SOfTwex

MoestuintjesAH potjes1Een paar maanden geleden kon je moestuintjes sparen bij de Albert Heijn. Samen met de juffen hebben wij de zaadjes geplant. Elke dag kregen de plantjes water en ja hoor bij sommige zagen we al snel iets groeien. We hebben met liefde voor onze plantjes gezorgd en zagen ze elke keer weer een beetje groter en groter worden. Toen was het tijd om ze in een grotere pot over te potten. Daarmee mochten we helpen. Bah, daar krijg je vieze vingers van!! “Maar dat is niet erg,” zeggen de juffen “Als we klaar zijn, gaan we onze handjes wassen.” Nu zijn het al hele grote planten en hebben we er al een paar opgegeten. De sla en de radijsjes hebben we al geproefd. De worteltjes zijn bijna klaar en voor de rest moeten we nog even geduld hebben. Ondertussen blijven we goed zorgen voor deze plantjes!

Kids SafetyKidssafety1Kinderopvang De Teddyveer vindt het belangrijk dat kinderen zich in verschillende situaties weerbaar kunnen opstellen. Daarom zijn wij vanaf 13 april gestart met het weerbaarheidsprogramma van Kidsafety. Zij hebben onze medewerker van de BSO een intense training gegeven.

Lees meer...

Opbrengst sponsorloopsponsorloop2Op donderdag 2 april jl. was de uitreiking van de cheque van de opbrengst van de sponsorloop. Tijdens de paasviering van de Sporckt werd deze cheque uitgereikt. De Teddybeer en de Sporckt hebben samen 6755,44 euro opgehaald!
Bedankt sponsoren!

Sponsorloop vrijdag 13 maart 2015sponsorloopOok dit jaar zetten de kinderen en leerkrachten van BS De Sporckt en de kinderen en medewerkers van Kinderopvang De Teddybeer zich weer in voor een goed doel. Deze keer is de keuze gevallen op de Stichting Leergeld Tilburg.

Stichting Leergeld Tilburg is een vrijwilligersorganisatie, die zich richt op kinderen tussen de 4 en 18 jaar uit gezinnen met een laag besteedbaar inkomen. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten om te voorkomen dat zij op sociaal vlak buitengesloten worden. Dit doet Leergeld door materiële of financiële ondersteuning te bieden.

Lees meer...