SOfTwex

Tarieven 2016handen

Kinderopvang De Teddybeer heeft in goed gezamenlijk overleg met de Centrale Oudercommissie de tarieven 2016 besproken. De Centrale Oudercommissie heeft positief advies gegeven op de adviesaanvraag van de directie.
Dit heeft geresulteerd in het volgende besluit.

Lees meer...

Dag van de leidster 2015Collage dag vd leister 2015Donderdag 17 september was het de “Dag van de Leidster'. Wat zijn we weer goed verwend! Locatie DuimelijnTje was mooi versierd en er stonden allerlei cadeautjes voor ons klaar. Van alle ouders kregen we een mand vol lekkers, een dik tijdschrift, een lieve kaart, een verhalen boekje van de kinderen en een speciaal memoryspel met foto's van de leidsters en de kinderen. Vanuit het MT hebben alle leidsters een hele leuke USB-stick gekregen in de vorm van een sleutel, met de passende tekst 'JIJ bent de sleutel tot ons succes!'
Lieve ouders, kinderen en managers:....BEDANKT!

Uitreiking certificatenVVE wethouderWoensdag 8 juli 2015 vond de officiële uitreiking plaats van de certificaten Uk&Puk. De pedagogisch medewerkers van De Teddybeer hebben het afgelopen jaar deelgenomen aan een scholingsprogramma verzorgt door Fontys Fydes. Met trots kunnen wij u vertellen dat alle deelnemers geslaagd zijn. Een knappe prestatie! En niemand minder dan onze eigen Shiraldin heeft het cerificaat symbolisch uitgereikt gekregen door de wethouder van onderwijs en jeugd Marcelle Hendrickx.

Lees meer...

MoestuintjesAH potjes1Een paar maanden geleden kon je moestuintjes sparen bij de Albert Heijn. Samen met de juffen hebben wij de zaadjes geplant. Elke dag kregen de plantjes water en ja hoor bij sommige zagen we al snel iets groeien. We hebben met liefde voor onze plantjes gezorgd en zagen ze elke keer weer een beetje groter en groter worden. Toen was het tijd om ze in een grotere pot over te potten. Daarmee mochten we helpen. Bah, daar krijg je vieze vingers van!! “Maar dat is niet erg,” zeggen de juffen “Als we klaar zijn, gaan we onze handjes wassen.” Nu zijn het al hele grote planten en hebben we er al een paar opgegeten. De sla en de radijsjes hebben we al geproefd. De worteltjes zijn bijna klaar en voor de rest moeten we nog even geduld hebben. Ondertussen blijven we goed zorgen voor deze plantjes!