SOfTwex

Uitreiking certificatenVVE wethouderWoensdag 8 juli 2015 vond de officiële uitreiking plaats van de certificaten Uk&Puk. De pedagogisch medewerkers van De Teddybeer hebben het afgelopen jaar deelgenomen aan een scholingsprogramma verzorgt door Fontys Fydes. Met trots kunnen wij u vertellen dat alle deelnemers geslaagd zijn. Een knappe prestatie! En niemand minder dan onze eigen Shiraldin heeft het cerificaat symbolisch uitgereikt gekregen door de wethouder van onderwijs en jeugd Marcelle Hendrickx.

Lees meer...

MoestuintjesAH potjes1Een paar maanden geleden kon je moestuintjes sparen bij de Albert Heijn. Samen met de juffen hebben wij de zaadjes geplant. Elke dag kregen de plantjes water en ja hoor bij sommige zagen we al snel iets groeien. We hebben met liefde voor onze plantjes gezorgd en zagen ze elke keer weer een beetje groter en groter worden. Toen was het tijd om ze in een grotere pot over te potten. Daarmee mochten we helpen. Bah, daar krijg je vieze vingers van!! “Maar dat is niet erg,” zeggen de juffen “Als we klaar zijn, gaan we onze handjes wassen.” Nu zijn het al hele grote planten en hebben we er al een paar opgegeten. De sla en de radijsjes hebben we al geproefd. De worteltjes zijn bijna klaar en voor de rest moeten we nog even geduld hebben. Ondertussen blijven we goed zorgen voor deze plantjes!

Kids SafetyKidssafety1Kinderopvang De Teddyveer vindt het belangrijk dat kinderen zich in verschillende situaties weerbaar kunnen opstellen. Daarom zijn wij vanaf 13 april gestart met het weerbaarheidsprogramma van Kidsafety. Zij hebben onze medewerker van de BSO een intense training gegeven.

Lees meer...

Opbrengst sponsorloopsponsorloop2Op donderdag 2 april jl. was de uitreiking van de cheque van de opbrengst van de sponsorloop. Tijdens de paasviering van de Sporckt werd deze cheque uitgereikt. De Teddybeer en de Sporckt hebben samen 6755,44 euro opgehaald!
Bedankt sponsoren!