SOfTwex

Zwemlessen tijdens zomervakantiezwemles LargeBegin de dag fris met een zwemles

Het behalen van een zwemdiploma is geen gemakkelijke opgave! Toch is het voor kinderen erg belangrijk om voldoende zwemveilig te worden.

Hiervoor bieden wij verschillende pakketten aan. Deze pakketten zijn gericht op:

 

 

Watervrij maken
Aanleren van basistechnieken
Bijscholing van de basistechnieken
Voorbereiding op het diploma
Snelcursus

Klik hier voor meer informatie.

Lees meer...

Puk knutselt voor carnavalcarnavalpuk2 SmallVandaag is het Puk zijn beurt om iets te knutselen voor carnaval. Hij mag een mooie hoed plakken. Samen met de kinderen maakt Puk er iets moois van. Puk smeert eerst plak op de hoed. Daarna gaat Puk zijn hoed mooi versieren met gekleurde snippertjes en mooie glitters. Nu is het wachten tot de hoed droog is zodat Puk een hele mooie hoed heeft voor carnaval.

Fijne carnaval allemaal!!!

Installatie kinderraad BSO12510486 940636002652788 3536449204539870365 nDonderdag 14 januari hadden we een zéér speciale gast!
Om 16.30 uur werd de kinderraad op onze BSO geïnstalleerd. En niemand anders dan de mascotte van Willem II, de enige echte KINGO, kwam langs voor deze speciale gelegenheid. Nadat hij samen met de leden van de kinderraad de brievenbus had onthuld, kregen alle kinderen nog een verrassing: kaarten en posters van de spelers van Willem II! Natuurlijk moest Kingo nog vele handtekeningen, highfives en knuffels uitdelen. De kinderen vonden het geweldig!

Lees meer...

Tarieven 2016handen

Kinderopvang De Teddybeer heeft in goed gezamenlijk overleg met de Centrale Oudercommissie de tarieven 2016 besproken. De Centrale Oudercommissie heeft positief advies gegeven op de adviesaanvraag van de directie.
Dit heeft geresulteerd in het volgende besluit.

Lees meer...