Steffy

Steffy

Locatiemanager Teddybeer

Mijn naam is Steffy en ik ben sinds 2007 werkzaam bij Kinderopvang De Teddybeer. In deze jaren ben ik doorgegroeid tot locatiemanager en ik heb hiervoor ook mijn bachelor mogen behalen. Ik zorg voor de aansturing van de pedagogisch medewerkers op locatie De Teddybeer en de IKC-vorming  met de basisschool. Ik hou van mijn werk omdat het veelzijdig is en samen met ons geweldige team willen wij er voor zorgen dat uw kind in een veilige, geborgen, maar vooral leuke en leerzame omgeving terecht komt!
Lieke

Lieke

Locatie Teddybeer
Groep Balou

Ik ben Lieke en ik werk sinds 2007 bij Kinderopvang De Teddybeer. Ik doe dit werk met veel liefde en plezier. Ik ben zelf ook moeder en weet maar al te goed hoe belangrijk en liefdevol je kindje is. Je kostbaarste bezit breng je weg en ik geef graag het vertrouwen om voor jullie kindje te zorgen. Ik kan nu al niet wachten om jullie en je kindje te ontmoeten! 

Shiraldin

Shiraldin

Locatie Teddybeer
Groep Balou

Ik ben Shiraldin en ik werk al een tijdje bij De Teddybeer en sta op de groep genaamd Balou. Ik heb het erg naar mijn zin en ik vind het heerlijk om met de kindjes te knuffelen. Ik zie de kinderen groeien en maak elke ontwikkeling mee. Elke dag maak ik weer iets anders mee. Ik leer elke keer weer van de kinderen en dat vind ik echt heel mooi. Heeft u vragen, stel ze gerust.

Ayleen

Ayleen

Locatie Teddybeer
Groep Balou

Hallo, mijn naam is Ayleen! Ik woon in Rijen en ik heb kinderen. Sinds 1 oktober 2018 versterk ik het gezellige team van De Teddybeer. Hiervoor heb ik al ruim vijf jaar ervaring opgedaan in de kinderopvang. Elke dag is voor mij een uitdaging, geen dag is hetzelfde. Dat maakt het werken met kinderen zo geweldig. Samen zorgen we ervoor dat ieder kind zich in zijn eigen tempo ontwikkelt. Ouders spelen hierin ook een grote rol, dus heeft u vragen stel ze gerust!

Ernesa

Ernesa

Locatie Teddybeer
Groep Balou

Hoi, mijn naam is Ernesa en sinds januari 2019 ben ik werkzaam bij Kinderopvang De Teddybeer. Ik woon in Tilburg met mijn man en mijn prachtige kinderen. In Zwitserland was ik als pedagogisch medewerker werkzaam. Daarna ben ik voor de liefde naar Nederland verhuisd. De reden waarom ik met veel plezier met kinderen werk, is omdat ik het fijn vind om ze een veilige en vertrouwde omgeving te bieden, waarin ze zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Uw vertrouwen als ouder is voor mij erg belangrijk. Als u nog vragen heeft, stel ze gerust.

Darcy

Darcy

Locatie Teddybeer
Groep Gummieberen

Hallo, ik ben Darcy en woon samen met mijn man en mijn kinderen in Tilburg.

Ik ben sinds 2011 werkzaam bij De Teddybeer. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken en ze in hun ontwikkeling te zien groeien. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met mijn gezin en onze honden. Wil je meer van mij weten, dan hoor ik dit graag.

Iona

Ilona

Locatie Teddybeer
Groep Gummieberen

Ik ben Ilona en werk 3 dagen per week op de groep 'Gummieberen''. Ik vind het leuk om de kinderen dingen te leren en om met ze bezig te zijn. Je krijgt er zoveel voor terug! Daarnaast ben ik ook nog BHV-er bij De Teddybeer.

 

Joyce

Joyce

Locatie Teddybeer
Groep Gummieberen

Mijn naam is Joyce en ik ben sinds 2007 werkzaam in de kinderopvang. Met mijn diploma onderwijsassistente ben ik per toeval in de kinderopvang terecht gekomen. Dit bleek de beste beslissing die ik kon maken. Vanaf dag 1 heb ik me als een vis in het water gevoeld. Het is én blijft bijzonder om alle kinderen op hun eigen manier te zien ontwikkelen en dat ik ze mag helpen om "de wereld" en hun eigen vaardigheden te ontdekken.

In mijn privé leven kies ik er zelf ook voor om die grote wereld verder te ontdekken, dat door middel van reizen en nieuwe dingen uitproberen, het liefst met fijne mensen om mij heen. Jong of "oud", wij blijven allemaal groeien. Heb je vragen of wil je nog meer van me weten?

Kom binnen en vraag het mij gerust, de deur staat altijd open bij de Gummieberen!

KellyL

Kelly

Locatie Teddybeer
Groep Bruine beer

Hoi ik ben Kelly. Ik sta op de groep Bruine beer. Ik heb voor dit werk gekozen omdat ik het leuk vind om met kinderen te werken. Het kind zien ontwikkelen en groeien naar een eigen ik. Het helpen bij het leren van de dagelijkse activiteiten. De ontwikkeling te stimuleren met behulp van spel. Geen één dag is het zelfde. 

Michelle

Michelle

Locatie Teddybeer
Groep Bruine beer

Graag wil ik me even voorstellen. Ik ben Michelle en ik werk sinds december 2017 bij Kinderopvang De Teddybeer. Vanaf de eerste klas van de middelbare school wist ik al wat ik wilde worden. Ik heb Gespecialiseerd pedagogisch medewerker gestudeerd omdat ik het bijzonder vind hoe kinderen de wereld ontdekken. En hoe mooi en leuk is het als je daar deel van uit mag maken! Ik ben nog steeds ontzettend blij dat ik voor die opleiding heb gekozen. Hopelijk tot snel!

Nicole

Nicole

Locatie Teddybeer
Groep Bruine beer

Sinds november 2018 ben ik werkzaam bij Kinderopvang De Teddybeer op de groep Bruine Beer. Het leuke aan het werken met kinderen is dat geen één dag hetzelfde is. Ik geniet ervan om kinderen spelenderwijs te zien leren en groeien. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen manier en het geeft mij veel voldoening om ze hierbij te ondersteunen.

Claudia

Claudia

Locatie Teddybeer
Groep Winnie de Poeh

Mijn naam is Claudia en ik ben pedagogisch medewerker bij Winnie de Poeh.

Jonge kinderen spelenderwijs uitdagen zodat ze zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen, vind ik een hele mooie uitdaging. Vaak gaat dit ook gepaard met een flinke dosis pret.

fotovolgtnog

Marion

Locatie Teddybeer
Groep Winnie de Poeh

Richelle

Richelle

Locatie Teddybeer
Groep Winnie de Poeh

Hoi, ik ben Richelle. Via mijn stage bij Kinderopvang De Teddybeer ben ik sinds september 2017 werkzaam bij De Teddybeer op de BSO. Ik heb het hier erg naar mijn zin en ik geniet van het werken met kinderen en de lachjes en knuffels die ik hierbij krijg. Ook vind ik het belangrijk de ontwikkeling van kinderen te stimuleren en ze hier de juiste handvaten bij aan te bieden. U komt me vast een keer tegen!

Anouk

Anouk

Locatie Teddybeer
Groep Bolke de Beer

Mijn naam is Anouk, ik ben werkzaam bij De Teddybeer sinds 2014 en werk meerdere dagen bij Bolke de Beer. Dit doe ik met heel veel plezier. Ik geniet van het spelen met de kinderen, ze dingen te leren en ze te zien groeien. Ik hoop op een fijne samenwerking en tot snel! 

Karin

Karin

Locatie Teddybeer
Groep Bolke de Beer

Hallo allemaal, ik ben Karin. Ik werk al meer dan tien jaar in de kinderopvang. Sinds juli 2017 ben ik werkzaam bij De Teddybeer. Het kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van ieder kind geeft mij elke dag weer voldoening. Daarnaast vind ik het erg belangrijk om voor zowel de kinderen als ouders een vertrouwde plek te creëren. In mijn vrije tijd ga ik graag iets leuks doen met mijn gezin.

Pauline

Pauline

Locatie Teddybeer
Groep Bolke de Beer

Mijn naam is Pauline. Sinds juni 2017 ben ik werkzaam bij KDV De Teddybeer. Hetgeen wat ik leuk vind aan de kinderopvang is het feit dat geen dag hetzelfde is en ik het fijn vind om de kinderen een vertrouwde en veilige omgeving te bieden, waarin zij zich goed kunnen ontwikkelen. Mocht u nog vragen hebben, stel ze dan gerust!

 

 

 

Natasja

Natasja

Locatie Teddybeer
Groep Paddington

Hallo, mijn naam is Natasja. Ik woon in Tilburg en ik heb kinderen.

Na een aantal jaren als leerkracht in het onderwijs te hebben gewerkt, ben ik al enige tijd werkzaam bij De Teddybeer op de Paddington groep (2-4 jarigen)

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en vertrouwd voelen. Wanneer dat zo is, kan een kind zich optimaal ontwikkelen. Ik vind het erg leuk om spelenderwijs de kinderen voor te bereiden op de basisschool.

 

Sabine

Sabine

Locatie Teddybeer
Groep Paddington

Hallo mijn naam is Sabine, sinds 2017 ben ik werkzaam als invalskracht bij Kinderopvang De Teddybeer. Vanaf 2018 sta ik bij de groep Paddington. Iedere dag geniet ik er weer van om met de kinderen te spelen, ze spelenderwijs te stimuleren in hun ontwikkeling en ze te zien opgroeien. Ieder kind is uniek en dat is wat het werken met kinderen zo speciaal maakt. Ook is geen dag hetzelfde en iedere dag brengt weer andere avonturen met zich mee.

Manita

Manita

Locatie Teddybeer
Groep Paddington

Mijn naam is Manita en samen met mijn gezin woon ik in Tilburg.

Bij De Teddybeer loop ik al heel wat jaartjes rond en werk ik elke dag met veel plezier.

Het leukste aan mijn vak is de uitdaging! Kinderen zijn zo lekker onbevangen en zorgen dagelijks voor veel afwisseling. Maar ook krijg je veel liefde van ze. En om ze steeds weer te mogen ondersteunen naar de volgende stap in hun ontwikkeling maakt voor mij de uitdaging compleet. Het is mooi en dankbaar werk.

Mirthy

Mirthy

Locatie Teddybeer
BSO

Ik ben Mirthy. Ik werk sinds 2015 met veel plezier bij De Teddybeer. Vanaf 2019 ben ik meewerkend assistent leidinggevende op onze BSO. Wat het werken met kinderen voor mij zo bijzonder maakt, is dat ieder kind uniek is!

Hopelijk tot snel! 

 

 

 

Mark

Mark

Locatie Teddybeer
BSO

Mijn naam is Mark. Ik ben werkzaam op BSO De Teddybeer. Ik ben 5 dagen in de week aanwezig en ben verantwoordelijk voor de sportactiviteiten en Kidsafety op de BSO. Als extra taken ben ik verantwoordelijk voor het taxirooster en ben ik lid van de OR.

Ik heb mijn opleiding Cios Sport en Bewegen afgerond, waarna ik heb gewerkt als fitnessinstructeur, zwemdocent, groepslesdocent en was ik verantwoordelijk voor de buitensport waaronder kinderfeestjes.

Het leuke aan het geven van sportactiviteiten en Kidsafety vind ik dat ik mijn kennis over kan dragen aankinderen om sportief en veilig in de grote wereld in te kunnen sturen. Buiten de sport draai ik ook de groep mee. Het leuke daaraan is het mee te kunnen gaan in de belevingswereld van een kind en die te stimuleren.

Sharon

Sharon

Locatie Teddybeer
BSO

Mijn naam is Sharon en ik ben werkzaam bij BSO De Teddybeer, 3 middagen per week.

Het werken met kinderen vind ik zo leuk omdat elk kind speciaal en anders is op zijn/haar manier. Ook is iedere dag anders en dat maakt het werken met kinderen zo leuk. Goed contact met de ouders/verzorgers vind ik erg belangrijk, dus heeft u vragen dan stel ze gerust.

 

Agnesa

Agnesa

Locatie Teddybeer
BSO

Mijn naam is Agnesa. Ik woon in Tilburg samen met mijn ouders en mijn zusje. Sinds 2016 ben ik werkzaam bij BSO De Teddybeer. Ik ben dol op kinderen en breng mijn dag het liefst heel de dag door samen met kinderen. In mijn vrije tijd shop ik veel met mijn vriendinnen en speel ik graag samen met mijn lieve neefjes en nichtje. Mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust!

 

 

 

fotovolgtnog

Lindsey

Locatie Teddybeer
BSO

Richelle

Richelle

Locatie Teddybeer
BSO

Hoi, ik ben Richelle. Via mijn stage bij Kinderopvang De Teddybeer ben ik sinds september 2017 werkzaam bij De Teddybeer op de BSO. Ik heb het hier erg naar mijn zin en ik geniet van het werken met kinderen en de lachjes en knuffels die ik hierbij krijg. Ook vind ik het belangrijk de ontwikkeling van kinderen te stimuleren en ze hier de juiste handvaten bij aan te bieden. U komt me vast een keer tegen!

fotovolgtnog

Ursula

Locatie Teddybeer
BSO

volgt.

Karlijn

Karlijn

Locatie Teddybeer
BSO

Hallo! Mijn naam is Karlijn en ik woon in de Reeshof in de wijk Koolhoven. Lekker op de fiets naar mijn werk dus, ideaal! Sinds januari 2020 ben ik in dienst bij De Teddybeer en zul je me in de ochtenden voornamelijk op de dagopvang vinden en in de middagen op de BSO. Deze afwisseling vind ik erg leuk. Iets betekenen voor de allerkleinsten, maar ook voor de oudere kinderen. Mooi ook om ze te kunnen volgen van baby tot 13-jarige en hen te zien groeien en ontwikkelen en daarin iets bij te kunnen dragen. Hierbij maak ik graag gebruik van mijn creativiteit. Op een speelse manier iets leren werkt naar mijn idee namelijk het beste. Ik speel al vanaf jonge leeftijd saxofoon en vind het interessant ook anderen enthousiast te maken voor muziek. Dat kan al eenvoudigweg door ernaar te luisteren maar er mag ook bewogen of gezongen worden of samen muziek gemaakt worden. Het is helaas zo dat muziek steeds meer terrein verliest vandaar dat ik het levendig wil houden. Muziek maken heeft een positieve invloed op de hersenen, het stimuleert de sociale -, taal-, motorische -, cognitieve ontwikkeling maar ook zeker de emotionele ontwikkeling, creativiteit, het geheugen en het vermogen tot concentratie. Je zult me dan vast en zeker eens met de saxofoon tegen komen!

Carla

Carla

VSO en Invalpool
All-round

Mijn naam is Carla en ik ben sinds 2007 ben werkzaam in de kinderopvang. Ik vind het super om er iedere dag weer een leuke leerzame dag van te maken door de kinderen uit te dagen, te laten leren en te ontwikkelen, de mooie momenten die te zien zijn tijdens het leren en het ontwikkelen. Ook geef ik zwemles aan kinderen. Ik vind het belangrijk dat ook hier kinderen plezier hebben en dat ze daardoor ook meteen dingen leren en zich ontwikkelen. Mocht je nog vragen hebben stel ze dan gerust. 

 

Silvie

Silvie

Invalpool
All-round

Hoi mijn naam is Silvie! Ik kom uit Tilburg en ben in bezit van het diploma pedagogisch medewerker niveau 4. Al sinds ik klein was wist ik al precies wat ik later wilde gaan doen: met kinderen werken. Ik ben dol op het verzorgen en vermaken van kinderen en doe mijn werk ook met veel plezier! Ik werk vanaf november 2018 als invalkracht bij De Teddybeer en hoop u snel persoonlijk te ontmoeten!

Chelsea

Chelsea

Invalpool
All-round

Hoi! Mijn naam is Chelsea en ik woon in Tilburg. Ik ben sinds maart 2019 werkzaam bij De Teddybeer. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken. Het mooie aan kinderen is hun eerlijkheid en het zien van hun ontwikkeling van jong tot wat ouder. Ook om het vertrouwen van ouders te krijgen om voor hun dierbaarste bezit te mogen zorgen waardeer ik nog elke dag.

fotovolgtnog

Noortje

Invalpool
All-round

Mijn naam is Noortje en ik woon in Rijen. Met mijn diploma onderwijsassistent ben ik per toeval hier terecht gekomen. Iets wat ik altijd al heb willen doen is met kinderen werken, dat komt hier goed van pas. Ik vind het belangrijk om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren en ik geniet elke dag weer van het werken met de kinderen. Heeft u vragen, stel deze gerust.

Thomas

Thomas

Locatiemanager DuimelijnTje, StadsbeerTje en FonkelbeerTje / Manager beleid & kwaliteit

Mijn naam is Thomas. Ik werk als locatiemanager & manager beleid & kwaliteit voor Kinderopvang De Teddybeer. Als locatiemanager draag ik samen met het team van pedagogisch medewerkers zorg voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen op KDV & BSO StadsbeerTje en KDV DuimelijnTje. Hier ben ik o.a. verantwoordelijk voor het implementeren en bewaken van (pedagogisch) beleid. Ook onderhoud ik contacten met schooldirecteuren t.b.v. IKC-vorming. Als manager beleid & kwaliteit ontwikkel en bewaak ik de deskundige uitvoering in de praktijk van het beleid op het gebied van pedagogiek, VVE, veiligheid en gezondheid. Hiertoe maak ik beleidsplannen, werkplannen en borg ik onze interne kwaliteitscyclus. Binnen onze organisatie stuur ik de pedagogisch coaches en de kwaliteits- en aandachtsfunctionaris aan. Tevens geef ik beleidsmatige adviezen aan de directie, om interne en externe procedures m.b.t. beleid, kwaliteit en de uitvoering hiervan, te optimaliseren ten behoeve van een duurzame ontwikkeling.

Marisa

Marisa

Locatie DuimelijnTje
Groep Kleine Beer

Ik ben Marisa. Ik heb zelf een zoon en een dochter. Ik werk al sinds 1994 bij DuimelijnTje.
Ik werk voornamelijk op de babygroep (0-2jaar). Ik vind het leuk om bij te mogen dragen aan de ontwikkeling van de kinderen, die vooral bij deze leeftijd heel snel gaat.
Heb je nog vragen stel ze gerust.

 

Kim K

Kim

Locatie DuimelijnTje
Groep Kleine Beer

Mijn naam is Kim. Ik ben getrouwd en moeder van een dochter en een zoon.

Sinds 2002 ben ik werkzaam in de kinderopvang. Daarnaast heb ik ook in het basisonderwijs gewerkt, als groepsleerkracht en remedial teacher.

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en heb daarom de opleiding Master SEN gevolgd. Daardoor kan ik kinderen op verschillende manieren begeleiden. Ik werk graag met kinderen en vind het fijn dat ik een steentje bij kan dragen aan hun persoonlijke ontwikkeling, in hun eigen tempo. Met veel plezier werk ik bij de Teddybeer. Heeft u nog vragen, stel ze gerust!

Kim L

Kim

Locatie DuimelijnTje
Groep Grote Beer

Mijn naam is Kim en ik ben werkzaam op locatie DuimelijnTje op de peutergroep. Elke dag geniet ik weer van het werken met kinderen, omdat mijn werk wordt beloond met een brede glimlach wanneer de kinderen de deur in en uit stappen. 

 

Manuou

Manou

Locatie DuimelijnTje
Groep Kleine Beer en Grote Beer

Mijn naam is Manou en ik ben in 2016 begonnen als stagiaire bij DuimelijnTje op de peutergroep. DuimelijnTje voelde gelijk als een tweede thuis. Ondertussen heb ik veel certificaten behaald en ik ben momenteel mijn mbo niveau 4 aan het afronden. Vanwege mijn invalcontract kunt u me op verschillende locaties tegenkomen. Ik sta vooral bij de babygroep van DuimelijnTje. Ik haal plezier uit het verzorgen en bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. Ze elke dag met een lach de deur uit zien gaan is waar ik het voor doe! Heeft u verder nog vragen, stel ze dan gerust!

Bouchra

Bouchra

Invalpool
All-round

Mijn naam is Bouchra. Ik ben in 2015 begonnen als stagiaire bij de Teddybeer. Op dit moment werk ik als invalskracht. Ik ben ook nog studente niveau 4. Je kunt mij vinden op alle locaties, maar vooral bij DuimelijnTje. Elke dag is een nieuwe uitdaging met de kinderen. Ik geniet van elke sprong die ze maken en het voelt zo goed om daar ook een bijdrage aan te kunnen leveren. De glimlach op hun gezichten als ze weer iets hebben geleerd kan mijn dag echt goed maken. Mocht u nog vragen hebben stap dan gerust op mij af!

 

Maartje

Maartje

Invalpool
All-round

Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Maartje, 29 jaar oud en woon samen in Tilburg met mijn vriend. In augustus zal ik een nieuw gezicht zijn bij De Teddybeer als pedagogisch medewerker. Ik zal vooral aan de slag gaan bij het StadsbeerTje en DuimelijnTje. Hiervoor heb ik bij kinderdagverblijf De Kindereijk in Waalwijk op een babygroep en op de BSO gewerkt. Daarvoor heb ik enige tijd bij de Efteling gewerkt. Ik heb super veel zin een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en verzorging van de kinderen bij De Teddybeer. In mijn vrijetijd reis ik graag en ga lekker uiteten. Ik hoop snel met jullie kennis te mogen maken.

 

Maartje

Lobke

Invalpool
All-round

Hallo, mijn naam is Lobke. Ik ben sinds augustus 2019 werkzaam binnen de Teddybeer als invalkracht, voornamelijk op de locaties StadsbeerTje en DuimelijnTje. Ik heb oog voor de ontwikkeling van kinderen. Ik ben een voorstander van het uitdagen van kinderen met gepaste activiteiten. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat kinderen veel van elkaar kunnen leren en dat de kinderopvang een positieve aanvulling is voor de ontwikkeling van de kinderen. De pedagogisch medewerker is naast de ouder een onderdeel van de basis die in de eerste levensjaren wordt gelegd, vandaar dat het een belangrijke taak van de pedagogisch medewerker is om de kinderen zich op hun gemak te laten voelen en veilig te laten voelen. Mocht u nog iets van mij willen weten, ik sta altijd open voor uw vragen.

 

Thomas

Thomas

Locatiemanager DuimelijnTje, StadsbeerTje en FonkelbeerTje / Manager beleid & kwaliteit

Mijn naam is Thomas. Ik werk als locatiemanager & manager beleid & kwaliteit voor Kinderopvang De Teddybeer. Als locatiemanager draag ik samen met het team van pedagogisch medewerkers zorg voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen op KDV & BSO StadsbeerTje en KDV DuimelijnTje. Hier ben ik o.a. verantwoordelijk voor het implementeren en bewaken van (pedagogisch) beleid. Ook onderhoud ik contacten met schooldirecteuren t.b.v. IKC-vorming. Als manager beleid & kwaliteit ontwikkel en bewaak ik de deskundige uitvoering in de praktijk van het beleid op het gebied van pedagogiek, VVE, veiligheid en gezondheid. Hiertoe maak ik beleidsplannen, werkplannen en borg ik onze interne kwaliteitscyclus. Binnen onze organisatie stuur ik de pedagogisch coaches en de kwaliteits- en aandachtsfunctionaris aan. Tevens geef ik beleidsmatige adviezen aan de directie, om interne en externe procedures m.b.t. beleid, kwaliteit en de uitvoering hiervan, te optimaliseren ten behoeve van een duurzame ontwikkeling.

Patricia N

Patricia

Locatie StadsbeerTje
Groep Pipeloentjes

Mijn naam is Patricia. De reden dat ik in de kinderopvang ben gaan werken is dat ik kinderen erg leuk vind. Met ze knuffelen, lachen en gek doen maakt dat ik met een goed gevoel aan het einde van de dag naar huis ga. Daarnaast vind ik het erg leuk om kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling, ze een vertrouwd gevoel te geven en ze te stimuleren zodat ze met een fijn gevoel kunnen leren en groeien. Het is leuk te zien dat kinderen steeds een stapje verder en wijzer worden.

 

Steffanie

Steffanie

Locatie StadsbeerTje
Groep Pipeloentjes

Mijn naam is Steffanie. Ik werk met veel plezier op locatie StadsbeerTje, groep Pipeloentjes. Ik wil kinderen graag een plek van vertrouwen en veiligheid bieden, waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen tot vrolijke en gelukkige peuters. Het werken met kinderen geeft wederzijdse energie, liefde en waardering waardoor ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga.

 

 

Veerle

Veerle

Locatie StadsbeerTje
Groep Pipeloentjes

Mijn naam is Veerle. Sinds juli 2017 ben ik werkzaam bij Kinderopvang de Teddybeer. Ik vind het geweldig om met kinderen te werken. Ik zie de kinderen groeien en ontwikkelen en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Heeft u nog vragen, stel ze gerust!

Brigitte

Brigitte

Locatie StadsbeerTje
Groep BooBoo

Mijn naam is Brigitte en ik ben al heel wat jaartjes werkzaam in de kinderopvang.

Samen met mijn collega's ben ik het vaste gezicht van de groep BooBoo op locatie het StadsbeerTje.

Mijn vrije tijd breng ik graag met mijn gezin door. Het werken met kinderen doe ik met liefde en plezier. Hopelijk tot snel! 

 

 

Nikki2

Nikki

Locatie StadsbeerTje
Groep BooBoo

Mijn naam is Nikki en ik ben sinds oktober 2018 werkzaam bij Kinderopvang De Teddybeer. Ik werk met veel liefde en plezier met kinderen. Geen één dag is hetzelfde! Ieder kind is uniek en dat maakt ieder kind bijzonder. Ze ontwikkelen allemaal op hun manier en dat is waar ik ze graag bij help.

 

Joyce H

Joyce

Locatie StadsbeerTje
Groep Yogi

Mijn naam is Joyce en ik ben sinds 2007 werkzaam in de kinderopvang. Ik werk met veel plezier in de kinderopvang omdat ik het fijn vind om kinderen een veilige en betrouwbare omgeving te bieden, waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ook vind ik het contact met de ouders erg belangrijk. Ik vind het erg fijn dat we werken met verticale groepen. Zo is er tijd om te knuffelen met de baby's maar is er ook tijd om activiteiten te doen met de peuters. Dit spreekt mij erg aan.

Emie

Emie

Locatie StadsbeerTje
Groep BooBoo en BSO

Mijn naam is Emie en ik woon samen met mijn vriend in Rijen. Ik ben sinds januari 2018 werkzaam bij de Teddybeer. Ik heb de opleiding onderwijsassistent afgerond en heb op verschillende scholen zowel regulier als speciaal (voortgezet) onderwijs gewerkt. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen en de ontwikkeling van het kind. Ik vind het erg leuk om als Pedagogisch medewerkster aan de slag te zijn. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk. Het is een genot om de kinderen te zien spelen en ze spelenderwijs te helpen met de ontwikkeling die ze doormaken en ze een veilig gevoel te geven dat ze altijd bij je terecht kunnen.

 

Maxime

Maxime

Locatie StadsbeerTje
Groep BSO

Hoi ik ben Maxime, sinds januari 2020 werk ik bij de Teddybeer als pedagogisch medewerker. Ik heb de opleiding onderwijsassistent gevolgd en mijn diploma behaald in juli 2019. Werken met kinderen is echt mijn ding. Ik vind het leuk om te zien hoe de kinderen groeien en zich ontwikkelen. Verder ben ik erg creatief. Ik heb meerdere creatieve hobby’s zoals: diamond painting, haken, knutselen en ook tekenen vind ik leuk. Ook ben ik actief bij de Reddingsbrigade Tilburg als vrijwilliger en help ik mee aan het geven van de zwemlessen aan kinderen die hun zwemdiploma abc willen halen. Zelf doe ik ook aan onderwaterhockey.

 

Danine

Danine

Locatie StadsbeerTje
Groep BSO

Mijn naam is Danine en ik werk op de BSO Stadsbeertje. Ik vind het geweldig om met kinderen te werken, ze raken mij en maken mijn dag compleet! Ook vind ik de ontwikkelingen die ze doormaken heel interessant. Heeft u vragen? Stel ze gerust.

 

Maartje

Maartje

Invalpool
All-round

Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Maartje, 29 jaar oud en woon samen in Tilburg met mijn vriend. In augustus zal ik een nieuw gezicht zijn bij De Teddybeer als pedagogisch medewerker. Ik zal vooral aan de slag gaan bij het StadsbeerTje en DuimelijnTje. Hiervoor heb ik bij kinderdagverblijf De Kindereijk in Waalwijk op een babygroep en op de BSO gewerkt. Daarvoor heb ik enige tijd bij de Efteling gewerkt. Ik heb super veel zin een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en verzorging van de kinderen bij De Teddybeer. In mijn vrijetijd reis ik graag en ga lekker uiteten. Ik hoop snel met jullie kennis te mogen maken.

 

Maartje

Lobke

Invalpool
All-round

Hallo, mijn naam is Lobke. Ik ben sinds augustus 2019 werkzaam binnen de Teddybeer als invalkracht, voornamelijk op de locaties StadsbeerTje en DuimelijnTje. Ik heb oog voor de ontwikkeling van kinderen. Ik ben een voorstander van het uitdagen van kinderen met gepaste activiteiten. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat kinderen veel van elkaar kunnen leren en dat de kinderopvang een positieve aanvulling is voor de ontwikkeling van de kinderen. De pedagogisch medewerker is naast de ouder een onderdeel van de basis die in de eerste levensjaren wordt gelegd, vandaar dat het een belangrijke taak van de pedagogisch medewerker is om de kinderen zich op hun gemak te laten voelen en veilig te laten voelen. Mocht u nog iets van mij willen weten, ik sta altijd open voor uw vragen.

 

Thomas

Thomas

Locatiemanager DuimelijnTje, StadsbeerTje en FonkelbeerTje / Manager beleid & kwaliteit

Mijn naam is Thomas. Ik werk als locatiemanager & manager beleid & kwaliteit voor Kinderopvang De Teddybeer. Als locatiemanager draag ik samen met het team van pedagogisch medewerkers zorg voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen op KDV & BSO StadsbeerTje en KDV DuimelijnTje. Hier ben ik o.a. verantwoordelijk voor het implementeren en bewaken van (pedagogisch) beleid. Ook onderhoud ik contacten met schooldirecteuren t.b.v. IKC-vorming. Als manager beleid & kwaliteit ontwikkel en bewaak ik de deskundige uitvoering in de praktijk van het beleid op het gebied van pedagogiek, VVE, veiligheid en gezondheid. Hiertoe maak ik beleidsplannen, werkplannen en borg ik onze interne kwaliteitscyclus. Binnen onze organisatie stuur ik de pedagogisch coaches en de kwaliteits- en aandachtsfunctionaris aan. Tevens geef ik beleidsmatige adviezen aan de directie, om interne en externe procedures m.b.t. beleid, kwaliteit en de uitvoering hiervan, te optimaliseren ten behoeve van een duurzame ontwikkeling.

Tamara

Tamara

Locatie FonkelbeerTje
Groep Koalabeertjes

Hallo! Ik ben Tamara en ik woon met mijn man en onze 3 kids in Tilburg. Ik werk heel erg graag met kinderen en vind het belangrijk om ze een veilige omgeving te bieden. Als het kind zich veilig voelt, kan het zich beter ontplooiien en ontwikkelen. Dat probeer ik dan ook te stimuleren. Naast mijn werk op de groep ben ik ook vast aanspreekpunt voor ouders en andere samenwerkingspartners. Ik verzorg ook de rondleidingen en bied ondersteuning waar nodig. Dus mocht je vragen hebben, loop even binnen en dan kan ik je vast verder helpen.

 

 

Savannah

Savannah

Locatie FonkelbeerTje
Groep Koalabeertjes

Hallo allemaal, mijn naam is Savannah. Ik ben moeder van twee kinderen en ik woon in Tilburg. Sinds 1 maart 2019 ben ik werkzaam bij de Teddybeer. Ik heb jaren ervaring in de kinderopvang, kan tegen een stootje en ben een positief ingesteld persoon. Ik ben begonnen als invalkracht all-round en ik werkte op verschillende groepen en locaties. Sinds augustus 2019 werk ik vast op locatie FonkelbeerTje op de groep Koala. Het contact tussen pedagogisch medewerkster en kind maar ook met de ouder vind ik erg belangrijk. Kinderen warmte en geborgenheid geven is waar ik voor sta. Mocht u nog vragen hebben, spreek mij gerust aan. Tot snel!

 

 

Jolinda

Jolinda

Locatie FonkelbeerTje
Groep Pandabeertjes

Ik ben Jolinda en ik heb een partner en kinderen. Ik ben werkzaam op locatie FonkelbeerTje bij de Pandabeertjes.

Ik vind het ontzettend leuk om met kinderen te werken omdat het altijd een uitdaging is en elke dag anders, we maken de mooiste kunstwerken en hebben veel plezier! Kom eens gezellig kijken en proef de fijne sfeer. Als u mij wat persoonlijk wilt vragen mag dat altijd!

Ati

Ati

Locatie FonkelbeerTje
Groep Pandabeertjes

Hallo! Mijn naam is Ati. Vanaf 2018 ben ik te vinden bij FonkelbeerTje. Nadat ik hier mijn stage heb afgerond, ben ik gaan werken op groep PandabeerTjes. Samen met de kinderen en met mijn collega’s, doen we er alles aan om er een leuke en leerzame dag van te maken. Mijn doel is daarom om de kinderen, aan het einde van de dag, met een lach op hun gezicht weer met papa of mama mee te zien gaan. De kinderen leren zoveel van elkaar, van ons en van de activiteiten die we doen en ook ik leer elke dag weer dankzij de kinderen. Samenwerking en contact met ouders vind ik erg belangrijk. Ik sta daarom altijd open voor vragen of gewoon voor een goed gesprek. Hopelijk tot snel!

fotovolgtnog

Laura

Locatie FonkelbeerTje
Groep Pandabeertjes

Hallo, mijn naam is Laura. Sinds januari 2020 ben ik in dienst bij De Teddybeer. Wat geniet ik ervan om met al die vrolijke kindertoetjes te werken elke dag. Kent u dat? Die trotse blikken als ze weer een stap hebben gemaakt in hun ontwikkeling. Ik kan daar zo van mee genieten. Samen met kinderen en collega's er weer een gezellige dag van maken, waarbij ook de ontwikkeling gestimuleerd wordt. En niet alleen die van de kindjes. Ook wij leren elke dag weer bij met behulp van uw kind. Ik kijk er naar uit u allen te ontmoeten. Tot snel!

Sandra

Sandra

Locatie FonkelbeerTje
BSO

Mijn naam is Sandra en ik ben sinds oktober 2018 werkzaam bij Kinderopvang de Teddybeer. Ik werk op de BSO van het FonkelbeerTje, maar ook kan je mij zien bij locatie de Teddybeer. Ik wil de kinderen een veilige en fijne omgeving bieden waarin kinderen kunnen groeien en zichzelf kunnen ontwikkelen tot een uniek persoon. Heb je nog een vraag? Stel hem gerust!

 

 

Danielle

Danielle

Locatie FonkelbeerTje
BSO

Ik ben Danielle. Ik woon samen met mijn vriend en kinderen in Tilburg. Ik werk sinds september 2008 bij De Teddybeer en daarvoor ben ik ook 8 jaar werkzaam geweest bij een andere kinderopvang-organisatie. Al vanaf dat ik zelf kind was, heb ik de wens om met kinderen te werken. Het geeft me veel voldoening om voor kindjes te zorgen en ze een fijne dag te bezorgen als hun ouders aan het werk zijn. Het mooiste werk wat er is! Tot ziens op de groep of in de wandelgangen!

 

 

Loraine

Loraine

Locatie FonkelbeerTje
BSO

Mijn naam is Loraine, sinds juli 2017 ben ik werkzaam bij de Teddybeer. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken, want elk kind vind ik bijzonder. Tot snel!

Silvie

Silvie

Invalpool
All-round

Hoi mijn naam is Silvie! Ik kom uit Tilburg en ben recentelijk afgestudeerd van de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4. Van kleins af aan wist ik al precies wat ik later wilde gaan doen: met kinderen werken. Ik ben dol op het verzorgen en vermaken van kinderen en doe mijn werk ook met veel plezier! Ik werk vanaf november 2018 als invalkracht bij de Teddybeer en hoop u snel persoonlijk te ontmoeten!

Chelsea

Chelsea

Invalpool
All-round

Hoi! Mijn naam is Chelsea en ik woon in Tilburg. Ik ben sinds maart 2019 werkzaam bij de Teddybeer. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken. Het mooie aan kinderen is hun eerlijkheid en het zien van hun ontwikkeling van jong tot wat ouder. Ook om het vertrouwen van ouders te krijgen om voor hun dierbaarste bezit te mogen zorgen waardeer ik nog elke dag.

fotovolgtnog

Lobke

Invalpool
All-round

Mijn naam is Lobke. Ik ben sinds augustus 2019 werkzaam binnen de Teddybeer, vanaf september 2020 werk ik vast op het FonkelbeerTje op de groepen Panda en Koala. Ik heb oog voor de ontwikkeling van kinderen. Ik ben een voorstander van het uitdagen van kinderen met gepaste activiteiten. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat kinderen veel van elkaar kunnen leren en dat de kinderopvang een positieve aanvulling is voor de ontwikkeling van de kinderen. De pedagogisch medewerker is naast de ouder een onderdeel van de basis die in de eerste levensjaren wordt gelegd, vandaar dat het een belangrijke taak van de pedagogisch medewerker is om de kinderen zich op hun gemak te laten voelen en veilig te laten voelen. Mocht u nog iets van mij willen weten, ik sta altijd open voor uw vragen.

fotovolgtnog

Belgin

Invalpool
All-round

 

Johan

Johan

Bestuurder en directeur

Mijn naam is Johan en sinds 2008 fulltime bestuurder en directeur van Kinderopvang De Teddybeer. 
Ik ben eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling en toetsing van het beleid, de bedrijfsprocessen en de positie van Kinderopvang De Teddybeer BV in de regio. Mijn portefeuille bestaat uit aansturing ondersteunende diensten, procesmanagement, changemanagement, HRM, wet & regelgeving, klachtenregeling, financieel management en netwerken.  

Dagelijks werken we met elkaar aan de ontwikkeling van kinderen, de relatie met ouders en met samenwerkingspartners zoals scholen, sport- en culturele instellingen en de gemeentelijke overheid. Spelen, leren en groeien, dat is waar we samen voor gaan!
Steffy

Steffy

Locatiemanager Teddybeer

Mijn naam is Steffy en ik ben sinds 2007 werkzaam bij Kinderopvang De Teddybeer. In deze jaren ben ik doorgegroeid tot locatiemanager en ik heb hiervoor ook mijn bachelor mogen behalen. Ik zorg voor de aansturing van de pedagogisch medewerkers op locatie De Teddybeer en de IKC-vorming  met de basisschool. Ik hou van mijn werk omdat het veelzijdig is en samen met ons geweldige team willen wij er voor zorgen dat uw kind in een veilige, geborgen, maar vooral leuke en leerzame omgeving terecht komt!
Thomas

Thomas

Locatiemanager DuimelijnTje, StadsbeerTje en FonkelbeerTje / Manager beleid & kwaliteit

Mijn naam is Thomas. Ik werk als locatiemanager & manager beleid & kwaliteit voor Kinderopvang De Teddybeer. Als locatiemanager draag ik samen met het team van pedagogisch medewerkers zorg voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen op KDV & BSO StadsbeerTje en KDV DuimelijnTje. Hier ben ik o.a. verantwoordelijk voor het implementeren en bewaken van (pedagogisch) beleid. Ook onderhoud ik contacten met schooldirecteuren t.b.v. IKC-vorming. Als manager beleid & kwaliteit ontwikkel en bewaak ik de deskundige uitvoering in de praktijk van het beleid op het gebied van pedagogiek, VVE, veiligheid en gezondheid. Hiertoe maak ik beleidsplannen, werkplannen en borg ik onze interne kwaliteitscyclus. Binnen onze organisatie stuur ik de pedagogisch coaches en de kwaliteits- en aandachtsfunctionaris aan. Tevens geef ik beleidsmatige adviezen aan de directie, om interne en externe procedures m.b.t. beleid, kwaliteit en de uitvoering hiervan, te optimaliseren ten behoeve van een duurzame ontwikkeling.

Suzanne

Suzanne

Pedagogisch coach

Mijn naam is Suzanne en ik ben sinds december 2017 HBO Pedagogisch Coach bij Kinderopvang de Teddybeer. Dat houdt in dat ik de pedagogisch medewerkers op alle locaties ondersteun, mochten zij vragen hebben op pedagogisch vlak. Dat kan van alles zijn, zoals hoe observaties van een kind zo objectief mogelijk in ons digitale kindvolgsysteem kunnen worden vastgelegd. Maar bijvoorbeeld ook hoe ze de speelleeromgeving kunnen aanpassen om bepaald soort spel meer te stimuleren. Verder kijk ik graag met de pedagogisch medewerkers mee hoe zij de talenten in een kind zo goed mogelijk tot hun recht kunnen laten komen en hoe zij het aanbod voor de kinderen zo goed mogelijk aan kunnen laten aansluiten op de verschillende ontwikkelingsniveaus. Deze functie is voor mij een nieuwe uitdaging, die ik met veel plezier aanga. De afgelopen jaren heb ik in de kinderopvang en de zorg ervaring opgedaan. Die ervaring ga ik inzetten bij de Teddybeer.

Miranda

Miranda

Pedagogisch coach

Vanaf 1 januari 2019 werk ik als Pedagogisch Coach op alle locaties van de Teddybeer. Daarnaast werk ik ook een aantal uurtjes per week allround op de VVE- groepen. Ik wil de pedagogisch medewerkers van de Teddybeer inspireren en enthousiasmeren. Als pedagogisch coach functioneer ik als spil tussen het pedagogisch beleid en de uitvoering hiervan. Ik zal de medewerkers van de Teddybeer ondersteuning bieden bij het uitdragen van de pedagogische visie en ze hierin coachen, begeleiden en adviseren. We kijken hierbij samen naar de ontwikkeling van ieder kind. Wat als een kind moeite heeft met wennen op het kinderdagverblijf? Met welke thematische activiteiten kunnen we een waardevolle speel-leeromgeving bieden? Hoe kunnen we hierbij aandacht schenken aan de taalstimulering? Hoe kunnen we de ouderbetrokkenheid vergroten? Allemaal vraagstukken die horen bij het vakgebied van pedagogisch coach. Ik heb een brede ervaring opgedaan in de kinderopvangbranche en hoop hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan de kwaliteitsbevordering binnen de Teddybeer.

 
fotovolgtnog

Lise

Kindplanning

Mijn naam is Lise, getrouwd, twee dochters en woonachtig in Tilburg. Vanaf 24 augustus 2020 mag ik mij medewerker Kindplanning noemen van deze mooie organisatie. Ik heb een organisatorische en planmatige werkachtergrond. Voor aanmeldingen, planning, wijzigingen, ruilmogelijkheden of andere gerelateerde vragen hierover kan je bij mij terecht. Neem contact met me op dan help ik je graag.

 

 

 
fotovolgtnog

Judith

Kindplanning

Hoi, mijn naam is Judith en ik woon samen met mijn vriend, zoon en dochter en onze trouwe viervoeter Nova in Goirle. Ik werk 4 ochtenden per week als (kind)planner bij de Teddybeer en doe dit werk met heel veel plezier. Dus, hebt u vragen en/of verzoeken rondom de kindplanning, stel ze gerust. Samen kijken we dan wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Ingrid

Ingrid

Kwaliteitsfunctionaris

Ik ben Ingrid en als kwaliteitsfunctionaris werkzaam bij Kinderopvang De Teddybeer. Ik vind kwaliteit zeer belangrijk en heb hiervoor een opleiding kwaliteitsmanagement gedaan.

Als kwaliteitsfunctionaris ben je verantwoordelijk voor de veiligheid, gezondheid en hygiëne in de kinderopvang en de borging hiervan. Ik voer interne audits uit op alle locaties om zo risico’s te verkleinen en eventueel te voorkomen. Tevens ben ik preventiemedewerker waarbij ik zorg voor veilige werksituaties en voorstellen tot verbeteringen aandraag.  Doordat mijn functie erg breed is maakt dat dit werk blijft inspireren en vol enthousiasme mijn werk kan blijven doen.

Evelien

Evelien

Administratief medewerker

Hallo allemaal, ik ben Evelien uit Bavel en trotse moeder van een dochter en een zoon. Sinds april 2020 ben ik als administratief medewerker werkzaam bij de Teddybeer. Mijn vaste werkdagen zijn maandag, donderdag en vrijdag. Ik houd me bezig met de administratieve cijfers en voor ouders ben ik het aanspreekpunt rondom debiteurenbeheer. In mijn vrije tijd ben ik imker, ik word blij van de bij. Verder houd ik o.a. van fotograferen, (voor)lezen, tuinieren en hardlopen. Ik heb ervoor gekozen om bij De Teddybeer te gaan werken vanwege de positieve energie, de korte lijnen en de humor. Een fijne sfeer is ook belangrijk voor onze jeugd die de toekomst heeft. Ik hoop dat jullie kids middels spelen, leren en groeien uit kunnen groeien tot de beste versie van zichzelf. Graag draag ik mijn steentje bij aan een prettige samenwerking, dus heb je een verzoek of een vraag dan hoor ik het graag!

Bianca

Bianca

Administratief medewerker

Hallo, mijn naam is Bianca en sinds april 2019 ben ik werkzaam als administratief medewerker. Samen met mijn man woon ik in de wijk Reeshof en het is een welkome luxe om zo dicht bij je werk te wonen. Ik heb een boekhoudkundige achtergrond en veel ervaring opgedaan bij diverse bedrijven, wat heel goed van pas komt binnen deze functie. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk, geniet van de omgeving en de leuke vriendelijke collega’s.

Romy

Romy

Secretariaat

Mijn naam is Romy, moeder van twee jongens. Ik ben vanaf 1 augustus 2018 bij de Teddybeer werkzaam als secretaresse. Ik ondersteun de directie en de MT-leden. Mijn vaste werkdagen zijn op maandag, dinsdag en donderdag. Ik heb ervoor gekozen om bij de Teddybeer te werken vanwege de laagdrempelige en informele omgeving.

Anja

Anja

Algemeen medewerker

Mijn naam is Anja en ik werk 4 dagen bij Kinderopvang de Teddybeer als algemeen medewerker. Hierbij ondersteun ik de pedagogisch medewerkers met diverse, voornamelijk huishoudelijke, taken zoals onder andere het bereiden van het fruit en de lunch voor de kinderen en het wegwerken van de vaat en de was. Tevens breng en haal ik kinderen van en naar school. Het is, mede ook dankzij de leuke collega’s en de vrolijke kinderen, een ontzettend leuke en dankbare job.

Jolanda

Jolanda

Algemeen medewerker

Mijn naam is Jolanda en ik ben sinds juli 2016 werkzaam bij Kinderopvang De Teddybeer als algemeen medewerker. Ik werk in de ochtend op maandag t/m donderdag. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verzorgen van het fruit en de lunch op alle groepen. Daarnaast zorg ik ervoor dat de was weer zo snel mogelijk in de kast ligt, de boodschappen zijn opgeruimd en dat alles netjes blijft zodat de pedagogisch medewerkers zich alleen maar om de kinderen hoeven te bekommeren.

 
fotovolgtnog

Joris

Medewerker technische dienst

Goedendag, ik ben Joris. Mijn 3 kinderen hebben ook op de Teddybeer gezeten, zo ben ik bekend geraakt met deze organisatie. Ik heb een technische achtergrond en ben jarenlang ondernemer in de horeca geweest. Naast dit werk houd ik met nog deeltijd bezig met Stads evenementen. Verder heb ik groene vinger en spendeer ik veel tijd in mijn tuin. Als Technische dienst draag ik zorg voor het algehele onderhoud van alle lokatie’s. Samen met mijn collega Ruud letten we er op dat kinderen en begeleiders in een veilige omgeving zijn.

 

Volg ons!


Wij houden je op de hoogte van ons laatste nieuws en activiteiten!