SOfTwex

Sportmiddag BSO bij OomsSportooms SmallDonderdagmiddag (19 juni jl.) zijn we met 16 kinderen naar Sportinstituut
Ooms locatie Reeshof gegaan. De kinderen hebben daar verschillende sportlessen gekregen. Aangekomen
bij het sportinstituut werd er eerst wat gegeten en gedronken. Daarna kon de sportmiddag beginnen. Eerst met een mini bootcamp waar iedereen aan mee deed. Daarna werd de groep opgesplitst.

De meiden kregen een les streetdance en de jongens boksles. Wat een lol heeft iedereen gehad. Maar er werd ook serieus meegedaan. De middag was echt een succes!! Bedankt Sportinstituut Ooms voor de uitnodiging.We hebben veel geleerd en een geweldige sportieve middag gehad!

Lees meer...

Hup Holland hupsportdag 1 SmallHeel het WK doen wij gezellig mee. Zo hadden wij afgelopen week een heuse sportdag.

Dresscode was sportief. Zo konden alle kinderen zich vrij bewegen. De activiteiten waren gericht op het WK; spelletjes met een bal stond natuurlijk centraal. De kinderen vonden het prachtig!

Er zaten al wel toptalentjes tussen. De rest van het WK maken we nog prachtige knutselwerkjes en gaan we extra vaak buiten voetballen. En we gaan hard duimen met z’n allen, want we hopen natuurlijk dat Nederland het WK gaat winnen!

Hup Holland hup

Lees meer...

Inrichting lokalen BSOInrichtingBSOVanwege het toegenomen aantal kinderen op BSO Krullevaar hebben we de lokalen anders ingericht. Natuurlijk hebben we ook allemaal nieuw spelmateriaal voor de kinderen. Na flink hard werken, zijn we er in geslaagd om er 2 gezellige ruimtes van te maken. Kom gerust eens kijken!

Koningsspelen vrijdag 25 april 2014Koningsspelen sporcktHet avontuur kan beginnen. De 3 jarige kinderen zijn uitgenodigd om de koningsspelen bij te wonen op basisschool De Sporckt. Om half 10 in de ochtend werden wij ontvangen met activiteitenkaarten en oranje banden als leuke aankleding. Vlak daarna begonnen alle kinderen van de basisschool een dansje te doen. Onze Teddybeer kinderen stonden hun ogen uit te kijken.

Lees meer...