Kinderopvang De Teddybeer heeft binnen de gemeente Tilburg vier kinderopvang locaties.

Locatie Teddybeer

Gevel Teddybeer2Onze hoofdlocatie heeft een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang (BSO). Het kinderdagverblijf bestaat uit 6 groepen waaronder speciale babygroepen en 3+ groepen. De BSO bestaat uit 5 groepen waar diverse activiteiten, gericht op de wensen van kinderen, aan bod komen.

Deze locatie werkt samen met basisschool De Sporckt naar een Integraal Kindcentrum (IKC) toe.

 

 

Locatie DuimelijnTje


Gevel DuimelijnTjeLocatie DuimelijnTje heeft een kinderdagverblijf. Het kinderdagverblijf bestaat uit een speciale baby- en peutergroep.

Deze locatie is gevestigd in een rijksmonument in de Piushaven van Tilburg en karakteriseert zich door haar kleinschaligheid en huiselijke sfeer.

 

 

Locatie StadsbeerTje

Gevel StadsbeerTje

Locatie StadsbeerTje heeft een kinderdagverblijf en BSO. Het kinderdagverblijf bestaat uit 3 groepen met mogelijkheid tot flexibiliteit. De BSO bestaat uit één groep waar diverse activiteiten, gericht op de wensen van kinderen, aan bod komen.

Deze locatie is gevestigd in een monumentaal pand in de binnenstad van Tilburg en karakteriseert zich door haar kleinschaligheid en huiselijke sfeer.

 

 

 

Locatie FonkelbeerTje

Gevel FonkelbeerTjeLocatie FonkelbeerTje heeft een kinderdagverblijf en BSO. Het kinderdagverblijf bestaat uit 2 groepen met mogelijkheid tot flexibiliteit. De BSO bestaat uit één groep waar diverse activiteiten, gericht op de wensen van kinderen, aan bod komen.

Deze locatie werkt samen met basisschool De Fonkel naar een Integraal Kindcentrum (IKC) toe.