Marsja

Ass. leidinggevende KC Tuindorp

Mijn naam is Marsja Hanstede en per 1 december 2022 ben ik locatiemanager van Locatie KC Tuindorp. Sinds 2004 ben ik al werkzaam in de branche Kinderopvang en iedere dag met passie en plezier. Niets zo leuk om ervoor te zorgen dat de kinderen een fijne veilige plek hebben om te mogen spelen en ontwikkelen.

Kelly

Ass. leidinggevende KC Tuindorp

Hoi ik ben Kelly. Ik sta op de groep Bruine beer. Ik heb voor dit werk gekozen omdat ik het leuk vind om met kinderen te werken. Het kind zien ontwikkelen en groeien naar een eigen ik. Het helpen bij het leren van de dagelijkse activiteiten. De ontwikkeling te stimuleren met behulp van spel. Geen één dag is het zelfde.
Lieke

Lieke

Locatie KC Tuindorp
Groep Balou

Ik ben Lieke en ik werk sinds 2007 bij Kinderopvang De Teddybeer. Ik doe dit werk met veel liefde en plezier. Ik ben zelf ook moeder en weet maar al te goed hoe belangrijk en liefdevol je kindje is. Je kostbaarste bezit breng je weg en ik geef graag het vertrouwen om voor jullie kindje te zorgen. Ik kan nu al niet wachten om jullie en je kindje te ontmoeten! 

Shiraldin

Shiraldin

Locatie KC Tuindorp
Groep Balou

Ik ben Shiraldin en ik werk al een tijdje bij De Teddybeer en sta op de groep genaamd Balou. Ik heb het erg naar mijn zin en ik vind het heerlijk om met de kindjes te knuffelen. Ik zie de kinderen groeien en maak elke ontwikkeling mee. Elke dag maak ik weer iets anders mee. Ik leer elke keer weer van de kinderen en dat vind ik echt heel mooi. Heeft u vragen, stel ze gerust.

Ernesa

Ernesa

Locatie KC Tuindorp
Groep Balou

Hoi, mijn naam is Ernesa en sinds januari 2019 ben ik werkzaam bij Kinderopvang De Teddybeer. Ik woon in Tilburg met mijn man en mijn prachtige kinderen. In Zwitserland was ik als pedagogisch medewerker werkzaam. Daarna ben ik voor de liefde naar Nederland verhuisd. De reden waarom ik met veel plezier met kinderen werk, is omdat ik het fijn vind om ze een veilige en vertrouwde omgeving te bieden, waarin ze zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Uw vertrouwen als ouder is voor mij erg belangrijk. Als u nog vragen heeft, stel ze gerust.

Noortje

Locatie KC Tuindorp
Groep Balou

Mijn naam is Noortje en ik woon in Rijen. Met mijn diploma onderwijsassistent ben ik per toeval hier terecht gekomen. Iets wat ik altijd al heb willen doen is met kinderen werken, dat komt hier goed van pas. Ik vind het belangrijk om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren en ik geniet elke dag weer van het werken met de kinderen. Heeft u vragen, stel deze gerust.

Darcy

Locatie KC Tuindorp
Groep Gummieberen

Hallo, ik ben Darcy en woon samen met mijn man en mijn kinderen in Tilburg.

Ik ben sinds 2011 werkzaam bij De Teddybeer. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken en ze in hun ontwikkeling te zien groeien. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met mijn gezin en onze honden. Wil je meer van mij weten, dan hoor ik dit graag.

Iona

Ilona

Locatie KC Tuindorp
Groep Gummieberen

Ik ben Ilona en werk 3 dagen per week op de groep 'Gummieberen''. Ik vind het leuk om de kinderen dingen te leren en om met ze bezig te zijn. Je krijgt er zoveel voor terug! Daarnaast ben ik ook nog BHV-er bij De Teddybeer.

Iris

Locatie KC Tuindorp
Groep Gummieberen

Hoi, Ik zal mezelf even voorstellen, ik ben Iris , 23 jaar en woon in Rijen. ik kom met veel plezier het team van de Teddybeer versterken. Ik heb altijd al gezegd dat ik later met kinderen wilde gaan werken en ik ben daar nooit meer vanaf geweken. Ik vind het fantastisch om de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en ze te zien groeien. Ik kijk er erg naar uit om te starten en jullie allemaal te ontmoeten. Tot snel!

Manita

Locatie KC Tuindorp
Groep Bruine beer

Mijn naam is Manita en samen met mijn gezin woon ik in Tilburg.

Bij De Teddybeer loop ik al heel wat jaartjes rond en werk ik elke dag met veel plezier.

Het leukste aan mijn vak is de uitdaging! Kinderen zijn zo lekker onbevangen en zorgen dagelijks voor veel afwisseling. Maar ook krijg je veel liefde van ze. En om ze steeds weer te mogen ondersteunen naar de volgende stap in hun ontwikkeling maakt voor mij de uitdaging compleet. Het is mooi en dankbaar werk.

Sanaa

Locatie KC Tuindorp
Groep Bruine beer

Mijn naam is Sanaa. Na 3 fijne stage jaren heb ik mijn studie afgerond en ben ik blijven hangen bij de Teddybeer, omdat ik het erg naar mijn zin heb. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich op hun eigen tempo ontwikkelen en daar de ruimte en mogelijkheid voor krijgen met behulp van ons. Persoonlijke aandacht vind ik dan ook erg belangrijk. En daarbij hoort een hoop gezelligheid en geknuffel!

Eva

Locatie KC Tuindorp
Groep Bruine beer

Hoi mijn naam is Eva en sinds september 2020 ben ik werkzaam bij De Teddybeer. Ik vind het heel erg leuk om met kinderen te werken, omdat elke dag anders is. De kinderen ontwikkelen zich en groeien elke dag, dit vind ik mooi om te zien. Hierdoor geniet ik elke dag van het werken met kinderen!

Chelsea

Locatie KC Tuindorp
Groep Bruine beer

Hoi! Mijn naam is Chelsea en ik woon in Tilburg. Ik ben sinds maart 2019 werkzaam bij De Teddybeer. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken. Het mooie aan kinderen is hun eerlijkheid en het zien van hun ontwikkeling van jong tot wat ouder. Ook om het vertrouwen van ouders te krijgen om voor hun dierbaarste bezit te mogen zorgen waardeer ik nog elke dag.

Claudia

Claudia

Locatie KC Tuindorp
Groep Winnie de Poeh

Mijn naam is Claudia en ik ben pedagogisch medewerker bij Winnie de Poeh.

Jonge kinderen spelenderwijs uitdagen zodat ze zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen, vind ik een hele mooie uitdaging. Vaak gaat dit ook gepaard met een flinke dosis pret.

Joyce

Locatie KC Tuindorp
Groep Winnie de Poeh

Mijn naam is Joyce en ik ben sinds 2007 werkzaam in de kinderopvang. Met mijn diploma onderwijsassistente ben ik per toeval in de kinderopvang terecht gekomen. Dit bleek de beste beslissing die ik kon maken. Vanaf dag 1 heb ik me als een vis in het water gevoeld. Het is én blijft bijzonder om alle kinderen op hun eigen manier te zien ontwikkelen en dat ik ze mag helpen om "de wereld" en hun eigen vaardigheden te ontdekken. In mijn privé leven kies ik er zelf ook voor om die grote wereld verder te ontdekken, dat door middel van reizen en nieuwe dingen uitproberen, het liefst met fijne mensen om mij heen. Jong of "oud", wij blijven allemaal groeien. Heb je vragen of wil je nog meer van me weten?
Anouk

Anouk

Locatie KC Tuindorp
Groep Bolke de Beer

Mijn naam is Anouk, ik ben werkzaam bij De Teddybeer sinds 2014 en werk meerdere dagen bij Bolke de Beer. Dit doe ik met heel veel plezier. Ik geniet van het spelen met de kinderen, ze dingen te leren en ze te zien groeien. Ik hoop op een fijne samenwerking en tot snel! 

Karin

Karin

Locatie KC Tuindorp
Groep Bolke de Beer

Hallo allemaal, ik ben Karin. Ik werk al meer dan tien jaar in de kinderopvang. Sinds juli 2017 ben ik werkzaam bij De Teddybeer. Het kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van ieder kind geeft mij elke dag weer voldoening. Daarnaast vind ik het erg belangrijk om voor zowel de kinderen als ouders een vertrouwde plek te creëren. In mijn vrije tijd ga ik graag iets leuks doen met mijn gezin.

Silvana

Locatie KC Tuindorp
Groep Bolke de Beer

Hallo, Ik ben Silvana van der Pol en sinds de zomer 2019 ben ik met mijn tiener zoon verhuisd van Helmond naar Tilburg. Dus dat is nog niet zolang geleden.. Nieuwe uitdagingen… Na het behalen van mijn opleidingen MDGO-AW en SPW4 ben ik sinds 1995 werkzaam in de kinderopvang. Elke dag werk ik nog steeds met plezier in de kinderopvang. Het is en blijft elke keer weer een leuke uitdaging om de kinderen te mogen begeleiden in hun avontuur om de wereld te ontdekken. Daarom vind ik het ook erg belangrijk dat de kinderen zich veilig en geborgen voelen. Zo kan ik ze spelenderwijs uitdagen in hun eigen ontwikkeling en op eigen nivo en tempo. Ik vind het geweldig om ze te mogen zien opgroeien. Naast de dagopvang heb ik ook altijd stagiaires mogen begeleiden. En dat heb ik ook met veel liefde en plezier. Ik vind het leuk om mijn kennis en ervaringen te kunnen delen. En bovendien leer ik ook van mijn stagiaires hoe zij de theorie op school leren en dat in de praktijk kunnen en mogen toepassen. Ik vind het fijn en ben nu al trots dat ik deel mag zijn van Kindercentrum de Tuindorp met een geweldig mooi, warm team. Zou je nog meer over mij willen weten? Spreek mij gerust even aan op de groep. Groetjes Silvana

Roy

Locatie KC Tuindorp
Groep Bolke de Beer

Hoi, ik ben Roy en ik woon in Tilburg. Ik heb gewerkt als onderwijsassistent en vind het leuk om met kinderen te werken. Het mooie aan het werk is, de groei en ontwikkeling te zien die de kinderen doormaken. Daarnaast vind ik het leuk om activiteiten en spelletjes met de kinderen te doen, zo kunnen ze onder het spelen dingen ontdekken en ook nieuwe dingen leren. Als je iets meer over mij wil weten dan hoor ik het graag!

Pauline

Locatie KC Tuindorp
Groep Paddington

Mijn naam is Pauline. Sinds juni 2017 ben ik werkzaam bij KDV De Teddybeer. Hetgeen wat ik leuk vind aan de kinderopvang is het feit dat geen dag hetzelfde is en ik het fijn vind om de kinderen een vertrouwde en veilige omgeving te bieden, waarin zij zich goed kunnen ontwikkelen. Mocht u nog vragen hebben, stel ze dan gerust!

Natasja

Locatie KC Tuindorp
Groep Paddington

Hallo, mijn naam is Natasja. Ik woon in Tilburg en ik heb kinderen.

Na een aantal jaren als leerkracht in het onderwijs te hebben gewerkt, ben ik al enige tijd werkzaam bij De Teddybeer op de Paddington groep (2-4 jarigen)

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en vertrouwd voelen. Wanneer dat zo is, kan een kind zich optimaal ontwikkelen. Ik vind het erg leuk om spelenderwijs de kinderen voor te bereiden op de basisschool.

Sabine

Sabine

Locatie KC Tuindorp
Groep Paddington

Hallo mijn naam is Sabine, sinds 2017 ben ik werkzaam als invalskracht bij Kinderopvang De Teddybeer. Vanaf 2018 sta ik bij de groep Paddington. Iedere dag geniet ik er weer van om met de kinderen te spelen, ze spelenderwijs te stimuleren in hun ontwikkeling en ze te zien opgroeien. Ieder kind is uniek en dat is wat het werken met kinderen zo speciaal maakt. Ook is geen dag hetzelfde en iedere dag brengt weer andere avonturen met zich mee.

Mark

Locatie KC Tuindorp
BSO

Mijn naam is Mark. Ik ben werkzaam op BSO De Teddybeer. Ik ben 5 dagen in de week aanwezig en ben verantwoordelijk voor de sportactiviteiten en Kidsafety op de BSO. Als extra taken ben ik verantwoordelijk voor het taxirooster en ben ik lid van de OR.

Ik heb mijn opleiding Cios Sport en Bewegen afgerond, waarna ik heb gewerkt als fitnessinstructeur, zwemdocent, groepslesdocent en was ik verantwoordelijk voor de buitensport waaronder kinderfeestjes.

Het leuke aan het geven van sportactiviteiten en Kidsafety vind ik dat ik mijn kennis over kan dragen aankinderen om sportief en veilig in de grote wereld in te kunnen sturen. Buiten de sport draai ik ook de groep mee. Het leuke daaraan is het mee te kunnen gaan in de belevingswereld van een kind en die te stimuleren.

Sharon

Sharon

Locatie KC Tuindorp
BSO

Mijn naam is Sharon en ik ben werkzaam bij BSO De Teddybeer, 3 middagen per week.

Het werken met kinderen vind ik zo leuk omdat elk kind speciaal en anders is op zijn/haar manier. Ook is iedere dag anders en dat maakt het werken met kinderen zo leuk. Goed contact met de ouders/verzorgers vind ik erg belangrijk, dus heeft u vragen dan stel ze gerust.

Agnesa

Agnesa

Locatie KC Tuindorp
BSO

Mijn naam is Agnesa. Ik woon in Tilburg samen met mijn ouders en mijn zusje. Sinds 2016 ben ik werkzaam bij BSO De Teddybeer. Ik ben dol op kinderen en breng mijn dag het liefst heel de dag door samen met kinderen. In mijn vrije tijd shop ik veel met mijn vriendinnen en speel ik graag samen met mijn lieve neefjes en nichtje. Mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust!

Sandra

Locatie KC Tuindorp
BSO

Mijn naam is Sandra en ik woon in Rijen. Ik ben als stagiaire begonnen bij de Teddybeer en mag inmiddels het team komen versterken. In het verleden heb ik altijd administratief werk gedaan maar toen ik zelf een kind had ben ik begonnen als TSO medewerkster op een basisschool in Rijen. Dit werk beviel mij zo goed dat ik het uit wilde breiden en heb mijzelf omgeschoold tot pedagogisch medewerker. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich gehoord, gezien en begrepen voelen en wil daar graag een steentje aan bijdragen. Mochten er vragen zijn stel ze gerust. U bent van harte welkom om langs te komen..

Anoushka

Locatie KC Tuindorp
BSO

Ik ben Anoushka en werk vanaf februari 2022 bij de Teddybeer Op de Teddybeer mag ik samen met andere teamleden de BSO draaien. In het verleden heb ik als onderwijsassistente en als pedagogisch medewerkster gewerkt. Dit heb ik altijd met veel liefde gedaan. Na een tijdje in een andere branche te hebben gewerkt bleef ik het werken met kinderen missen, aangezien ik dit altijd zo fijn heb gevonden om te mogen doen. Zo vind ik het heel belangrijk dat een kind zich veilig en thuis voelt op een groep en zich verder op een veilige manier kan ontwikkelingen Samen met mijn man vormen we een samengesteld gezin en mogen we genieten van onze drie dochters. Mede hierdoor besef ik maar al te goed hoe mooi het is om voor uw kind te mogen zorgen, uw vertrouwen te hebben om dit te mogen doen. Een kind is tenslotte het kostbaarste bezit wat we hebben. Graag maak ik kennis met u en uw kind zodat we samen een geweldig tijd kunnen beleven.

Carla

Locatie KC Tuindorp
BSO

Mijn naam is Carla, Sinds 2007 ben ik werkzaam bij de Teddybeer. Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en ze te zien groeien tot hun eigen ik. Ik ben zowel op het KDV te vinden als op de BSO waar ik 4 middagen werk.

Angelina

Locatie KC Tuindorp
BSO

Ik zal mezelf even voorstellen! Ik ben Angelina en zal vanaf November werkzaam zijn bij de Teddybeer. Voorheen heb ik gewerkt als kapster en pedagogisch medewerker bij beschermd wonen. Ik kijk er super erg naar uit om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van de kinderen. Mocht u nog vragen hebben stel ze dan gerust.

Lori

Locatie KC Tuindorp
BSO

Hoi hoi, mijn naam is Lori en ik woon in Dongen. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vriendinnen, houd ik van reizen, shoppen en lekker eten. Ik heb 2,5 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt met jongeren. Het werd tijd voor iets nieuws, en daarom kom ik jullie team versterken! Ik heb het altijd al leuk gevonden om met kinderen te werken. Dit omdat het mooi is om te zien hoe ieder kind zich op zijn/haar eigen manier ontwikkeld. Ik vind het dan ook belangrijk dat ze zich vertrouwd bij je voelen, zowel voor de ouders/verzorgers . Het is mooi werk en je krijgt er zoveel voor terug, daar kan ik van genieten!

Yin

Locatie KC Tuindorp
BSO

Mijn naam is Yin, ik ben 24 jaar oud en sinds mei 2021 werkzaam bij Kinderopvang de Teddybeer. Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond. Van jongs af aan wil ik graag met kinderen werken. Ik vind het belangrijk om kinderen een veilige en vertrouwde omgeving te bieden, waarin zij zich in vrijheid kunnen ontwikkelen, ieder kind op zijn eigen manier. Ik hoop hier aan bij te kunnen dragen zodat de kinderen een fijne en plezierige tijd beleven op de Teddybeer.

Shanischa

Locatie KC Tuindorp
Inval baby en BSO

Hallo, mijn naam is Shanischa en vanaf juli 2022 ben ik werkzaam bij de teddybeer. Eerst om vakantiewerk te doen, dan als BBL'er en daarna hopelijk vast in dienst. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken. Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen zichzelf ontwikkelen en groeien. Daarbij help ik de kinderen door hun een veilige omgeving te bieden, waarin zij zich vrij kunnen ontwikkelen. Ik kijk erg uit naar mijn tijd bij de teddybeer!

Lucy

Locatie KC Tuindorp
Inval baby en BSO

Mijn naam is Lucy en ik ben sinds kort werkzaam bij kinderopvang De Teddybeer. Ik heb onlangs mijn opleiding 'Onderwijsassistente' afgerond. En zal hierna nog een voltijd studie volgen aan de Fontys. Sinds ik klein ben, wist ik al dat ik met kinderen wilde werken. Dit is nu werkelijkheid geworden! Daarom zullen jullie mij voorbij zien komen tijdens schoolvakanties. Voor mij is het belangrijk dat een kind zichzelf kan zijn en zich bevindt in een veilig pedagogische klimaat. Als u meer vragen heeft, bent u altijd welkom om die aan mij te stellen!

Lois

Locatie KC Tuindorp
Inval baby en BSO

Mijn naam is Loïs en ik ben in september 2021 begonnen als BOL- stagiair bij De Teddybeer. Stagelopen bij De Teddybeer beviel mij zo goed dat ik mijn laatste jaar van de opleiding in BBL-vorm zal gaan afmaken bij De Teddybeer! De beste keuze die ik heb kunnen maken is om met kinderen te gaan werken. Ik vind het geweldig om de kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling. Heb je vragen voor mij? Stel ze dan gerust wanneer je mij ziet!

Elvira

Locatie KC Tuindorp
Inval baby en BSO

Hallo, ik ben Elvira en ik kom het team van de Teddybeer versterken. Ik heb er ontzettend veel zin in, om alle kindjes/ouders & collega's te leren kennen. Geen één dag zal hier hetzelfde zijn, dat maakt het werk juist zo leuk! Wil je meer van mij weten of heeft u vragen, stel ze gerust.

Melissa

Locatie KC Tuindorp
Inval baby en BSO

Mijn naam is Melissa. Samen met mijn gezin wonen wij in Tilburg Reeshof. Vanaf september zal ik het team bij de teddybeer komen versterken, en daar kijk ik ontzettend naar uit. Van kleins af aan wilde ik al heel graag met kinderen werken en dat heb ik waar kunnen maken door mijn diploma pedagogisch medewerkster te halen. Tot op de dag van vandaag geniet ik van mijn werk met de kinderen.

Thomas

Locatiemanager DuimelijnTje, StadsbeerTje en FonkelbeerTje / Manager beleid & kwaliteit

Mijn naam is Thomas. Ik werk als locatiemanager & manager beleid & kwaliteit voor Kinderopvang De Teddybeer. Als locatiemanager draag ik samen met het team van pedagogisch medewerkers zorg voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen op KDV & BSO StadsbeerTje en KDV DuimelijnTje. Hier ben ik o.a. verantwoordelijk voor het implementeren en bewaken van (pedagogisch) beleid. Ook onderhoud ik contacten met schooldirecteuren t.b.v. IKC-vorming. Als manager beleid & kwaliteit ontwikkel en bewaak ik de deskundige uitvoering in de praktijk van het beleid op het gebied van pedagogiek, VVE, veiligheid en gezondheid. Hiertoe maak ik beleidsplannen, werkplannen en borg ik onze interne kwaliteitscyclus. Binnen onze organisatie stuur ik de pedagogisch coaches en de kwaliteits- en aandachtsfunctionaris aan. Tevens geef ik beleidsmatige adviezen aan de directie, om interne en externe procedures m.b.t. beleid, kwaliteit en de uitvoering hiervan, te optimaliseren ten behoeve van een duurzame ontwikkeling.

Brigitte

Locatie DuimelijnTje

Mijn naam is Brigitte. Ik ben al heel wat jaren werkzaam in de kinderopvang. Ik werk als assistent leidinggevende op locatie Stadsbeertje en locatie Duimelijntje. Dit zijn 2 kleine locaties van kinderopvang de Teddybeer. Hier zijn zowel horizontale als verticale groepen. Mede hierdoor vind ik het superleuk om naast mijn administratieve werkzaamheden ook nog roulerend op de groepen te staan. Heeft u een vraag of wilt u graag een rondleiding, dan sta ik u graag te woord.

Marisa

Marisa

Locatie DuimelijnTje
Groep Kleine Beer

Ik ben Marisa. Ik heb zelf een zoon en een dochter. Ik werk al sinds 1994 bij DuimelijnTje.
Ik werk voornamelijk op de babygroep (0-2jaar). Ik vind het leuk om bij te mogen dragen aan de ontwikkeling van de kinderen, die vooral bij deze leeftijd heel snel gaat.
Heb je nog vragen stel ze gerust.

Manuou

Manou

Locatie DuimelijnTje
Kleine Beer

Mijn naam is Manou en ik ben in 2016 begonnen als stagiaire bij DuimelijnTje op de peutergroep. DuimelijnTje voelde gelijk als een tweede thuis. Ondertussen heb ik veel certificaten behaald en ik ben momenteel mijn mbo niveau 4 aan het afronden. Vanwege mijn invalcontract kunt u me op verschillende locaties tegenkomen. Ik sta vooral bij de babygroep van DuimelijnTje. Ik haal plezier uit het verzorgen en bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. Ze elke dag met een lach de deur uit zien gaan is waar ik het voor doe! Heeft u verder nog vragen, stel ze dan gerust!

Kim K

Kim

Locatie DuimelijnTje
Groep Kleine Beer

Mijn naam is Kim. Ik ben getrouwd en moeder van een dochter en een zoon.

Sinds 2002 ben ik werkzaam in de kinderopvang. Daarnaast heb ik ook in het basisonderwijs gewerkt, als groepsleerkracht en remedial teacher.

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en heb daarom de opleiding Master SEN gevolgd. Daardoor kan ik kinderen op verschillende manieren begeleiden. Ik werk graag met kinderen en vind het fijn dat ik een steentje bij kan dragen aan hun persoonlijke ontwikkeling, in hun eigen tempo. Met veel plezier werk ik bij de Teddybeer. Heeft u nog vragen, stel ze gerust!

Kim L

Kim

Locatie DuimelijnTje
Groep Grote Beer

Mijn naam is Kim en ik ben werkzaam op locatie DuimelijnTje op de peutergroep. Elke dag geniet ik weer van het werken met kinderen, omdat mijn werk wordt beloond met een brede glimlach wanneer de kinderen de deur in en uit stappen.

Bouchra

Bouchra

Groep Grote Beer

Mijn naam is Bouchra. Ik ben in 2015 begonnen als stagiaire bij de Teddybeer. Op dit moment werk ik als invalskracht. Ik ben ook nog studente niveau 4. Je kunt mij vinden op alle locaties, maar vooral bij DuimelijnTje. Elke dag is een nieuwe uitdaging met de kinderen. Ik geniet van elke sprong die ze maken en het voelt zo goed om daar ook een bijdrage aan te kunnen leveren. De glimlach op hun gezichten als ze weer iets hebben geleerd kan mijn dag echt goed maken. Mocht u nog vragen hebben stap dan gerust op mij af!

Sharon

Groep Grote Beer

Sharon van Oversteeg Hallo lieve kinderen en ouders , Vanaf 18 oktober ben ik de nieuwe leidster op locatie Duimelijntje. Mijn naam is Sharon Renee- van Oversteeg en ik ben 31 jaar oud. Ik woon samen met mijn man Stephan in Kaatsheuvel. Ik ben moeder van 2 meiden. Mijn dagelijkse doel is om het de kinderen naar hun zin te maken. Daarvoor doe ik graag leuke dingen zoals spelletjes spelen, uitstapjes, knutselen of andere leuke activiteiten. Want ik wil graag dat de kinderen met een lach naar huis toe gaan. Ik hoop een waardevolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de kinderen bij De Teddybeer. Eén ding is zeker, we maken er elke dag samen een leuke en gezellige tijd van. Heb je nog vragen of wil je nog meer van me weten? Vraag het me gerust! Lieve groetjes, Sharon

Kiki

Invalpool
All-round

Mijn naam is Kiki en ik woon samen met mijn vriend in het hartje van Tilburg. Ik ben in de lente van 2021 geslaagd voor mijn opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik heb mijn stage bij Kinderopvang De Teddybeer gevolgd en ben nu doorgegroeid naar pedagogisch medewerker. Mijn passie heeft altijd al bij kinderen gelegen en de ontwikkeling die kinderen maken. Daarom vind ik het super leuk dat ik van deze passie nu mijn werk kan maken. In mijn vrije tijd ga ik graag op avontuur en wereld verkennen!

Fenne

Invalpool
All-round inval

Hoi, mijn naam is Fenne en ik kom uit Alphen. In 2022 heb ik mijn diploma onderwijsassistent behaald en ben hier toen per toeval terecht gekomen. Ik vind het super leuk om met kinderen te werken en ze nieuwe dingen te leren. Ik heb super veel zin om te starten en hoop jullie snel te ontmoeten!

Britt

Invalpool
All-round inval

Mijn naam is Britt. Ik ben al meer als 3 jaar werkzaam in de kinderopvang. In september zal ik werkzaam zijn bij de teddybeer, groep BooBoo. Ik vindt het super om met kinderen te werken. De kinderen zien groeien in hun ontwikkeling is fantastisch. Zelf heb ik een rustig karakter en dit probeer ik ook naar de kinderen uit te stralen. Ik kijk er erg naar uit om bij de teddybeer aan de slag te gaan! Tot snel.

Manon

Invalpool
All-round inval

Mijn naam is Manon. In 2015 ben ik afgestudeerd als onderwijsassistent. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen in de bossen met mijn hond. Ik kijk er naar uit weer te gaan werken met kinderen en de groei en ontwikkeling mee te mogen maken. Mocht u nog vragen hebben? Stel ze gerust.

Thomas

Locatiemanager DuimelijnTje, StadsbeerTje en FonkelbeerTje / Manager beleid & kwaliteit

Mijn naam is Thomas. Ik werk als locatiemanager & manager beleid & kwaliteit voor Kinderopvang De Teddybeer. Als locatiemanager draag ik samen met het team van pedagogisch medewerkers zorg voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen op KDV & BSO StadsbeerTje en KDV DuimelijnTje. Hier ben ik o.a. verantwoordelijk voor het implementeren en bewaken van (pedagogisch) beleid. Ook onderhoud ik contacten met schooldirecteuren t.b.v. IKC-vorming. Als manager beleid & kwaliteit ontwikkel en bewaak ik de deskundige uitvoering in de praktijk van het beleid op het gebied van pedagogiek, VVE, veiligheid en gezondheid. Hiertoe maak ik beleidsplannen, werkplannen en borg ik onze interne kwaliteitscyclus. Binnen onze organisatie stuur ik de pedagogisch coaches en de kwaliteits- en aandachtsfunctionaris aan. Tevens geef ik beleidsmatige adviezen aan de directie, om interne en externe procedures m.b.t. beleid, kwaliteit en de uitvoering hiervan, te optimaliseren ten behoeve van een duurzame ontwikkeling.

Brigitte

Brigitte

Locatie StadsbeerTje
Assistent leidinggevende

Mijn naam is Brigitte. Ik ben al heel wat jaren werkzaam in de kinderopvang. Ik werk als assistent leidinggevende op locatie Stadsbeertje en locatie Duimelijntje. Dit zijn 2 kleine locaties van kinderopvang de Teddybeer. Hier zijn zowel horizontale als verticale groepen. Mede hierdoor vind ik het superleuk om naast mijn administratieve werkzaamheden ook nog roulerend op de groepen te staan. Heeft u een vraag of wilt u graag een rondleiding, dan sta ik u graag te woord.

Aileen

Locatie StadsbeerTje
Groep Pipeloentjes

Ik ben Aileen. Ik ben sinds 1 november 2020 werkzaam bij de Teddybeer. Ik ben eerst invaller geweest op de locaties StadsbeerTje en DuimelijnTje. Nu ben ik het vaste gezicht geworden op de locatie StadsbeerTje op de groep Pipeloen. De reden dat ik met kinderen ben gaan werken is omdat ik het erg leuk vind om de ontwikkeling van de kinderen te zien en bij te houden. Ik vind het erg dankbaar werk vanuit de kinderen en ouders. Mijn dag is geslaagd als de kinderen een leuke, gezellige dag hebben gehad.

Veerle

Locatie StadsbeerTje
Groep Pipeloentjes

Mijn naam is Veerle. Sinds juli 2017 ben ik werkzaam bij Kinderopvang de Teddybeer. Ik vind het geweldig om met kinderen te werken. Ik zie de kinderen groeien en ontwikkelen en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Heeft u nog vragen, stel ze gerust!

Britt

Locatie StadsbeerTje
Groep Pipeloentjes

Mijn naam is Britt. Ik ben al meer als 3 jaar werkzaam in de kinderopvang. In september zal ik werkzaam zijn bij de teddybeer, groep BooBoo. Ik vindt het super om met kinderen te werken. De kinderen zien groeien in hun ontwikkeling is fantastisch. Zelf heb ik een rustig karakter en dit probeer ik ook naar de kinderen uit te stralen. Ik kijk er erg naar uit om bij de teddybeer aan de slag te gaan! Tot snel.

Emie

Emie

Locatie StadsbeerTje
Groep BooBoo

Mijn naam is Emie en ik woon samen met mijn vriend in Rijen. Ik ben sinds januari 2018 werkzaam bij de Teddybeer. Ik heb de opleiding onderwijsassistent afgerond en heb op verschillende scholen zowel regulier als speciaal (voortgezet) onderwijs gewerkt. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen en de ontwikkeling van het kind. Ik vind het erg leuk om als Pedagogisch medewerkster aan de slag te zijn. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk. Het is een genot om de kinderen te zien spelen en ze spelenderwijs te helpen met de ontwikkeling die ze doormaken en ze een veilig gevoel te geven dat ze altijd bij je terecht kunnen.

Nikki

Locatie StadsbeerTje
Groep BooBoo

Mijn naam is Nikki, Samen met mijn gezin woon ik in Dongen. Na 3 jaar gewerkt te hebben op de groep Booboo ben ik er een jaartje tussenuit geweest en nu weer terug op de groep Booboo. Hetgene wat werken in de kinderopvang zo mooi maakt, ieder kind is uniek en ontwikkeld zich op zijn of haar manier. En dat ik daar een steentje bij kan dragen door te kijken wat bij welk kindje hoort is bijzonder. Zo kan ieder kind op groeien op zijn of haar tempo en dat doe ik met alle liefde.

Romy

Locatie StadsbeerTje
Groep BooBoo

Mijn naam is Romy en ik ben vanaf juli 2020 werkzaam bij de Teddybeer. Ik vind het heel leuk om met kinderen te werken. Het zien groeien en ontwikkelen van de kinderen vind ik bijzonder om mee te maken. Ik wil ze daar graag mee in begeleiden. Ik wil de kinderen een fijne, leerzame maar ook veilige plek bieden zodat ze zich kunnen ontwikkelen. Heeft u nog vragen, stel ze gerust.

Joyce H

Joyce

Locatie StadsbeerTje
Groep Yogi

Mijn naam is Joyce en ik ben sinds 2007 werkzaam in de kinderopvang. Ik werk met veel plezier in de kinderopvang omdat ik het fijn vind om kinderen een veilige en betrouwbare omgeving te bieden, waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ook vind ik het contact met de ouders erg belangrijk. Ik vind het erg fijn dat we werken met verticale groepen. Zo is er tijd om te knuffelen met de baby's maar is er ook tijd om activiteiten te doen met de peuters. Dit spreekt mij erg aan.

Danine

Danine

Locatie StadsbeerTje
Groep BSO

Mijn naam is Danine en ik werk op de BSO Stadsbeertje. Ik vind het geweldig om met kinderen te werken, ze raken mij en maken mijn dag compleet! Ook vind ik de ontwikkelingen die ze doormaken heel interessant. Heeft u vragen? Stel ze gerust.

Sandra

Locatie StadsbeerTje
Groep BSO

Mijn naam is Sandra en ik woon in Rijen. Ik ben als stagiaire begonnen bij de Teddybeer en mag inmiddels het team komen versterken. In het verleden heb ik altijd administratief werk gedaan maar toen ik zelf een kind had ben ik begonnen als TSO medewerkster op een basisschool in Rijen. Dit werk beviel mij zo goed dat ik het uit wilde breiden en heb mijzelf omgeschoold tot pedagogisch medewerker. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich gehoord, gezien en begrepen voelen en wil daar graag een steentje aan bijdragen. Mochten er vragen zijn stel ze gerust. U bent van harte welkom om langs te komen.

Maxime

Maxime

Locatie StadsbeerTje
Inval All-round

Hoi ik ben Maxime, sinds januari 2020 werk ik bij de Teddybeer als pedagogisch medewerker. Ik heb de opleiding onderwijsassistent gevolgd en mijn diploma behaald in juli 2019. Werken met kinderen is echt mijn ding. Ik vind het leuk om te zien hoe de kinderen groeien en zich ontwikkelen. Verder ben ik erg creatief. Ik heb meerdere creatieve hobby's zoals: diamond painting, haken, knutselen en ook tekenen vind ik leuk. Ook ben ik actief bij de Reddingsbrigade Tilburg als vrijwilliger en help ik mee aan het geven van de zwemlessen aan kinderen die hun zwemdiploma abc willen halen. Zelf doe ik ook aan onderwaterhockey.

Manon

Locatie StadsbeerTje
Inval All-round

Mijn naam is Manon. In 2015 ben ik afgestudeerd als onderwijsassistent. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen in de bossen met mijn hond. Ik kijk er naar uit weer te gaan werken met kinderen en de groei en ontwikkeling mee te mogen maken. Mocht u nog vragen hebben? Stel ze gerust.

Thomas

Locatiemanager DuimelijnTje, StadsbeerTje en FonkelbeerTje / Manager beleid & kwaliteit

Mijn naam is Thomas. Ik werk als locatiemanager & manager beleid & kwaliteit voor Kinderopvang De Teddybeer. Als locatiemanager draag ik samen met het team van pedagogisch medewerkers zorg voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen op KDV & BSO StadsbeerTje en KDV DuimelijnTje. Hier ben ik o.a. verantwoordelijk voor het implementeren en bewaken van (pedagogisch) beleid. Ook onderhoud ik contacten met schooldirecteuren t.b.v. IKC-vorming. Als manager beleid & kwaliteit ontwikkel en bewaak ik de deskundige uitvoering in de praktijk van het beleid op het gebied van pedagogiek, VVE, veiligheid en gezondheid. Hiertoe maak ik beleidsplannen, werkplannen en borg ik onze interne kwaliteitscyclus. Binnen onze organisatie stuur ik de pedagogisch coaches en de kwaliteits- en aandachtsfunctionaris aan. Tevens geef ik beleidsmatige adviezen aan de directie, om interne en externe procedures m.b.t. beleid, kwaliteit en de uitvoering hiervan, te optimaliseren ten behoeve van een duurzame ontwikkeling.

Tamara

Locatie FonkelbeerTje
Assistent leidinggevende FonkelbeerTje

Hallo! Ik ben Tamara en ik woon met mijn man en onze 3 kids in Tilburg. Als assistent leidinggevende ben ik vast aanspreekpunt voor ouders en andere samenwerkingspartners. Ik verzorg ook de rondleidingen en bied ondersteuning waar nodig. Dus mocht je vragen hebben, loop even binnen en dan kan ik je vast verder helpen. Daarnaast werk ik ook heel erg graag met kinderen en vind het belangrijk om ze een veilige omgeving te bieden. Als het kind zich veilig voelt, kan het zich beter ontplooiien en ontwikkelen. Dat probeer ik dan ook te stimuleren. Je zult me dan ook regelmatig op de groepen terugvinden.

Savannah

Savannah

Locatie FonkelbeerTje
Groep Koalabeertjes

Hallo allemaal, mijn naam is Savannah. Ik ben moeder van twee kinderen en ik woon in Tilburg. Sinds 1 maart 2019 ben ik werkzaam bij de Teddybeer. Ik heb jaren ervaring in de kinderopvang, kan tegen een stootje en ben een positief ingesteld persoon. Ik ben begonnen als invalkracht all-round en ik werkte op verschillende groepen en locaties. Sinds augustus 2019 werk ik vast op locatie FonkelbeerTje op de groep Koala. Het contact tussen pedagogisch medewerkster en kind maar ook met de ouder vind ik erg belangrijk. Kinderen warmte en geborgenheid geven is waar ik voor sta. Mocht u nog vragen hebben, spreek mij gerust aan. Tot snel!

Kristin

Locatie FonkelbeerTje
Groep Koalabeertjes

Hallo allemaal! Ik heet Kristin, maar voor vele beter bekend als Kris! Ik woon samen met mijn vriend en zoon in Tilburg. In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd samen met mijn zoon aan onze hond, we houden van een lange wandeling door de bossen of gezellig door de wijk.Ik ben al ruim 15 jaar in het vak en werkzaam geweest in meerdere organisaties dus heb van verschillende visies mogen proeven. Als moeder denk ik dat ik veel te bieden heb aan ouders en hun kinderen doordat ik weet wat ze doormaken en me in situaties kan inleven. Mochten jullie nog vragen hebben dan weten jullie mij vast wel te vinden.

Natasha

Locatie FonkelbeerTje
Groep Koalabeertjes

Hoi, ik ben Natasha en vanaf november 2021 werkzaam bij Kinderopvang de Teddybeer. Ik woon samen met mijn man en zoontje in Tilburg. Werken met kinderen is mijn passie. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen en hierdoor graag komen spelen. Ieder kind is uniek en het geeft mij voldoening dat ik hierin een steentje kan bijdragen, aan de ontwikkeling van de kinderen. Mocht u vragen hebben, stel deze gerust. Tot snel!

Lobke

Locatie FonkelbeerTje
Groep Pandabeertjes

Mijn naam is Lobke. Ik ben sinds augustus 2019 werkzaam binnen de Teddybeer, vanaf september 2020 werk ik vast op het FonkelbeerTje op de groep Pandabeertjes, maar ik vind het ook leuk om mee te draaien op de BSO en bij de Koalabeertjes. Ik heb oog voor de ontwikkeling van kinderen. Ik ben een voorstander van het uitdagen van kinderen met gepaste activiteiten. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat kinderen veel van elkaar kunnen leren en dat de kinderopvang een positieve aanvulling is voor de ontwikkeling van de kinderen. De pedagogisch medewerker is naast de ouder een onderdeel van de basis die in de eerste levensjaren wordt gelegd, vandaar dat het een belangrijke taak van de pedagogisch medewerker is om de kinderen zich op hun gemak te laten voelen en veilig te laten voelen. Mocht u nog iets van mij willen weten, ik sta altijd open voor uw vragen.

Ati

Ati

Locatie FonkelbeerTje
Groep Pandabeertjes

Hallo! Mijn naam is Ati. Vanaf 2018 ben ik te vinden bij FonkelbeerTje. Nadat ik hier mijn stage heb afgerond, ben ik gaan werken op groep PandabeerTjes. Samen met de kinderen en met mijn collega’s, doen we er alles aan om er een leuke en leerzame dag van te maken. Mijn doel is daarom om de kinderen, aan het einde van de dag, met een lach op hun gezicht weer met papa of mama mee te zien gaan. De kinderen leren zoveel van elkaar, van ons en van de activiteiten die we doen en ook ik leer elke dag weer dankzij de kinderen. Samenwerking en contact met ouders vind ik erg belangrijk. Ik sta daarom altijd open voor vragen of gewoon voor een goed gesprek. Hopelijk tot snel!

Laura 2

Laura

Locatie FonkelbeerTje
Groep Pandabeertjes

Hallo, mijn naam is Laura. Sinds januari 2020 ben ik in dienst bij De Teddybeer. Wat geniet ik ervan om met al die vrolijke kindertoetjes te werken elke dag. Kent u dat? Die trotse blikken als ze weer een stap hebben gemaakt in hun ontwikkeling. Ik kan daar zo van mee genieten. Samen met kinderen en collega's er weer een gezellige dag van maken, waarbij ook de ontwikkeling gestimuleerd wordt. En niet alleen die van de kindjes. Ook wij leren elke dag weer bij met behulp van uw kind. Ik kijk er naar uit u allen te ontmoeten. Tot snel!

Moniek

Locatie FonkelbeerTje
Groep Pandabeertjes

Hallo, ik ben Moniek en woon samen met mijn vriend en kinderen in Kaatsheuvel. Ik ben sinds eind 2020 werkzaam bij De Teddybeer. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken, omdat ieder kind uniek in zijn doen en laten. Dat ik een steentje bij kan dragen aan de ontwikkeling en groei geeft mij dan ook veel voldoening. In mijn vrije tijd dans ik en ga ik graag wandelen met mijn gezin en onze hond. Wil je meer van mij weten, dan hoor ik dit graag.

Solveign

Locatie FonkelbeerTje
BSO

Mijn naam is Solveign, Na het afronden van mijn opleiding Leisure & Hospitality, ben ik aantal jaar werkzaam geweest als leidinggevende animatie op vakantieparken. Hierdoor heb ik veel ervaring met het werken van kinderen (verschillende doelgroepen) en organiseren van activiteiten. Nu is het tijd voor mij om aan iets nieuws te beginnen. En dat is bij kinderopvang De Teddybeer. Werken met kinderen dat vind ik het mooiste dat er is. Glimlachjes toveren op hun gezichtjes, ze een een leuke tijd geven en te zien groeien. Dat is prachtig. Ik zal onder andere de activiteiten op de BSO gaan organiseren. Ik kijk er naar uit om u en uw kind(eren) te ontmoeten en te leren kennen. Hopelijk tot snel!

Pieter

Locatie FonkelbeerTje
BSO

Hi, wat leuk dat ik me eigen mag voorstellen aan jullie. Mijn naam is Paulien, 23 jaar en samen met mijn vriend hebben we een prachtige dochter. Werken met kinderen is altijd een droom geweest van mij, na dat ik de opleiding sport en bewegen heb afgerond is het nu tijd om mijn droom waar te gaan maken. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik deze kans krijg bij het fonkelbeertje en ik sta te poppelen om jullie allemaal te ontmoeten, hopelijk tot snel!

Paulien

Locatie FonkelbeerTje
BSO

HI! Ik ben Pieter Puts, 19 jaar oud en kersvers afgestudeerd van het ROC Sport en Bewegen op niveau 4. Voordat ik hier bij de organisatie kwam werken heb ik van augustus 2019 - februari 2022 lesgegeven aan de basisscholen OBS de Fonkel en Daltonschool Helen Parkhurst. Gymmen, geweldig als je het aan mij vraagt. Om het te doen als te geven. Naast werkend lid bij de kinderopvang organisatie de Teddybeer ben ik 5 jaar selectietrainer bij SC 't Zand.

Claudia

Locatie FonkelbeerTje
All-round

Hoi ik ben Claudia. Samen met mijn man en 3 kinderen woon ik in Tilburg. Ik ben 13 jaar onderwijsassistent geweest. Daarna ben ik 2 jaar thuis geweest om te genieten van mijn kinderen. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging, met kinderen werken vind ik geweldig! Hopelijk tot snel.

Kiki

Locatie FonkelbeerTje
All-round

Mijn naam is Kiki en ik woon samen met mijn vriend in het hartje van Tilburg. Ik ben in de lente van 2021 geslaagd voor mijn opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik heb mijn stage bij Kinderopvang De Teddybeer gevolgd en ben nu doorgegroeid naar pedagogisch medewerker. Mijn passie heeft altijd al bij kinderen gelegen en de ontwikkeling die kinderen maken. Daarom vind ik het super leuk dat ik van deze passie nu mijn werk kan maken. In mijn vrije tijd ga ik graag op avontuur en wereld verkennen!

Laura

Locatie FonkelbeerTje
All-round

Hoi, ik ben Laura en ik woon in het centrum van Tilburg. Vanaf kinds af aan wist ik al dat ik met kinderen wilde werken. Het uitdagen en zien groeien van kinderen geeft mij veel waardering! Ik ben werkzaam op het Fonkelbeertje. Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust!

Lisa

Locatie FonkelbeerTje
All-round

Ik ben Lisa, woon zelf in de Reeshof en sinds september 2022 werkzaam bij de Koalabeertjes en de BSO. De opleiding pedagogisch medewerker heb ik succesvol afgerond. En nu ga ik met veel plezier aan de slag bij Fonkelbeertje! Ik vind het leuk om de kinderen spelenderwijs iets te leren. En ze een thuisgevoel te geven. Ik kijk ernaar uit om jullie te leren kennen!

Santi

Locatie FonkelbeerTje
All-round

Mijn naam is Santi, Ik heb onlangs mijn opleiding als Onderwijsassistente afgerond. Tijdens mijn opleiding ben ik er achter gekomen dat ik graag op een kinderopvang wilde werken. Nu ben ik sinds augustus met veel plezier werkzaam bij kinderopvang De Teddybeer. Ik vind het mooi om kinderen te stimuleren in hun ontwikkelingen en ze elke keer weer te zien groeien. Heb je vragen voor mij? Stel ze dan gerust!

Johan

Johan

Bestuurder en directeur

Mijn naam is Johan en sinds 2008 fulltime bestuurder en directeur van Kinderopvang De Teddybeer.
Ik ben eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling en toetsing van het beleid, de bedrijfsprocessen en de positie van Kinderopvang De Teddybeer BV in de regio. Mijn portefeuille bestaat uit aansturing ondersteunende diensten, procesmanagement, changemanagement, HRM, wet & regelgeving, klachtenregeling, financieel management en netwerken.

Dagelijks werken we met elkaar aan de ontwikkeling van kinderen, de relatie met ouders en met samenwerkingspartners zoals scholen, sport- en culturele instellingen en de gemeentelijke overheid. Spelen, leren en groeien, dat is waar we samen voor gaan!

volgt

Locatiemanager KC Tuindorp

Volgt

Thomas

Locatiemanager DuimelijnTje, StadsbeerTje en FonkelbeerTje / Manager beleid & kwaliteit

Mijn naam is Thomas. Ik werk als locatiemanager & manager beleid & kwaliteit voor Kinderopvang De Teddybeer. Als locatiemanager draag ik samen met het team van pedagogisch medewerkers zorg voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen op KDV & BSO StadsbeerTje en KDV DuimelijnTje. Hier ben ik o.a. verantwoordelijk voor het implementeren en bewaken van (pedagogisch) beleid. Ook onderhoud ik contacten met schooldirecteuren t.b.v. IKC-vorming. Als manager beleid & kwaliteit ontwikkel en bewaak ik de deskundige uitvoering in de praktijk van het beleid op het gebied van pedagogiek, VVE, veiligheid en gezondheid. Hiertoe maak ik beleidsplannen, werkplannen en borg ik onze interne kwaliteitscyclus. Binnen onze organisatie stuur ik de pedagogisch coaches en de kwaliteits- en aandachtsfunctionaris aan. Tevens geef ik beleidsmatige adviezen aan de directie, om interne en externe procedures m.b.t. beleid, kwaliteit en de uitvoering hiervan, te optimaliseren ten behoeve van een duurzame ontwikkeling.

Steffy

Steffy

Pedagogisch coach

Mijn naam is Steffy en ik ben sinds 2007 werkzaam bij Kinderopvang De Teddybeer. In deze jaren ben ik doorgegroeid tot pedagogisch coach. Ik zorg voor de coaching van de pedagogisch medewerkers op alle locaties. Ik hou van mijn werk omdat het veelzijdig is en samen met ons geweldige team willen wij er voor zorgen dat uw kind in een veilige, geborgen, maar vooral leuke en leerzame omgeving terecht komt!
Suzanne

Suzanne

Pedagogisch coach

Mijn naam is Suzanne en ik ben sinds december 2017 HBO Pedagogisch Coach bij Kinderopvang de Teddybeer. Dat houdt in dat ik de pedagogisch medewerkers op alle locaties ondersteun, mochten zij vragen hebben op pedagogisch vlak. Dat kan van alles zijn, zoals hoe observaties van een kind zo objectief mogelijk in ons digitale kindvolgsysteem kunnen worden vastgelegd. Maar bijvoorbeeld ook hoe ze de speelleeromgeving kunnen aanpassen om bepaald soort spel meer te stimuleren. Verder kijk ik graag met de pedagogisch medewerkers mee hoe zij de talenten in een kind zo goed mogelijk tot hun recht kunnen laten komen en hoe zij het aanbod voor de kinderen zo goed mogelijk aan kunnen laten aansluiten op de verschillende ontwikkelingsniveaus. Deze functie is voor mij een nieuwe uitdaging, die ik met veel plezier aanga. De afgelopen jaren heb ik in de kinderopvang en de zorg ervaring opgedaan. Die ervaring ga ik inzetten bij de Teddybeer.

Miranda

Miranda

Pedagogisch coach

Vanaf 1 januari 2019 werk ik als Pedagogisch Coach op alle locaties van de Teddybeer. Daarnaast werk ik ook een aantal uurtjes per week allround op de VVE- groepen. Ik wil de pedagogisch medewerkers van de Teddybeer inspireren en enthousiasmeren. Als pedagogisch coach functioneer ik als spil tussen het pedagogisch beleid en de uitvoering hiervan. Ik zal de medewerkers van de Teddybeer ondersteuning bieden bij het uitdragen van de pedagogische visie en ze hierin coachen, begeleiden en adviseren. We kijken hierbij samen naar de ontwikkeling van ieder kind. Wat als een kind moeite heeft met wennen op het kinderdagverblijf? Met welke thematische activiteiten kunnen we een waardevolle speel-leeromgeving bieden? Hoe kunnen we hierbij aandacht schenken aan de taalstimulering? Hoe kunnen we de ouderbetrokkenheid vergroten? Allemaal vraagstukken die horen bij het vakgebied van pedagogisch coach. Ik heb een brede ervaring opgedaan in de kinderopvangbranche en hoop hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan de kwaliteitsbevordering binnen de Teddybeer.

Corla

Pedagogisch coach

Mijn naam is Corla en ik werk vanaf april 2022 als pedagogisch coach bij kinderopvang de Teddybeer. Voorheen ben ik in diverse functies binnen onderwijs en kinderopvang werkzaam geweest waarvan de laatste 5 jaar als pedagogisch coach. Wat is er mooier dan te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen zeker gezien onze visie Spelen, Leren, Groeien. De pedagogisch medewerkers/teams die werken met en bijdragen aan de basis voor verdere ontwikkeling van kinderen verdienen daarin alle ondersteuning en aandacht die ik ze wil geven. Belangrijk is het wederzijdse vertrouwen wat we als eerste met elkaar opbouwen. Van hieruit bepalen we samen de coaching- en ondersteuningsbehoefte van de medewerker. Wat heeft de medewerker nodig om het kind in zijn/haar ontwikkeling verder te laten groeien? Samen kijken we naar het niveau en naar alle ontwikkelingsgebieden van het kind. Ik ondersteun, adviseer en stimuleer hierbij de medewerker om ook hem/haar te laten groeien en verder te laten ontwikkelen in zijn/haar functie en als mens. Tevens bevorderen we hiermee de kwaliteit van de locatie. Samen met elkaar werken aan pedagogische kwaliteit in al zijn elementen en daarbij indirect aan de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 13 jaar is een functie die ik met trots zal uitdragen binnen de Teddybeer.

Nicole

Pedagogisch coach

In november 2018 ben ik begonnen met werken bij de Teddybeer op de groep Bruine Beer. Na een aantal jaren met veel plezier op de groep te hebben gewerkt ben ik sinds april 2022 werkzaam als pedagogisch coach voor alle locaties van de Teddybeer. Ik wilde mezelf graag verder ontwikkelen en vind het fijn dat de Teddybeer mij de kans heeft gegeven om door te groeien binnen de organisatie. Als pedagogisch coach fungeer ik als spil tussen het pedagogisch beleid en de uitvoering ervan om zo de pedagogische kwaliteit te waarborgen of te verbeteren. Verder ondersteun en geef ik advies aan de pedagogisch medewerkers op de groep bij ontwikkelings- en opvoedingsvragen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen en een uitdagende speelleeromgeving hebben, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen manier en het geeft mij veel voldoening om ze hierbij te ondersteunen.

Lise

Kindplanning

Mijn naam is Lise, getrouwd, twee dochters en woonachtig in Tilburg. Vanaf 24 augustus 2020 mag ik mij medewerker Kindplanning noemen van deze mooie organisatie. Ik heb een organisatorische en planmatige werkachtergrond. Voor aanmeldingen, planning, wijzigingen, ruilmogelijkheden of andere gerelateerde vragen hierover kan je bij mij terecht. Neem contact met me op dan help ik je graag.

Imke

Kindplanning

Mijn naam is Imke. Samen met mijn man Richard en kinderen Julia en Nils woon ik in Tilburg. Sinds 2017 ben ik werkzaam binnen de kinderopvang en sinds 2019 ook bij kinderopvang de Teddybeer. Samen met mijn collega’s werk ik met veel plezier op de afdeling kind planning. Hier verzorgen we alles rondom de opvang van uw kind; van het plannen van een rondleiding, de inschrijving, de praktische planning en veel meer. Daarnaast ben ik sinds kort vertrouwenspersoon voor de medewerkers van deze mooie organisatie. Heeft u vragen, bel dan gerust!

Janneke

Kindplanning

Hoi, mijn naam is Janneke Simon en ik woon samen met mijn vriend en 2 kinderen in Rijen. Sinds 1 februari 2022 ben ik bij de Teddybeer werkzaam als medewerker Kindplanning. Samen met mijn collega's zorg ik o.a. voor aanmeldingen, planning, wijzigingen en ruilmogelijkheden. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. Neem gerust contact met mij op.

Miranda

Beleidsmedewerker

Mijn naam is Miranda en per 1 februari 2021 start ik als beleidsmedewerker bij Kinderopvang de Teddybeer. Als beleidsmedewerker draag ik bij aan het ontwikkelen, optimaliseren, vertalen en implementeren van (pedagogisch) beleid naar de dagelijkse praktijk. Ik zie er naar uit om in het enthousiaste team aan de slag te gaan. En bij te dragen aan het doel van deze professionele kinderopvang waar kinderen zich kunnen ontplooien tot sociale, creatieve, zelfstandige en kritische individuen.

Evelien

Administratief medewerker

Hallo allemaal, ik ben Evelien uit Bavel en trotse moeder van een dochter en een zoon. Sinds april 2020 ben ik als administratief medewerker werkzaam bij de Teddybeer. Mijn vaste werkdagen zijn maandag, donderdag en vrijdag. Ik houd me bezig met de administratieve cijfers en voor ouders ben ik het aanspreekpunt rondom debiteurenbeheer. In mijn vrije tijd ben ik imker, ik word blij van de bij. Verder houd ik o.a. van fotograferen, (voor)lezen, tuinieren en hardlopen. Ik heb ervoor gekozen om bij De Teddybeer te gaan werken vanwege de positieve energie, de korte lijnen en de humor. Een fijne sfeer is ook belangrijk voor onze jeugd die de toekomst heeft. Ik hoop dat jullie kids middels spelen, leren en groeien uit kunnen groeien tot de beste versie van zichzelf. Graag draag ik mijn steentje bij aan een prettige samenwerking, dus heb je een verzoek of een vraag dan hoor ik het graag!

Romy

Romy

Secretariaat

Mijn naam is Romy, moeder van twee jongens. Ik ben vanaf 1 augustus 2018 bij de Teddybeer werkzaam als secretaresse. Ik ondersteun de directie en de MT-leden. Mijn vaste werkdagen zijn op maandag, dinsdag en donderdag. Ik heb ervoor gekozen om bij de Teddybeer te werken vanwege de laagdrempelige en informele omgeving.

Jolanda

Jolanda

Algemeen medewerker

Mijn naam is Jolanda en ik ben sinds juli 2016 werkzaam bij Kinderopvang De Teddybeer als algemeen medewerker. Ik werk in de ochtend op maandag t/m donderdag. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verzorgen van het fruit en de lunch op alle groepen. Daarnaast zorg ik ervoor dat de was weer zo snel mogelijk in de kast ligt, de boodschappen zijn opgeruimd en dat alles netjes blijft zodat de pedagogisch medewerkers zich alleen maar om de kinderen hoeven te bekommeren.

Zahya

Algemeen medewerker

Via deze weg wil ik mij graag aan jullie voorstellen. Ik ben Zahya Ambari en zal op maandag, woensdag en donderdag in de ochtenden aanwezig zijn, als Algemeen medewerkster op de locatie FonkelbeerTje. Ik woon in Tilburg en ben moeder van 3 jongens. Naast mijn stoere gezinsleven hou ik ook veel van koken, wandelen, zingen en sporten. Mijn passie gaat uit naar de samenwerking met jongen kinderen. Ik ben altijd beschikbaar voor vragen en hoop jullie allemaal een keer te mogen ontmoeten. Een gezonde groet van mij

Diana

Algemeen medewerker

Mijn naam is Diana, en ben sinds mei 2022 werkzaam bij Kinderopvang Stadsbeertje en Kinderopvang Duimelijntje als algemeen medewerker. Op maandagochtend werk ik op Kinderopvang Duimelijntje, maandagmiddag en van dinsdag tot en met vrijdag de ochtenden op Kinderopvang Stadsbeertje. Ik ondersteun het team pedagogische medewerkers door werkzaamheden als het bestellen en opruimen van de boodschappen, de was, huishoudelijke taken enz. zodat de pedagogische medewerkers hun aandacht op de kinderen kunnen vestigen.

Natasja

Algemeen medewerker

Mijn naam is Natasja. Ik ben getrouwd en wij hebben 2 inmiddels volwassen dochters. Wij wonen in de Reeshof. Ik ben werkzaam vanaf november 2022 als algemeen medewerker op locaties De Teddybeer, DuimelijnTje en Het FonkelbeerTje. Ik vind het leuk om in een omgeving te werken waar er altijd wel wat te doen is en dan zeker met kinderen in de buurt. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, wandelen met de hond, naar de sauna en lezen.

Tim

Medewerker technische dienst

Hoi, Ik ben Tim en werk als klusjesman bij de Teddybeer. Ik hou van klussen dus deze job is op mijn lijf geschreven. Je ziet me vast een keer rondrijden in de klusbus.

Joost

Medewerker technische dienst

Hallo, ik ben Joost, en ik woon sinds twee jaar weer in mijn geboortestad Tilburg. Ik heb 35 jaar in allerlei functies gewerkt. Bijvoorbeeld als scheepsbouwer, architectonisch vormgever, meubelmaker, projectmanager en bouwer in vier verschillende landen. Sinds begin mei bij de Technische Dienst als meewerkend coördinator. Ik heb het erg naar mijn zin in mijn nieuwe functie. Het combineert veel van mijn ervaringen en de zelfstandigheid van deze job ligt me enorm. Werken in deze kinderrijke omgeving geeft me ook veel plezier.

Volg ons!


Wij houden je op de hoogte van ons laatste nieuws en activiteiten!