SOfTwex

Kids SafetyKidssafety1Kinderopvang De Teddyveer vindt het belangrijk dat kinderen zich in verschillende situaties weerbaar kunnen opstellen. Daarom zijn wij vanaf 13 april gestart met het weerbaarheidsprogramma van Kidsafety. Zij hebben onze medewerker van de BSO een intense training gegeven.

Lees meer...

Opbrengst sponsorloopsponsorloop2Op donderdag 2 april jl. was de uitreiking van de cheque van de opbrengst van de sponsorloop. Tijdens de paasviering van de Sporckt werd deze cheque uitgereikt. De Teddybeer en de Sporckt hebben samen 6755,44 euro opgehaald!
Bedankt sponsoren!

Sponsorloop vrijdag 13 maart 2015sponsorloopOok dit jaar zetten de kinderen en leerkrachten van BS De Sporckt en de kinderen en medewerkers van Kinderopvang De Teddybeer zich weer in voor een goed doel. Deze keer is de keuze gevallen op de Stichting Leergeld Tilburg.

Stichting Leergeld Tilburg is een vrijwilligersorganisatie, die zich richt op kinderen tussen de 4 en 18 jaar uit gezinnen met een laag besteedbaar inkomen. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten om te voorkomen dat zij op sociaal vlak buitengesloten worden. Dit doet Leergeld door materiële of financiële ondersteuning te bieden.

Lees meer...

Gym met Puk 

gym lana SmallDe juffen hadden een leuke verrassing voor de kinderen. Na het tussendoortje met thee mochten we onze schoenen en jassen aan doen. Ooooooow wat spannend! Wat gaan we doen?? Puk kreeg ook zijn jas aan en daar gingen we op pad…..  We hoefden maar een klein stukje te lopen. We gingen namelijk naar de overkant van onze eigen groep, naar de Sporckt. Onze jassen en schoenen deden we uit en toen ging de deur open. Jaaaaaaaaa, we zijn in de gymzaal. Eerst gingen we Puk zoeken door het rode draadje te volgen. We moesten springen, klimmen, over de balk, onder de balk, er tussendoor. En, ja hoor daar was Puk! Toen alle kindjes geweest het rode draadje gevolgd hadden,  mochten we zelf gaan klimmen en klauteren in de gymzaal. Zelf ontdekken en samen met de juffen onze grenzen verleggen. Wat was dat leuk!! We kunnen niet wachten tot we weer gaan!!

Lees meer...