Maartje

Invalpool
All-round

Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Maartje, 29 jaar oud en woon samen in Tilburg met mijn vriend. In augustus zal ik een nieuw gezicht zijn bij De Teddybeer als pedagogisch medewerker. Ik zal vooral aan de slag gaan bij het StadsbeerTje en DuimelijnTje. Hiervoor heb ik bij kinderdagverblijf De Kindereijk in Waalwijk op een babygroep en op de BSO gewerkt. Daarvoor heb ik enige tijd bij de Efteling gewerkt. Ik heb super veel zin een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en verzorging van de kinderen bij De Teddybeer. In mijn vrijetijd reis ik graag en ga lekker uiteten. Ik hoop snel met jullie kennis te mogen maken.

 

Lobke

Lobke

Invalpool
All-round

Hallo, mijn naam is Lobke. Ik ben sinds augustus 2019 werkzaam binnen de Teddybeer als invalkracht, voornamelijk op de locaties StadsbeerTje en DuimelijnTje. Ik heb oog voor de ontwikkeling van kinderen. Ik ben een voorstander van het uitdagen van kinderen met gepaste activiteiten. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat kinderen veel van elkaar kunnen leren en dat de kinderopvang een positieve aanvulling is voor de ontwikkeling van de kinderen. De pedagogisch medewerker is naast de ouder een onderdeel van de basis die in de eerste levensjaren wordt gelegd, vandaar dat het een belangrijke taak van de pedagogisch medewerker is om de kinderen zich op hun gemak te laten voelen en veilig te laten voelen. Mocht u nog iets van mij willen weten, ik sta altijd open voor uw vragen.

 

fotovolgtnog

Kiki

Invalpool
All-round

Mijn naam is Kiki en ik woon samen met mijn vriend in het hartje van Tilburg. Ik ben in de lente van 2021 geslaagd voor mijn opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik heb mijn stage bij Kinderopvang De Teddybeer gevolgd en ben nu doorgegroeid naar pedagogisch medewerker. Mijn passie heeft altijd al bij kinderen gelegen en de ontwikkeling die kinderen maken. Daarom vind ik het super leuk dat ik van deze passie nu mijn werk kan maken. In mijn vrije tijd ga ik graag op avontuur en wereld verkennen!

fotovolgtnog

Aileen

Invalpool
All-round

Hoi, ik ben Aileen. Ik werk sinds November 2020 bij De Teddybeer. Ik werk vooral op bij het Stadsbeerte en Duimelijntje. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken om dik het interessant vind om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen.

 

fotovolgtnog

Yin

Invalpool
All-round

Mijn naam is Yin, sinds mei 2021 werkzaam bij Kinderopvang de Teddybeer. Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond. Van jongs af aan wil ik graag met kinderen werken. Ik vind het belangrijk om kinderen een veilige en vertrouwde omgeving te bieden, waarin zij zich in vrijheid kunnen ontwikkelen, ieder kind op zijn eigen manier. Ik hoop hier aan bij te kunnen dragen zodat de kinderen een fijne en plezierige tijd beleven op de Teddybeer.

 

Thomas

Thomas

Locatiemanager DuimelijnTje, StadsbeerTje en FonkelbeerTje / Manager beleid & kwaliteit

Mijn naam is Thomas. Ik werk als locatiemanager & manager beleid & kwaliteit voor Kinderopvang De Teddybeer. Als locatiemanager draag ik samen met het team van pedagogisch medewerkers zorg voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen op KDV & BSO StadsbeerTje en KDV DuimelijnTje. Hier ben ik o.a. verantwoordelijk voor het implementeren en bewaken van (pedagogisch) beleid. Ook onderhoud ik contacten met schooldirecteuren t.b.v. IKC-vorming. Als manager beleid & kwaliteit ontwikkel en bewaak ik de deskundige uitvoering in de praktijk van het beleid op het gebied van pedagogiek, VVE, veiligheid en gezondheid. Hiertoe maak ik beleidsplannen, werkplannen en borg ik onze interne kwaliteitscyclus. Binnen onze organisatie stuur ik de pedagogisch coaches en de kwaliteits- en aandachtsfunctionaris aan. Tevens geef ik beleidsmatige adviezen aan de directie, om interne en externe procedures m.b.t. beleid, kwaliteit en de uitvoering hiervan, te optimaliseren ten behoeve van een duurzame ontwikkeling.

Tamara

Tamara

Locatie FonkelbeerTje
Groep Koalabeertjes

Hallo! Ik ben Tamara en ik woon met mijn man en onze 3 kids in Tilburg. Ik werk heel erg graag met kinderen en vind het belangrijk om ze een veilige omgeving te bieden. Als het kind zich veilig voelt, kan het zich beter ontplooiien en ontwikkelen. Dat probeer ik dan ook te stimuleren. Naast mijn werk op de groep ben ik ook vast aanspreekpunt voor ouders en andere samenwerkingspartners. Ik verzorg ook de rondleidingen en bied ondersteuning waar nodig. Dus mocht je vragen hebben, loop even binnen en dan kan ik je vast verder helpen.

 

 

Savannah

Savannah

Locatie FonkelbeerTje
Groep Koalabeertjes

Hallo allemaal, mijn naam is Savannah. Ik ben moeder van twee kinderen en ik woon in Tilburg. Sinds 1 maart 2019 ben ik werkzaam bij de Teddybeer. Ik heb jaren ervaring in de kinderopvang, kan tegen een stootje en ben een positief ingesteld persoon. Ik ben begonnen als invalkracht all-round en ik werkte op verschillende groepen en locaties. Sinds augustus 2019 werk ik vast op locatie FonkelbeerTje op de groep Koala. Het contact tussen pedagogisch medewerkster en kind maar ook met de ouder vind ik erg belangrijk. Kinderen warmte en geborgenheid geven is waar ik voor sta. Mocht u nog vragen hebben, spreek mij gerust aan. Tot snel!

 

 

Jolinda

Jolinda

Locatie FonkelbeerTje
Groep Pandabeertjes

Ik ben Jolinda en ik heb een partner en kinderen. Ik ben werkzaam op locatie FonkelbeerTje bij de Pandabeertjes.

Ik vind het ontzettend leuk om met kinderen te werken omdat het altijd een uitdaging is en elke dag anders, we maken de mooiste kunstwerken en hebben veel plezier! Kom eens gezellig kijken en proef de fijne sfeer. Als u mij wat persoonlijk wilt vragen mag dat altijd!

Ati

Ati

Locatie FonkelbeerTje
Groep Pandabeertjes

Hallo! Mijn naam is Ati. Vanaf 2018 ben ik te vinden bij FonkelbeerTje. Nadat ik hier mijn stage heb afgerond, ben ik gaan werken op groep PandabeerTjes. Samen met de kinderen en met mijn collega’s, doen we er alles aan om er een leuke en leerzame dag van te maken. Mijn doel is daarom om de kinderen, aan het einde van de dag, met een lach op hun gezicht weer met papa of mama mee te zien gaan. De kinderen leren zoveel van elkaar, van ons en van de activiteiten die we doen en ook ik leer elke dag weer dankzij de kinderen. Samenwerking en contact met ouders vind ik erg belangrijk. Ik sta daarom altijd open voor vragen of gewoon voor een goed gesprek. Hopelijk tot snel!

Laura 2

Laura

Locatie FonkelbeerTje
Groep Pandabeertjes

Hallo, mijn naam is Laura. Sinds januari 2020 ben ik in dienst bij De Teddybeer. Wat geniet ik ervan om met al die vrolijke kindertoetjes te werken elke dag. Kent u dat? Die trotse blikken als ze weer een stap hebben gemaakt in hun ontwikkeling. Ik kan daar zo van mee genieten. Samen met kinderen en collega's er weer een gezellige dag van maken, waarbij ook de ontwikkeling gestimuleerd wordt. En niet alleen die van de kindjes. Ook wij leren elke dag weer bij met behulp van uw kind. Ik kijk er naar uit u allen te ontmoeten. Tot snel!

Solveign

Locatie FonkelbeerTje
BSO

Mijn naam is Solveign, Na het afronden van mijn opleiding Leisure & Hospitality, ben ik aantal jaar werkzaam geweest als leidinggevende animatie op vakantieparken. Hierdoor heb ik veel ervaring met het werken van kinderen (verschillende doelgroepen) en organiseren van activiteiten. Nu is het tijd voor mij om aan iets nieuws te beginnen. En dat is bij kinderopvang De Teddybeer. Werken met kinderen dat vind ik het mooiste dat er is. Glimlachjes toveren op hun gezichtjes, ze een een leuke tijd geven en te zien groeien. Dat is prachtig. Ik zal onder andere de activiteiten op de BSO gaan organiseren. Ik kijk er naar uit om u en uw kind(eren) te ontmoeten en te leren kennen. Hopelijk tot snel!

 

 

Silvie

Silvie

Invalpool
All-round

Hoi mijn naam is Silvie! Ik kom uit Tilburg en ben recentelijk afgestudeerd van de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4. Van kleins af aan wist ik al precies wat ik later wilde gaan doen: met kinderen werken. Ik ben dol op het verzorgen en vermaken van kinderen en doe mijn werk ook met veel plezier! Ik werk vanaf november 2018 als invalkracht bij de Teddybeer en hoop u snel persoonlijk te ontmoeten!

Chelsea

Chelsea

Invalpool
All-round

Hoi! Mijn naam is Chelsea en ik woon in Tilburg. Ik ben sinds maart 2019 werkzaam bij de Teddybeer. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken. Het mooie aan kinderen is hun eerlijkheid en het zien van hun ontwikkeling van jong tot wat ouder. Ook om het vertrouwen van ouders te krijgen om voor hun dierbaarste bezit te mogen zorgen waardeer ik nog elke dag.

fotovolgtnog

Lobke

Invalpool
All-round

Mijn naam is Lobke. Ik ben sinds augustus 2019 werkzaam binnen de Teddybeer, vanaf september 2020 werk ik vast op het FonkelbeerTje op de groepen Panda en Koala. Ik heb oog voor de ontwikkeling van kinderen. Ik ben een voorstander van het uitdagen van kinderen met gepaste activiteiten. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat kinderen veel van elkaar kunnen leren en dat de kinderopvang een positieve aanvulling is voor de ontwikkeling van de kinderen. De pedagogisch medewerker is naast de ouder een onderdeel van de basis die in de eerste levensjaren wordt gelegd, vandaar dat het een belangrijke taak van de pedagogisch medewerker is om de kinderen zich op hun gemak te laten voelen en veilig te laten voelen. Mocht u nog iets van mij willen weten, ik sta altijd open voor uw vragen.

fotovolgtnog

Savannah

Invalpool
All-round

Hallo! Mijn naam is Savannah. In het schooljaar 2019-2020 heb ik mijn diploma mogen halen als Pedagogisch medewerker. Kort daarna ben ik samen met mijn partner samen gaan wonen in de Reeshof. Sinds januari 2021 mag ik onderdeel uitmaken van het team! Mijn doel is om bij elk kind dagelijks een lach tevoorschijn te toveren. Ook vind ik het erg interessant om me te verdiepen in de ontwikkeling van het kind, en om op de behoeftes van het kind in te spelen. Als zij het tevreden zijn en het gezellig hebben, ben ik dat ook! Mijn passie voor het werken met jonge kinderen blijft elke dag meer en meer groeien.

fotovolgtnog

Kristin

Invalpool
All-round

Hallo allemaal! Ik heet Kristin, maar voor vele beter bekend als Kris! Ik woon samen met mijn vriend en zoon in Tilburg. In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd samen met mijn zoon aan onze hond, we houden van een lange wandeling door de bossen of gezellig door de wijk.Ik ben al ruim 15 jaar in het vak en werkzaam geweest in meerdere organisaties dus heb van verschillende visies mogen proeven. Als moeder denk ik dat ik veel te bieden heb aan ouders en hun kinderen doordat ik weet wat ze doormaken en me in situaties kan inleven. Mochten jullie nog vragen hebben dan weten jullie mij vast wel te vinden.

fotovolgtnog

Moniek

Invalpool
All-round

Hallo, ik ben Moniek en woon samen met mijn vriend en kinderen in Kaatsheuvel.Ik ben sinds eind 2020 werkzaam bij De Teddybeer. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken, omdat ieder kind uniek in zijn doen en laten. Dat ik een steentje bij kan dragen aan de ontwikkeling en groei geeft mij dan ook veel voldoening. In mijn vrije tijd dans ik en ga ik graag wandelen met mijn gezin en onze hond. Wil je meer van mij weten, dan hoor ik dit graag.

fotovolgtnog

Kiki

Invalpool
All-round

Mijn naam is Kiki en ik woon samen met mijn vriend in het hartje van Tilburg. Ik ben in de lente van 2021 geslaagd voor mijn opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik heb mijn stage bij Kinderopvang De Teddybeer gevolgd en ben nu doorgegroeid naar pedagogisch medewerker. Mijn passie heeft altijd al bij kinderen gelegen en de ontwikkeling die kinderen maken. Daarom vind ik het super leuk dat ik van deze passie nu mijn werk kan maken. In mijn vrije tijd ga ik graag op avontuur en wereld verkennen!

fotovolgtnog

Laura

Invalpool
All-round

Hoi, ik ben Laura en ik woon in het centrum van Tilburg. Vanaf kinds af aan wist ik al dat ik met kinderen wilde werken. Het uitdagen en zien groeien van kinderen geeft mij veel waardering! Ik ben werkzaam op het Fonkelbeertje. Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust!

Johan

Johan

Bestuurder en directeur

Mijn naam is Johan en sinds 2008 fulltime bestuurder en directeur van Kinderopvang De Teddybeer. 
Ik ben eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling en toetsing van het beleid, de bedrijfsprocessen en de positie van Kinderopvang De Teddybeer BV in de regio. Mijn portefeuille bestaat uit aansturing ondersteunende diensten, procesmanagement, changemanagement, HRM, wet & regelgeving, klachtenregeling, financieel management en netwerken.  

Dagelijks werken we met elkaar aan de ontwikkeling van kinderen, de relatie met ouders en met samenwerkingspartners zoals scholen, sport- en culturele instellingen en de gemeentelijke overheid. Spelen, leren en groeien, dat is waar we samen voor gaan!

Christa

Locatiemanager Teddybeer

Mijn naam is Christa en sinds november 2021 ben ik werkzaam als locatiemanager. Samen met het team werk ik er dagelijks aan om invulling te geven aan onze missie en visie. Mijn rol is het implementeren en bewaken van het (pedagogisch) beleid. Binnen locatie de Teddybeer ben ik eindverantwoordelijk voor de medewerkers en begeleid ik hen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Met basisschool de Sporckt werken we nauw samen aan de verdere ontwikkeling van het Integraal Kindcentrum. Ik maak graag verbinding met ouders en onze partners. Zo weet ik wat er speelt en kunnen we inspringen op de behoeftes die aansluiten bij onze gezamenlijke uitgangspunten. Zoek me gerust op bij vragen!
Thomas

Thomas

Locatiemanager DuimelijnTje, StadsbeerTje en FonkelbeerTje / Manager beleid & kwaliteit

Mijn naam is Thomas. Ik werk als locatiemanager & manager beleid & kwaliteit voor Kinderopvang De Teddybeer. Als locatiemanager draag ik samen met het team van pedagogisch medewerkers zorg voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen op KDV & BSO StadsbeerTje en KDV DuimelijnTje. Hier ben ik o.a. verantwoordelijk voor het implementeren en bewaken van (pedagogisch) beleid. Ook onderhoud ik contacten met schooldirecteuren t.b.v. IKC-vorming. Als manager beleid & kwaliteit ontwikkel en bewaak ik de deskundige uitvoering in de praktijk van het beleid op het gebied van pedagogiek, VVE, veiligheid en gezondheid. Hiertoe maak ik beleidsplannen, werkplannen en borg ik onze interne kwaliteitscyclus. Binnen onze organisatie stuur ik de pedagogisch coaches en de kwaliteits- en aandachtsfunctionaris aan. Tevens geef ik beleidsmatige adviezen aan de directie, om interne en externe procedures m.b.t. beleid, kwaliteit en de uitvoering hiervan, te optimaliseren ten behoeve van een duurzame ontwikkeling.

Steffy

Steffy

Pedagogisch coach

Mijn naam is Steffy en ik ben sinds 2007 werkzaam bij Kinderopvang De Teddybeer. In deze jaren ben ik doorgegroeid tot pedagogisch coach. Ik zorg voor de coaching van de pedagogisch medewerkers op alle locaties. Ik hou van mijn werk omdat het veelzijdig is en samen met ons geweldige team willen wij er voor zorgen dat uw kind in een veilige, geborgen, maar vooral leuke en leerzame omgeving terecht komt!
Suzanne

Suzanne

Pedagogisch coach

Mijn naam is Suzanne en ik ben sinds december 2017 HBO Pedagogisch Coach bij Kinderopvang de Teddybeer. Dat houdt in dat ik de pedagogisch medewerkers op alle locaties ondersteun, mochten zij vragen hebben op pedagogisch vlak. Dat kan van alles zijn, zoals hoe observaties van een kind zo objectief mogelijk in ons digitale kindvolgsysteem kunnen worden vastgelegd. Maar bijvoorbeeld ook hoe ze de speelleeromgeving kunnen aanpassen om bepaald soort spel meer te stimuleren. Verder kijk ik graag met de pedagogisch medewerkers mee hoe zij de talenten in een kind zo goed mogelijk tot hun recht kunnen laten komen en hoe zij het aanbod voor de kinderen zo goed mogelijk aan kunnen laten aansluiten op de verschillende ontwikkelingsniveaus. Deze functie is voor mij een nieuwe uitdaging, die ik met veel plezier aanga. De afgelopen jaren heb ik in de kinderopvang en de zorg ervaring opgedaan. Die ervaring ga ik inzetten bij de Teddybeer.

Miranda

Miranda

Pedagogisch coach

Vanaf 1 januari 2019 werk ik als Pedagogisch Coach op alle locaties van de Teddybeer. Daarnaast werk ik ook een aantal uurtjes per week allround op de VVE- groepen. Ik wil de pedagogisch medewerkers van de Teddybeer inspireren en enthousiasmeren. Als pedagogisch coach functioneer ik als spil tussen het pedagogisch beleid en de uitvoering hiervan. Ik zal de medewerkers van de Teddybeer ondersteuning bieden bij het uitdragen van de pedagogische visie en ze hierin coachen, begeleiden en adviseren. We kijken hierbij samen naar de ontwikkeling van ieder kind. Wat als een kind moeite heeft met wennen op het kinderdagverblijf? Met welke thematische activiteiten kunnen we een waardevolle speel-leeromgeving bieden? Hoe kunnen we hierbij aandacht schenken aan de taalstimulering? Hoe kunnen we de ouderbetrokkenheid vergroten? Allemaal vraagstukken die horen bij het vakgebied van pedagogisch coach. Ik heb een brede ervaring opgedaan in de kinderopvangbranche en hoop hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan de kwaliteitsbevordering binnen de Teddybeer.

Lise

Lise

Kindplanning

Mijn naam is Lise, getrouwd, twee dochters en woonachtig in Tilburg. Vanaf 24 augustus 2020 mag ik mij medewerker Kindplanning noemen van deze mooie organisatie. Ik heb een organisatorische en planmatige werkachtergrond. Voor aanmeldingen, planning, wijzigingen, ruilmogelijkheden of andere gerelateerde vragen hierover kan je bij mij terecht. Neem contact met me op dan help ik je graag.

 

 

fotovolgtnog

Imke

Kindplanning

Mijn naam is Imke. Samen met mijn man Richard en kinderen Julia en Nils woon ik in Tilburg. Sinds 2017 ben ik werkzaam binnen de kinderopvang en sinds 2019 ook bij kinderopvang de Teddybeer. Samen met mijn collega’s werk ik met veel plezier op de afdeling kind planning. Hier verzorgen we alles rondom de opvang van uw kind; van het plannen van een rondleiding, de inschrijving, de praktische planning en veel meer. Daarnaast ben ik sinds kort vertrouwenspersoon voor de medewerkers van deze mooie organisatie. Heeft u vragen, bel dan gerust!

 

 

fotovolgtnog

Wendy

Kindplanning

Mijn naam is Wendy en ik woon met Paul en onze 3 dochters in Goirle, Vanaf 1 maart 2021 werk ik op de kindplanning bij de Teddybeer. Ik ben inmiddels ruim 25 jaar werkzaam in de kinderopvang. In deze periode heb ik diverse functies bekleed. Gestart als pedagogisch medewerker, later als vestigingmanager en nu alweer geruime tijd op de afdeling kindplanning. Ik ken de kinderopvang dus van vele kanten en ik vind het nog steeds een prachtige omgeving! Voor aanmeldingen, mutaties, ruilmogelijkheden of andere vragen kunt u bij mij of een van mijn collega’s terecht. Ik ben elke ochtend aanwezig, m.u.v. de vrijdagochtend.

Evelien

Miranda

Beleidsmedewerker

Mijn naam is Miranda en per 1 februari 2021 start ik als beleidsmedewerker bij Kinderopvang de Teddybeer. Als beleidsmedewerker draag ik bij aan het ontwikkelen, optimaliseren, vertalen en implementeren van (pedagogisch) beleid naar de dagelijkse praktijk. Ik zie er naar uit om in het enthousiaste team aan de slag te gaan. En bij te dragen aan het doel van deze professionele kinderopvang waar kinderen zich kunnen ontplooien tot sociale, creatieve, zelfstandige en kritische individuen.

Evelien

Evelien

Administratief medewerker

Hallo allemaal, ik ben Evelien uit Bavel en trotse moeder van een dochter en een zoon. Sinds april 2020 ben ik als administratief medewerker werkzaam bij de Teddybeer. Mijn vaste werkdagen zijn maandag, donderdag en vrijdag. Ik houd me bezig met de administratieve cijfers en voor ouders ben ik het aanspreekpunt rondom debiteurenbeheer. In mijn vrije tijd ben ik imker, ik word blij van de bij. Verder houd ik o.a. van fotograferen, (voor)lezen, tuinieren en hardlopen. Ik heb ervoor gekozen om bij De Teddybeer te gaan werken vanwege de positieve energie, de korte lijnen en de humor. Een fijne sfeer is ook belangrijk voor onze jeugd die de toekomst heeft. Ik hoop dat jullie kids middels spelen, leren en groeien uit kunnen groeien tot de beste versie van zichzelf. Graag draag ik mijn steentje bij aan een prettige samenwerking, dus heb je een verzoek of een vraag dan hoor ik het graag!

 

Romy

Romy

Secretariaat

Mijn naam is Romy, moeder van twee jongens. Ik ben vanaf 1 augustus 2018 bij de Teddybeer werkzaam als secretaresse. Ik ondersteun de directie en de MT-leden. Mijn vaste werkdagen zijn op maandag, dinsdag en donderdag. Ik heb ervoor gekozen om bij de Teddybeer te werken vanwege de laagdrempelige en informele omgeving.

 

Anja

Anja

Algemeen medewerker

Mijn naam is Anja en ik werk 4 dagen bij Kinderopvang de Teddybeer als algemeen medewerker. Hierbij ondersteun ik de pedagogisch medewerkers met diverse, voornamelijk huishoudelijke, taken zoals onder andere het bereiden van het fruit en de lunch voor de kinderen en het wegwerken van de vaat en de was. Tevens breng en haal ik kinderen van en naar school. Het is, mede ook dankzij de leuke collega’s en de vrolijke kinderen, een ontzettend leuke en dankbare job.

Jolanda

Jolanda

Algemeen medewerker

Mijn naam is Jolanda en ik ben sinds juli 2016 werkzaam bij Kinderopvang De Teddybeer als algemeen medewerker. Ik werk in de ochtend op maandag t/m donderdag. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verzorgen van het fruit en de lunch op alle groepen. Daarnaast zorg ik ervoor dat de was weer zo snel mogelijk in de kast ligt, de boodschappen zijn opgeruimd en dat alles netjes blijft zodat de pedagogisch medewerkers zich alleen maar om de kinderen hoeven te bekommeren.

Evelien

Zahya

Algemeen medewerker

Via deze weg wil ik mij graag aan jullie voorstellen. Ik ben Zahya Ambari en zal op maandag, woensdag en donderdag in de ochtenden aanwezig zijn, als Algemeen medewerkster op de locatie FonkelbeerTje. Ik woon in Tilburg en ben moeder van 3 jongens. Naast mijn stoere gezinsleven hou ik ook veel van koken, wandelen, zingen en sporten. Mijn passie gaat uit naar de samenwerking met jongen kinderen. Ik ben altijd beschikbaar voor vragen en hoop jullie allemaal een keer te mogen ontmoeten. Een gezonde groet van mij

Joris

Joris

Medewerker technische dienst

Goedendag, ik ben Joris. Mijn 3 kinderen hebben ook op de Teddybeer gezeten, zo ben ik bekend geraakt met deze organisatie. Ik heb een technische achtergrond en ben jarenlang ondernemer in de horeca geweest. Naast dit werk houd ik met nog deeltijd bezig met Stads evenementen. Verder heb ik groene vinger en spendeer ik veel tijd in mijn tuin. Als Technische dienst draag ik zorg voor het algehele onderhoud van alle lokatie’s. Samen met mijn collega Tim letten we er op dat kinderen en begeleiders in een veilige omgeving zijn.

 

Volg ons!


Wij houden je op de hoogte van ons laatste nieuws en activiteiten!