Teddybeer AppDe Teddybeer App voor ouders!
Kinderopvang De Teddybeer heeft in haar visie opgenomen de ouderbetrokkenheid te vergroten. Onderdeel daarvan is de communicatie met onze ouder(s) / verzorger(s) verder te optimaliseren. Wij willen onze ouder(s) / verzorger(s) een beter beeld geven van wat er zich afspeelt tussen het brengen en het halen van hun kind(eren). Om dit te kunnen realiseren hebben wij een eigen App!

Wij willen voor u als ouder(s) / verzorger(s) 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar zijn. Niet alleen tijdens de openingstijden en niet alleen wanneer bepaalde collega’s aanwezig zijn. Dit kunnen we mogelijk maken met onze nieuwe werkwijze. Via de app kunt u afwezigheden (ziekte, vakantie) van uw kind digitaal doorgeven en kunt u ruildagen aanvragen. U kunt hier foto’s bekijken die op de groep van uw kind gemaakt zijn, het schriftje lezen, berichten van medewerkers of de locatiemanagers lezen en zelf ook berichten sturen en stukjes in het schriftje schrijven. Op het moment dat het ú het beste uitkomt, kunt u lezen hoe uw kind het bij ons heeft gehad.

U kunt deze speciale Ouderportaal App voor uw mobiele telefoon downloaden.
Klik hier voor App Store.
Klik hier voor Google Play.

Het systeem is tevens toeganglijk via een beveiligde pagina via de knop: "Mijn Teddybeer" op onze website. Inloggen is mogelijk nadat u de plaatsingsovereenkomst heeft getekend.

De App onthoudt de gebruikersnaam en het wachtwoord, waardoor u altijd snel toegang heeft tot de laatste foto’s, berichten en stukjes in het schriftje.

Veiligheid centraal
Alle communicatie vindt plaats in een veilige en afgeschermde omgeving om informatie met ouder(s) / verzorger(s) te delen. Bij de ontwikkeling zijn hoge eisen gesteld aan de beveiliging. Hierdoor bepalen we als organisatie zelf welke ouders en medewerkers toegang hebben tot welke informatie. Daarnaast worden alle gegevens beveiligd opgeslagen.

Het persoonlijk contact met u als ouder(s) / verzorger(s) is en blijft het allerbelangrijkste. De App vervangt op geen enkele manier het persoonlijk contact. Er komen enkel contactmomenten bij.

Rondleiding

Het is altijd mogelijk om een rondleiding te krijgen op een locatie naar keuze.
Tijdens de rondleiding krijgt u alle relevante informatie en bent u in de gelegenheid vragen te stellen. Neem gerust contact met ons op!
013 - 577 4988

Volg ons!


Wij houden je op de hoogte van ons laatste nieuws en activiteiten!