Kinderopvang De Teddybeer heeft binnen de gemeente Tilburg vier kinderopvang locaties.

Locatie KC Tuindorp

Locatie KC Tuindorp heeft een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang (BSO). Het kinderdagverblijf bestaat uit zes groepen waaronder twee speciale babygroepen en vier peutergroepen met mogelijkheid tot flexibiliteit. De BSO bestaat uit vijf groepen waar diverse activiteiten, gericht op de wensen van kinderen, aan bod komen.

Deze locatie werkt samen met basisschool De Sporckt naar een Integraal Kindcentrum (IKC) toe.

 

 

Locatie DuimelijnTje


Locatie DuimelijnTje heeft een kinderdagverblijf. Het kinderdagverblijf bestaat uit een babygroep en een peutergroep.

Deze locatie is gevestigd in een rijksmonument in de Piushaven van Tilburg en karakteriseert zich door haar kleinschaligheid en huiselijke sfeer.

 

 

Locatie StadsbeerTje

Locatie StadsbeerTje heeft een kinderdagverblijf en BSO. Het kinderdagverblijf bestaat uit drie groepen met mogelijkheid tot flexibiliteit. De BSO bestaat uit één groep waar diverse activiteiten, gericht op de wensen van kinderen, aan bod komen.

Deze locatie is gevestigd in een monumentaal pand in de binnenstad van Tilburg en karakteriseert zich door haar kleinschaligheid en huiselijke sfeer.

 

 

Locatie FonkelbeerTje

Locatie FonkelbeerTje heeft een kinderdagverblijf en BSO. Het kinderdagverblijf bestaat uit twee groepen met mogelijkheid tot flexibiliteit. De BSO bestaat uit één groep waar diverse activiteiten, gericht op de wensen van kinderen, aan bod komen.

Deze locatie werkt samen met basisschool De Fonkel naar een Integraal Kindcentrum (IKC) toe.