SOfTwex

Puk knutselt voor carnavalcarnavalpuk2 SmallVandaag is het Puk zijn beurt om iets te knutselen voor carnaval. Hij mag een mooie hoed plakken. Samen met de kinderen maakt Puk er iets moois van. Puk smeert eerst plak op de hoed. Daarna gaat Puk zijn hoed mooi versieren met gekleurde snippertjes en mooie glitters. Nu is het wachten tot de hoed droog is zodat Puk een hele mooie hoed heeft voor carnaval.

Fijne carnaval allemaal!!!

Installatie kinderraad BSO12510486 940636002652788 3536449204539870365 nDonderdag 14 januari hadden we een zéér speciale gast!
Om 16.30 uur werd de kinderraad op onze BSO geïnstalleerd. En niemand anders dan de mascotte van Willem II, de enige echte KINGO, kwam langs voor deze speciale gelegenheid. Nadat hij samen met de leden van de kinderraad de brievenbus had onthuld, kregen alle kinderen nog een verrassing: kaarten en posters van de spelers van Willem II! Natuurlijk moest Kingo nog vele handtekeningen, highfives en knuffels uitdelen. De kinderen vonden het geweldig!

Lees meer...

Tarieven 2016handen

Kinderopvang De Teddybeer heeft in goed gezamenlijk overleg met de Centrale Oudercommissie de tarieven 2016 besproken. De Centrale Oudercommissie heeft positief advies gegeven op de adviesaanvraag van de directie.
Dit heeft geresulteerd in het volgende besluit.

Lees meer...

Dag van de leidster 2015Collage dag vd leister 2015Donderdag 17 september was het de “Dag van de Leidster'. Wat zijn we weer goed verwend! Locatie DuimelijnTje was mooi versierd en er stonden allerlei cadeautjes voor ons klaar. Van alle ouders kregen we een mand vol lekkers, een dik tijdschrift, een lieve kaart, een verhalen boekje van de kinderen en een speciaal memoryspel met foto's van de leidsters en de kinderen. Vanuit het MT hebben alle leidsters een hele leuke USB-stick gekregen in de vorm van een sleutel, met de passende tekst 'JIJ bent de sleutel tot ons succes!'
Lieve ouders, kinderen en managers:....BEDANKT!