Johan

Johan

Bestuurder en directeur

Mijn naam is Johan en sinds 2008 fulltime bestuurder en directeur van Kinderopvang De Teddybeer. 
Ik ben eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling en toetsing van het beleid, de bedrijfsprocessen en de positie van Kinderopvang De Teddybeer BV in de regio. Mijn portefeuille bestaat uit aansturing ondersteunende diensten, procesmanagement, changemanagement, HRM, wet & regelgeving, klachtenregeling, financieel management en netwerken.  

Dagelijks werken we met elkaar aan de ontwikkeling van kinderen, de relatie met ouders en met samenwerkingspartners zoals scholen, sport- en culturele instellingen en de gemeentelijke overheid. Spelen, leren en groeien, dat is waar we samen voor gaan!
Steffy

Steffy

Locatiemanager Teddybeer

Mijn naam is Steffy en ik ben sinds 2007 werkzaam bij Kinderopvang De Teddybeer. In deze jaren ben ik doorgegroeid tot locatiemanager en ik heb hiervoor ook mijn bachelor mogen behalen. Ik zorg voor de aansturing van de pedagogisch medewerkers op locatie De Teddybeer en de IKC-vorming  met de basisschool. Ik hou van mijn werk omdat het veelzijdig is en samen met ons geweldige team willen wij er voor zorgen dat uw kind in een veilige, geborgen, maar vooral leuke en leerzame omgeving terecht komt!
Thomas

Thomas

Locatiemanager DuimelijnTje en StadsbeerTje / VVE Coördinator

Mijn naam is Thomas. Ik werk als locatiemanager & VVE-coördinator voor Kinderopvang De Teddybeer. Als locatiemanager draag ik samen met het team van pedagogisch medewerkers zorg voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen op KDV & BSO StadsbeerTje en KDV Duimelijntje. Hier ben ik o.a. verantwoordelijk voor het implementeren en bewaken van (pedagogisch) beleid. Ook onderhoud ik contacten met schooldirecteuren t.b.v. IKC-vorming.

Als coördinator voor- en vroegschoolse educatie (VVE) ontwikkel en bewaak ik de deskundige uitvoering van de VVE-programma’s en het pedagogisch- en algemeen beleid in de praktijk. Hiertoe maak ik pedagogische werkplannen, (VVE) beleid en stuur ik onze pedagogisch coach en pedagogisch medewerkers vakinhoudelijk aan. Ook geef ik beleidsmatige adviezen aan de directie om interne en externe procedures m.b.t. het VVE- en pedagogisch beleid te optimaliseren.

fotovolgtnog

Suzanne

Pedagogisch coach

Mijn naam is Suzanne en ik ben sinds december 2017 HBO Pedagogisch Coach bij Kinderopvang de Teddybeer. Dat houdt in dat ik de pedagogisch medewerkers op alle locaties ondersteun, mochten zij vragen hebben op pedagogisch vlak. Dat kan van alles zijn, zoals hoe observaties van een kind zo objectief mogelijk in ons digitale kindvolgsysteem kunnen worden vastgelegd. Maar bijvoorbeeld ook hoe ze de speelleeromgeving kunnen aanpassen om bepaald soort spel meer te stimuleren. Verder kijk ik graag met de pedagogisch medewerkers mee hoe zij de talenten in een kind zo goed mogelijk tot hun recht kunnen laten komen en hoe zij het aanbod voor de kinderen zo goed mogelijk aan kunnen laten aansluiten op de verschillende ontwikkelingsniveaus. Deze functie is voor mij een nieuwe uitdaging, die ik met veel plezier aanga. De afgelopen jaren heb ik in de kinderopvang en de zorg ervaring opgedaan. Die ervaring ga ik inzetten bij de Teddybeer.

fotovolgtnog

Elma

Kindplanning

Mijn naam is Elma. Ik werk sinds december 2017 parttime als medewerker kindplanning. Voor onder andere aanmeldingen, wijzigingen, ruilingen en andere vragen omtrent de planning kun je bij mij terecht. De informele en levendige omgeving spreken me bij de Teddybeer erg aan. Mocht je iets willen weten of vragen omtrent de planning, mail, bel of loop gerust even binnen.

Ingrid

Ingrid

Kwaliteitsfunctionaris

Ik ben Ingrid en als kwaliteitsfunctionaris werkzaam bij Kinderopvang De Teddybeer. Ik vind kwaliteit zeer belangrijk en heb hiervoor een opleiding kwaliteitsmanagement gedaan.

Als kwaliteitsfunctionaris ben je verantwoordelijk voor de veiligheid, gezondheid en hygiëne in de kinderopvang en de borging hiervan. Ik voer interne audits uit op alle locaties om zo risico’s te verkleinen en eventueel te voorkomen. Tevens ben ik preventiemedewerker waarbij ik zorg voor veilige werksituaties en voorstellen tot verbeteringen aandraag.  Doordat mijn functie erg breed is maakt dat dit werk blijft inspireren en vol enthousiasme mijn werk kan blijven doen.

Renske P

Renske

Administratief medewerker

Mijn naam is Renske en ik ben sinds 2009 werkzaam bij Kinderopvang De Teddybeer als administratief medewerker. Wat mijn werk zo leuk maakt is de diversiteit aan taken. Dit varieert van de boekhouding tot het opstellen van nieuwsbrieven. Voor ouders ben ik het aanspreekpunt rondom debiteurenbeheer. Daarnaast is werken bij de Teddybeer leuk vanwege de fijne collega’s waar ik mee mag samenwerken, er heerst een fijne sfeer.

Verbinding en een goede samenwerking tussen collega’s vind ik erg belangrijk. Hierdoor ben ik bestuurslid van de personeelsvereniging (PV) voor het organiseren van uitjes. Ook ben ik bestuurslid van de personeelsvertegenwoordiging (PVT) waarbij belangen van collega’s worden behartigd. Daarnaast begeleid ik stagiaires van de opleiding (directie)secretaresse.

Farida

Farida

Administratief-secretarieel medewerker

Mijn naam is Farida en ik ben werkzaam als administratief-secretarieel medewerker binnen De Teddybeer. U zult mij op het secretariaat vinden waar ik voornamelijk het MT ondersteun. De Teddybeer is voor mij geen onbekende plek, want hiervoor heb ik een aantal maanden stage gelopen binnen de organisatie. Ik heb hier met veel plezier stage gelopen en weet zeker dat ik hier goed op mijn plek zit.

IngridR

Ingrid

Algemeen medewerker

Mijn naam is Ingrid en ik werk 2 ochtenden bij Kinderopvang de Teddybeer als algemeen medewerker. Hierbij ondersteun ik de pedagogisch medewerkers met diverse, voornamelijk huishoudelijke, taken zoals onder andere het bereiden van het fruit en de lunch voor de kinderen en het wegwerken van de vaat en de was. Het is, mede ook dankzij de leuke collega’s en de vrolijke kinderen, een ontzettend leuke en dankbare job.

Jolanda

Jolanda

Algemeen medewerker

Mijn naam is Jolanda en ik ben sinds juli 2016 werkzaam bij Kinderopvang De Teddybeer als algemeen medewerker op maandag- en woensdagochtend. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verzorgen van het fruit en de lunch op alle groepen. Daarnaast zorg ik ervoor dat de was weer zo snel mogelijk in de kast ligt, de boodschappen zijn opgeruimd en dat alles netjes blijft zodat de pedagogisch medewerkers zich alleen maar om de kinderen hoeven te bekommeren.

fotovolgtnog

Ad

Medewerker technische dienst

Mijn naam is Ad en ik ben werkzaam als medewerker technische dienst. De werkzaamheden zijn heel divers met als doel dat alles veilig blijft binnen alle locaties van Kinderopvang De Teddybeer. Ik ben getrouwd en wij hebben twee kinderen, een zoon en een dochter. Ook zijn wij opa en oma van onze kleindochter.

Patricia B

Patricia

Locatie Teddybeer
Groep Balou

Ik ben Patricia en woon samen met mijn partner en kinderen in Goirle. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin en vrienden. Zwemmen, wandelen, fietsen en fraubelen. 

Op onze babygroep Balou verzorg ik dan ook de raamschilderingen. ik werk er met veel liefde en plezier. Iedere dag geniet ik ervan om de baby's te zien groeien in hun ontwikkeling en vind ik het bijzonder om alles van zo dichtbij mee te mogen maken.

Lieke

Lieke

Locatie Teddybeer
Groep Balou

Ik ben Lieke en ik werk sinds 2007 bij Kinderopvang De Teddybeer. Ik doe dit werk met veel liefde en plezier. Ik ben zelf ook moeder en weet maar al te goed hoe belangrijk en liefdevol je kindje is. Je kostbaarste bezit breng je weg en ik geef graag het vertrouwen om voor jullie kindje te zorgen. Ik kan nu al niet wachten om jullie en je kindje te ontmoeten! 

Shiraldin

Shiraldin

Locatie Teddybeer
Groep Balou

Ik ben Shiraldin en ik werk al een tijdje bij de Teddybeer en sta op de groep genaamd Balou. Ik heb het erg naar mijn zin en ik vind het heerlijk om met de kindjes te knuffelen. Ik zie de kinderen groeien en maak elke ontwikkeling mee. Elke dag maak ik weer iets anders mee. Ik leer elke keer weer van de kinderen en dat vind ik echt heel mooi. Heeft u vragen, stel ze gerust.

Darcy

Darcy

Locatie Teddybeer
Groep Gummieberen

Hallo, ik ben Darcy en woon samen met mijn man en twee kinderen in Tilburg.

Ik ben sinds 2011 werkzaam bij de Teddybeer. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken en ze in hun ontwikkeling te zien groeien. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met mijn gezin en onze honden. Wil je meer van mij weten, dan hoor ik dit graag.

Iona

Ilona

Locatie Teddybeer
Groep Gummieberen

Ik ben Ilona en werk 3 dagen per week op de groep 'Gummieberen''. Ik vind het leuk om de kinderen dingen te leren en om met ze bezig te zijn. Je krijgt er zoveel voor terug! Daarnaast ben ik ook nog BHV-er bij de Teddybeer.

 

Joyce M

Joyce

Locatie Teddybeer
Groep Gummieberen

Mijn naam is Joyce en ik ben sinds 2007 werkzaam in de kinderopvang. Met mijn diploma onderwijsassistente ben ik per toeval in de kinderopvang terecht gekomen. Dit bleek de beste beslissing die ik kon maken. Vanaf dag 1 heb ik me als een vis in het water gevoeld. Het is én blijft bijzonder om alle kinderen op hun eigen manier te zien ontwikkelen en dat ik ze mag helpen om "de wereld" en hun eigen vaardigheden te ontdekken.

In mijn privé leven kies ik er zelf ook voor om die grote wereld verder te ontdekken, dat door middel van reizen en nieuwe dingen uitproberen, het liefst met fijne mensen om mij heen. Jong of "oud", wij blijven allemaal groeien. Heb je vragen of wil je nog meer van me weten?

Kom binnen en vraag het mij gerust, de deur staat altijd open bij de Gummieberen!

Kelly

Kelly

Locatie Teddybeer
Groep Bruine beer

Hoi ik ben Kelly. Ik sta op de groep Bruine beer. Ik heb voor dit werk gekozen omdat ik het leuk vind om met kinderen te werken. Het kind zien ontwikkelen en groeien naar een eigen ik. Het helpen bij het leren van de dagelijkse activiteiten. De ontwikkeling te stimuleren met behulp van spel. Geen een dag is het zelfde. 

Anouk

Anouk

Locatie Teddybeer
Groep Winnie de Poeh

Mijn naam is Anouk, ik ben werkzaam bij de Teddybeer sinds 2014 en werk meerdere dagen bij Winnie de Poeh. Dit doe ik met heel veel plezier en geniet van het spelen met de kinderen, ze dingen te leren en ze te zien groeien. Ik hoop op een fijne samenwerking en tot snel! 

Claudia

Claudia

Locatie Teddybeer
Groep Winnie de Poeh

Mijn naam is Claudia en ben pedagogisch medewerker bij Winnie de Poeh.

Jong kinderen spelenderwijs uitdagen zodat ze zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen vind ik een hele mooie uitdaging. Vaak gaat dit ook gepaard met een flinke dosis pret.

Danielle

Danielle

Locatie Teddybeer
Groep Winnie de Poeh

Ik ben Danielle. Ik woon samen met mijn vriend en kinderen in Tilburg. Ik werk sinds september 2008 bij De Teddybeer en daarvoor ben ik ook 8 jaar werkzaam geweest bij een andere kinderopvang-organisatie. Op mijn vrije dagen werk ik nog als vrijwilligster op een peuterspeelzaal en ben ik een actief lid van de OR op de school van mijn kinderen. Al vanaf dat ik zelf kind was, heb ik de wens om met kinderen te werken. Het geeft me veel voldoening om voor kindjes te zorgen en ze een fijne dag te bezorgen als hun ouders aan het werk zijn. Het mooiste werk wat er is! Tot ziens op de groep of in de wandelgangen!

Natasja

Natasja

Locatie Teddybeer
Groep Paddington

Hallo, mijn naam is Natasja. Ik woon in Tilburg en ik heb kinderen.

Na een aantal jaren als leerkracht in het onderwijs te hebben gewerkt, ben ik al enige tijd werkzaam bij De Teddybeer op de Paddington groep (3-6 jarigen)

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en vertrouwd voelen. Wanneer dat zo is, kan een kind zich optimaal ontwikkelen. Ik vind het erg leuk om spelenderwijs de kinderen voor te bereiden op de basisschool.

 

Mirthy

Mirthy

Locatie Teddybeer
Groep Paddington

Ik ben Mirthy. Ik werk sinds 2015 met veel plezier bij De Teddybeer. Wat het werken met kinderen voor mij zo bijzonder maakt, is dat ieder kind uniek is!

Hopelijk tot snel! 

 

 

 

fotovolgtnog

Karin

Locatie Teddybeer
Groep Paddington

Hallo allemaal, ik ben Karin. Ik werk al meer dan tien jaar in de kinderopvang. Sinds juli 2017 ben ik werkzaam bij de Teddybeer. Het kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van ieder kind geeft mij elke dag weer voldoening. Daarnaast vind ik het erg belangrijk om voor zowel de kinderen als ouders een vertrouwde plek te creëren. Ik ben zelf de trotse moeder van Levi. In mijn vrije tijd ga ik graag iets leuks doen met mijn gezin.

Mark

Mark

Locatie Teddybeer
BSO

Mijn naam is Mark. Ik ben werkzaam op de BSO De Teddybeer. Ik ben 5 dagen in de week aanwezig en ben daar verantwoordelijk voor de sportactiviteiten en Kidsafety op de BSO. Als extra taken ben ik verantwoordelijk voor het taxirooster en ben ik lid van de PVT.

Ik heb mijn opleiding Cios Sport en Bewegen afgerond, waarna ik heb gewerkt als fitnessinstructeur, zwemdocent, groepslesdocent en verantwoordelijk voor de buitensport waaronder kinderfeestjes.

Het leuke aan het geven van sportactiviteiten en Kidsafety vind ik dat ik mijn kennis over kan dragen om kinderen sportief en veilig in de grote wereld in te kunnen sturen. Buiten de sport draai ik ook de groep mee. Het leuke daaraan is het mee te kunnen gaan in de belevingswereld van een kind en die te stimuleren.

Sharon

Sharon

Locatie Teddybeer
BSO

Mijn naam is Sharon en ik ben werkzaam bij BSO De Teddybeer, 4 middagen per week.

Het werken met kinderen vind ik zo leuk omdat elk kind speciaal en anders is op zijn/haar manier. Ook is iedere dag anders en dat maakt het werken met kinderen zo leuk. Goed contact met de ouders/verzorgers vind ik erg belangrijk, dus heeft u vragen dan stel ze gerust.

 

Chantal

Chantal

Locatie Teddybeer
BSO

Ik ben Chantal. Sinds 2014 werk ik bij De Teddybeer. Voordat ik hier kwam werken, heb ik les gegeven op verschillende basisscholen. Hier heb ik veel ervaring op gedaan in het werken met kinderen en in de ontwikkeling van kinderen. Vanaf 2016 ben ik één van de vaste pedagogisch medewerkers bij BSO De Teddybeer. Ik vind het erg leuk om hier te werken, omdat ik nu met kinderen werk van 4 tot 12 jaar. En omdat de activiteiten met de kinderen uiteenlopen van het spelen van bordspellen, tot figuurzagen en van spelen in de poppenhoek tot sportactiviteiten, zorgt dit ervoor dat het werk erg veelzijdig is.

Vanaf oktober 2016 geef ik ook huiswerkbegeleiding bij de BSO, waarbij ik mijn ervaring en kennis uit het onderwijs goed in kan zetten. Om de samenwerking met basisschool De Sporckt te bevorderen, werk ik voor de huiswerkbegeleiding samen met de leerkrachten van de school. Zo blijf ik op de hoogte van hun werkwijze, waardoor ik de kinderen op dezelfde wijze met hun huiswerk kan helpen.

Naast het werk bij de BSO, blijf ik tijdens de pauzes van de kleuterklassen van basisschool De Sporckt over.

Al met al dus veelzijdig werk, waarbij je heel veel liefde van de kinderen krijgt en waarbij geen dag hetzelfde is. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust.

 

Jolinda

Jolinda

Locatie Teddybeer
BSO

Ik ben Jolinda en ik heb een partner en kinderen. Ik ben werkzaam bij BSO De Teddybeer, maar je kunt mij ook ’s ochtends bij de opvang tegenkomen.

Ik vind het ontzettend leuk om met kinderen te werken omdat het altijd een uitdaging is en elke dag anders, we maken de mooiste kunstwerken en hebben veel plezier! Kom eens gezellig kijken en proef de fijne sfeer. Als u mij wat persoonlijk wilt vragen mag dat altijd!

Agnesa

Agnesa

Locatie Teddybeer
BSO

Mijn naam is Agnesa. Ik woon in Tilburg samen met mijn ouders en mijn zusje. Sinds 2016 ben ik werkzaam als invalskracht bij KDV De Teddybeer. Ik ben dol op kinderen en breng mijn dag het liefst heel de dag door samen met kinderen. In mijn vrije tijd shop ik veel met mijn vriendinnen en speel ik graag samen met mijn lieve neefje. Mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust!

 

 

 

Marisa

Marisa

Locatie DuimelijnTje
Groep baby's

Ik ben Marisa. Ik heb zelf een zoon en een dochter. Ik werk al sinds 1994 bij DuimelijnTje.
Ik werk voornamelijk op de babygroep (0-2jaar). Ik vind het leuk om bij te mogen dragen aan de ontwikkeling van de kinderen, die vooral bij deze leeftijd heel snel gaat.
Heb je nog vragen stel ze gerust.

 

Kim K

Kim

Locatie DuimelijnTje
Groep baby's

Mijn naam is Kim. Ik ben getrouwd en moeder van een dochter en een zoon.

Sinds 2002 ben ik werkzaam in de kinderopvang. Daarnaast heb ik ook in het basisonderwijs gewerkt, als groepsleerkracht en remedial teacher.

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en heb daarom de opleiding Master SEN gevolgd. Daardoor kan ik kinderen op verschillende manieren begeleiden. Ik werk graag met kinderen en vind het fijn dat ik een steentje bij kan dragen aan hun persoonlijke ontwikkeling, in hun eigen tempo. Met veel plezier werk ik bij de Teddybeer. Heeft u nog vragen, stel ze gerust!

Kim L

Kim

Locatie DuimelijnTje
Groep peuters

Mijn naam is Kim en ik ben werkzaam op locatie DuimelijnTje op de peutergroep. Elke dag geniet ik weer van het werken met kinderen, omdat mijn werk wordt beloond met een brede glimlach wanneer de kinderen de deur in en uit stappen. 

 

Nikki

Nikki

Locatie DuimelijnTje
Groep peuters

Mijn naam is Nikki en ik woon in Tilburg. Ik heb veel plezier in het werken met kinderen en ben in 2016 met mijn Pedagogisch medewerker niveau 3 diploma op zak begonnen bij Kinderopvang De Teddybeer. Ik vind het heerlijk om elke dag te mogen doen wat ik leuk vind: samen met leuke collega’s, de kinderen een veilige, vertrouwde omgeving bieden en een bijdrage te mogen leveren aan hun ontwikkeling. Mochten jullie nog vragen hebben, ik hoor het graag! 

  

Patricia N

Patricia

Locatie StadsbeerTje
Groep Pipeloentjes

Mijn naam is Patricia. De reden dat ik in de kinderopvang ben gaan werken is dat ik kinderen erg leuk vind. Met ze knuffelen, lachen en gek doen maakt dat ik met een goed gevoel aan het einde van de dag naar huis ga. Daarnaast vind ik het erg leuk om kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling, ze een vertrouwd gevoel te geven en ze te stimuleren zodat ze met een fijn gevoel kunnen leren en groeien. Het is leuk te zien dat kinderen steeds een stapje verder en wijzer worden.

 

Steffanie

Steffanie

Locatie StadsbeerTje
Groep Pipeloentjes

Mijn naam is Steffanie. Ik werk met veel plezier op locatie StadsbeerTje, groep Pipeloentjes. Ik wil kinderen graag een plek van vertrouwen en veiligheid bieden, waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen tot vrolijke en gelukkige peuters. Het werken met kinderen geeft wederzijdse energie, liefde en waardering waardoor ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga.

 

 

Manita

Manita

Locatie StadsbeerTje
Groep Booboo

Mijn naam is Manita en samen met mijn gezin woon ik in Tilburg.

Bij de Teddybeer loop ik al heel wat jaartjes rond en werk ik elke dag met veel plezier.

Het leukste aan mijn vak is de uitdaging! Kinderen zijn zo lekker onbevangen en zorgen dagelijks voor veel afwisseling. Maar ook krijg je veel liefde van ze. En om ze steeds weer te mogen ondersteunen naar de volgende stap in hun ontwikkeling maakt voor mij de uitdaging compleet. Het is mooi en dankbaar werk.

Brigitte

Brigitte

Locatie StadsbeerTje
Groep Booboo

Mijn naam is Brigitte en ik ben al heel wat jaartjes werkzaam in de kinderopvang.

Samen met mijn collega's ben ik het vaste gezicht van de groep Booboo op locatie het StadsbeerTje.

Mijn vrije tijd breng ik graag met mijn gezin door. Het werken met kinderen doe ik met liefde en plezier. Hopelijk tot snel! 

 

 

Purdey

Purdey

Locatie StadsbeerTje
Groep Booboo

Ik ben Purdey. Sinds 2008 werkzaam bij De Teddybeer. Ik werk graag met kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 4 jaar. De groei en ontwikkeling van de kinderen is iets wat mij interesseert. Spelenderwijs de kinderen stimuleren in hun ontwikkeling en ze zo zien groeien vind ik leuk.

 

Joyce H

Joyce

Locatie StadsbeerTje
Groep Yogi

Mijn naam is Joyce en ik ben sinds 2007 werkzaam in de kinderopvang. Ik werk met veel plezier in de kinderopvang omdat ik het fijn vind om kinderen een veilige en betrouwbare omgeving te bieden, waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ook vind ik het contact met de ouders erg belangrijk. Ik vind het erg fijn dat we werken met verticale groepen. Zo is er tijd om te knuffelen met de baby's maar is er ook tijd om activiteiten te doen met de peuters. Dit spreekt mij erg aan.

Kelly H

Kelly

Locatie StadsbeerTje
Groep Yogi

Mijn naam is Kelly, sinds februari 2016 ben ik werkzaam bij De Teddybeer.

Kinderen een aantal jaren zien opgroeien, helpen en stimuleren in hun ontwikkeling was voor mij de uitdaging. Ik heb de opleiding als pedagogisch medewerker afgerond in 2015. Tijdens deze opleiding heb ik veel geleerd over de ontwikkeling van kinderen.

Ik geniet erg van mijn werk. Elke dag en bij elke leeftijdsgroep probeer ik om het voor elk kind een fijne dag te laten zijn. 

Lisa

Lisa

Locatie StadsbeerTje
BSO

Mijn naam is Lisa en ik woon in Tilburg. Als heel wat jaartjes loop ik mee bij De Teddybeer, van driejaar stage, tot invalskracht en nu vaste leidster bij BSO van het StadsbeerTje. Met kinderen werken vind ik ontzettend leuk. Het is uitdagend werk en je krijgt er heel veel voor terug. Ik zie ze groeien en ontwikkelen en dat vind ik super om te zien. Mocht u nog vragen hebben, stel ze dan gerust!

  

fotovolgtnog

Tamara

Locatie FonkelbeerTje
Groep Pandabeertjes

Hallo! Ik ben Tamara en ik woon met mijn man en onze 3 kids in Tilburg. Ik werk heel erg graag met kinderen en vind het belangrijk om ze een veilige omgeving te bieden. Als het kind zich veilig voelt, kan het zich beter ontplooiien en ontwikkelen. Dat probeer ik dan ook te stimuleren. Het blijft mooi om te zien hoe dat kleine baby'tje dat de eerste keer binnen wordt gedragen, ontplooit tot een mooi eigen individu dat helemaal klaar is voor de basisschool. En hoe bijzonder is het dan dat ik daar ook iets aan bij heb mogen dragen.

 

 

fotovolgtnog

Anke

Locatie FonkelbeerTje
Groep Pandabeertjes

Mijn naam is Anke en ik woon in Tilburg. In 2014 heb ik mijn diploma behaald. Sinds januari 2018 ben ik werkzaam op locatie FonkelbeerTje. Wat vind ik zo leuk aan mijn werk? Ieder kind is uniek, waardoor geen enkele dag hetzelfde is. Het is geweldig om van ieder kind de ontwikkeling te zien groeien.

 

 

Carla

Carla

VSO en Invalpool
All-round

Mijn naam is Carla en ik ben sinds 2007 ben werkzaam in de kinderopvang. Ik vind het super om er iedere dag weer een leuke leerzame dag van te maken door de kinderen uit te dagen, te laten leren en te ontwikkelen, de mooie momenten die te zien zijn tijdens het leren en het ontwikkelen. Ook geef ik zwemles aan kinderen. Ik vind het belangrijk dat ook hier kinderen plezier hebben en dat ze daardoor ook meteen dingen leren en zich ontwikkelen. Mocht je nog vragen hebben stel ze dan gerust. 

 

Danine

Danine

Invalpool
All-round

Mijn naam is Danine, u kunt mij op alle locaties tegenkomen. Ik vind het geweldig om met kinderen te werken, zonder dat ik het door heb raken de kinderen mij en maken zo heel mijn dag! Ook vind ik de ontwikkelingen die ze door maken heel interessant.  Heeft u vragen? Stel ze gerust. 

Pauline

Pauline

Invalpool
All-round

Mijn naam is Pauline. Ik woon samen in Tilburg en ben trotse moeder van een zoon en een dochter. Sinds juni 2017 ben ik werkzaam als invalkracht bij KDV De Teddybeer. Hetgeen wat ik leuk vind aan de kinderopvang is het feit dat geen dag hetzelfde is en ik het fijn vind om de kinderen een vertrouwde en veilige omgeving te bieden, waarin zij zich goed kunnen ontwikkelen. Mocht u nog vragen hebben, stel ze dan gerust!

 

 

 

Sabine

Sabine

Invalpool
All-round

Hallo mijn naam is Sabine, sinds 2017 ben ik werkzaam als invalskracht bij Kinderopvang De Teddybeer. Iedere dag geniet ik er weer van om met de kinderen te spelen, ze spelenderwijs te stimuleren in hun ontwikkeling en ze te zien opgroeien. Ieder kind is uniek en dat is wat het werken met kinderen zo speciaal maakt. Ook is geen dag hetzelfde en iedere dag brengt weer andere avonturen met zich mee.

Veerle

Veerle

Invalpool
All-round

Mijn naam is Veerle. Sinds juli 2017 ben ik werkzaam als invalkracht bij Kinderopvang de Teddybeer. U kunt mij dus op alle locaties tegenkomen. Ik vind het geweldig om met kinderen te werken. Ik zie de kinderen groeien en ontwikkelen en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Heeft u nog vragen, stel ze gerust!

Loraine

Loraine

Invalpool
All-round

Mijn naam is Loraine, sinds juli 2017 ben ik werkzaam als invalskracht bij de Teddybeer. U kunt mij op alle drie de locaties en alle groepen tegenkomen. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken, want elk kind vind ik bijzonder. Tot snel!

fotovolgtnog

Demi

Invalpool
All-round

Mijn naam is Demi en ik ben sinds december 2017 werkzaam bij de Teddybeer. Ik vind het belangrijk dat een kind zich veilig en op zijn gemak voelt waardoor hij zich ook in zijn vrije tijd verder kan ontplooien. Door me te verplaatsen in de leefwereld van de kinderen kunnen er prachtige wisselwerkingen ontstaan, waarin je elkaar mooi kunt aanvullen. Kinderen zijn mijn passie, en wat is er mooier dan van je passie je werk maken! Ik sta altijd open voor vragen en een goed gesprek. Hopelijk tot snel!

fotovolgtnog

Richelle

Invalpool
All-round

Meer informatie volgt binnenkort.

fotovolgtnog

Michelle

Invalpool
All-round

Graag wil ik me even voorstellen. Ik ben Michelle en ik werk sinds december 2017 bij Kinderopvang de Teddybeer. Vanaf de eerste klas van de middelbare school wist ik al wat ik wilde worden. Ik heb Gespecialiseerd pedagogisch medewerker gestudeerd omdat ik het bijzonder vind hoe kinderen de wereld ontdekken. En hoe mooi en leuk is het als je daar deel van uit mag maken! Ik ben nog steeds ontzettend blij dat ik voor die opleiding heb gekozen. Hopelijk tot snel!

Volg ons!


Wij houden je op de hoogte van ons laatste nieuws en activiteiten!