SOfTwex

Verhuizing hoofdlocatieVerhuizen SmallIn het weekend van 29 en 30 november gaan wij met onze hoofdlocatie verhuizen naar Basisschool De Sporckt, Meerssenstraat 1c Tilburg om daar te gaan samenwerken richting een Integraal Kindcentrum. De juffen zijn al druk bezig met verhuizen. Wij helpen natuurlijk allemaal mee. We hebben ook hele leuke boekjes over verhuizen. Elke dag plakken we een stickertje en tellen zo langzaam af. Stiekem komt het al heel dicht bij. Spannend!

Maandag 1 december wordt onze internetverbinding en telefonie omgezet. Hierdoor zijn wij mogelijk slecht bereikbaar op deze dag.
Voor dringende zaken kunt u ons deze dag bereiken op het mobiele nummer: 06-42116618.

 

StudiedagstudiedagOnze jaarlijkse studiedag vindt dit jaar plaats op woensdag 5 november 2014. Alle locaties zijn deze dag gesloten!

Sportmiddag BSO bij OomsSportooms SmallDonderdagmiddag (19 juni jl.) zijn we met 16 kinderen naar Sportinstituut
Ooms locatie Reeshof gegaan. De kinderen hebben daar verschillende sportlessen gekregen. Aangekomen
bij het sportinstituut werd er eerst wat gegeten en gedronken. Daarna kon de sportmiddag beginnen. Eerst met een mini bootcamp waar iedereen aan mee deed. Daarna werd de groep opgesplitst.

De meiden kregen een les streetdance en de jongens boksles. Wat een lol heeft iedereen gehad. Maar er werd ook serieus meegedaan. De middag was echt een succes!! Bedankt Sportinstituut Ooms voor de uitnodiging.We hebben veel geleerd en een geweldige sportieve middag gehad!

Lees meer...

Hup Holland hupsportdag 1 SmallHeel het WK doen wij gezellig mee. Zo hadden wij afgelopen week een heuse sportdag.

Dresscode was sportief. Zo konden alle kinderen zich vrij bewegen. De activiteiten waren gericht op het WK; spelletjes met een bal stond natuurlijk centraal. De kinderen vonden het prachtig!

Er zaten al wel toptalentjes tussen. De rest van het WK maken we nog prachtige knutselwerkjes en gaan we extra vaak buiten voetballen. En we gaan hard duimen met z’n allen, want we hopen natuurlijk dat Nederland het WK gaat winnen!

Hup Holland hup

Lees meer...